Mario Iorgulescu și-a aflat sentința. Mama victimei, revoltată

Mama lui Dani Vicol, tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, nu este mulțumită de sentința dată de instanță. Crede că pedeapsa este prea mică. Mama tînărului ucis spune și că fiul său a fost umilit, dar și că doi copii au rămas fără tată. 

„Mi se pare cam puţin pentru ce a făcut Mario Iorgulescu şi cât ne-a umilit în instanţa asta. Ne-a făcut copilul în toate felurile, şi drogat, cu toate că vina lui nu a fost nici măcar un pic. Suferinţă, durere, milă, dor mare de copilul meu, durere mare de copiii lui că au rămas fără tată”, a susținut Marinela Vicol, mama tânărului ucis, potrivit Observator News.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a fost condamnat definitiv la 13 ani şi opt luni de închisoare. El se află în Italia, părinţii săi reuşind să-l scoată din ţară, cu un avion privat, imediat după accident.

Judecătorii au stabilit că părinţii victimei vor primi 200.000 de euro şi 100.000 de lei daune, despăgubirile trebuie plătite de City Insurance, societate care este în faliment.

După o pedeapsă inițială de 15 ani și 8 luni de închisoare, judecătorul a decis să reducă din pedeapsă, astfel că Maro Iorgulescu va avea de ispășit o condamnare de  13 ani. 

Este vorba despre o pedeapsă de 12 ani de închisoare pentru acuzația de omor, la care s-a adăugat o pedeapsă suplimentară de 1 an și 8 luni pentru alte infracțiuni conexe în dosarul privind accidentul de circulație din septembrie 2019. Pedeapsa este considerată însă prea mare de avocatul familiei Iorgulescu, care a declarat că se creează un precedent periculos.

„Ce reacţie să ai la o asemenea mizerie. Pur şi simplu un precedent periculos, dar nu am nicio reacţie”, a afirmat av. Florin Durgheu.

Iar Gino Iorgulescu a cerut „un proces corect, afirmând că băiatul său nu a fost drogat.  ”Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză că noi avem dovezi şi o să plătească”, a precizat tatăl lui Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică privată din Italia, el nu a fost audiat de către procurori sau magistraţi, în timpul urmăririi penale sau desfăşurării procesului în instanţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. De batalioanele morții ați auzit? Sunt organizații ilegale de (foști)polițiști care aplică pedepsele lor în astfel de cazuri.

  2. Tata are bani, asa ca acest gunoi va ramine in Italia si va trai pe picior mare fara sa faca nici o zi de puscarie! Pariu?

  3. Pentru ca nu a fost drogat si nici nu baga in el droguri, licheaua lu’ tata sta pe la dezintoxicari si prin Italia? Porci mai devin unii!

  4. Nu inteleg o chestie,primul judecator ii da 15 ani si 8 luni in prima instanta,iar la recurs,celalalt judecator considera ca merita mai putin cu doi ani,chiar n-a tinut cont nici un pic ca Iorgulescu jr se sustrage urmarii penale si ca e fugit din tara? Eu numai pentru asta pastram sentinta sau ii puneam ani in plus.

  5. justitia taie si spanzura in tara asta! Nu are limite, control, rusine.
    O sa ajungem la Sfatul Batranilor si tara va catiga si cca. 3 miliarde anual. Numai ca poporul doarme, pe muzica Imnului National!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.