Sosia lui Marilyn Monroe vine la Chefi la cuțite

Luni are loc  premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite! Cel mai apreciat cooking show din România îi aduce în rolurile de jurați pe Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner, cei patru ași ai gastronomiei inaugurând următorul capitol din bucătăria Chefi la cuțite la Antena 1, de la 20:30.

Pregătiți să deguste cele mai variate preparate la preselecții, cei patru Chefi vor trăi intens emoția noului început, descoperind poveștile surprinzătoare ale concurenților dornici să intre în echipele lor și ale oaspeților din țară, dar și din străinătate, care vin în platoul show-ului pentru a-i întâlni. Unul dintre ei, Aristotelis Valaoritis, vine din Cipru pentru a-i cuceri pe Chefi cu farfurii savuroase, dar și cu… pahare. Multe pahare! Pentru că Aristotelis deține recordul Mondial pentru cele mai multe pahare ținute pe cap… în timp ce dansează. Primul succes recunoscut de Guinness World Records l-a obținut în 1997, cu 134 de pahare ținute pe cap. Iar în anii următori și-a depășit constant propriul record, cel mai recent ajungând la 319 pahare.  Astfel, pe lângă preparatele gătite de el în bucătăria Chefi la cuțite, Artistotelis le va oferi un spectacol antrenant pe ritmurile lui Zorba Grecul, provocându-i pe jurați să încerce și ei un dans cu pahare pe cap.

          O altă prezență cu totul specială în platoul show-ului va fi cea mai cunoscută sosie a lui Marilyn Monroe, care a jucat în filme la Hollywood alături de actori celebri. Actrița, al cărei job oficial este chiar acela de sosie a celebrei dive, a gătit pentru Chefi, cărora le-a împărtășit impresionanta ei viață, cu momente înălțătoare, dar și episoade dureroase. Suzie Kennedy a avut apariții și în filme de Oscar sau cu succes de box office, dar și în reclame, alături de manechine faimoase, precum Naomi Campbell. Totul a început în anii de liceu, când cineva i-a sugerat să participe la un casting al unei agenții aflate chiar în căutarea sosiei perfecte a lui Marilyn Monroe. Î

Printre cei care vor își vor asezona preparatele cu o poveste de viață aparte și o înfățișare memorabilă se numără Sylvain Helaine, cel mai tatuat bărbat din Franța. Cunoscut și ca Mr. Snake, el și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 7 ani, iar acum se consideră o operă vie de artă, înfățișarea neîmpiedicându-l să aibă jobul de profesor de școală primară.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.