Mariana Rarinca: Știu lucruri despre Livia Stanciu care i-ar afecta imaginea

Mariana Rarinca, femeia achitată definitiv de judecători după ce a fost acuzată de șantaj de șefa instanței supreme, a susținut sâmbăta seara într-o emisiune la Antena 3 că știe lucruri despre Livia Stanciu care i-ar afecta imaginea de „munte de moralitate”.

„Am scris în închisoare tot ce știu. Am scris și țin la loc sigur. Nu știu dacă ar trimite-o la penitenciar, dar sigur i-ar afecta imaginea de munte de moralitate. Mă gândesc la primire de foloase necuvenite, în familie”, a declarat Mariana Rarinca, la Antena 3, citată de site-ul ziare.com.

Femeia a mai susținut că Livia Stanciu s-ar fi declarat deranjată într-o discuție cu ea că Adrian Nastase a făcut avere.

„Era foarte supărată că Adrian Năstase a ajuns să facă avere și dumneai nu mai poate să își acopere datoriile”, a afirmat Marinca.

Totodată, aceasta a susținut că Livia Stanciu a fost instalată în funcție de Traian Băsescu la „insistența unor prieteni”, dându-l ca exemplu pe deputatul Mircea Toader.

„Domnul Băsescu a pus-o la insistența unor prieteni. Eu cred că este vorba chiar de doi prieteni, de unul știu sigur. Unul din ei e Mircea Toader, bun prieten cu Andrei Stanciu (soțul decedat al Liviei Stanciu – n.r)”, a afirmat Mariana Rarinca.

„Am stat 12 ani pe lângă familia Stanciu. Știu foarte multe”, a susținut femeia. Mariana Rarinca susține că nu se teme, însă este revoltată.

„Știu de ce mă hăituiește justiția. Eu i-am dat mesaje Liviei Stanciu să îmi plătească datoria. (…) Chiar și după acest mesaj mi-a transmis un nou mesaj provocator, în care să îi spun cât îi dau. Eu i-am zis că o să îi trimit la Înalta Curte un fax cu tot ce îmi datorează și că voi anunța la presă ce mi s-a întâmplat. Atunci cred că s-a panicat doamna Stanciu. (…) Chiar și premierului i-am scris. Și la CSM”, a mai precizat Mariana Rarinca.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.