Marius Marin. Sper să fac eu ”treaba murdară„ la EURO

Fotbalistul Marius Marin a declarat, joi, că nu îşi propune să marcheze şi speră să facă el ‘treaba murdară’ pe teren iar prima reprezentativă de fotbal a României să reuşească să treacă de faza grupelor la Campionatul European din Germania.

„Faţă de alte campanii, cred că acum am arătat în preliminarii unitate şi spirit de echipă. Cred că aceste lucruri ne-au dus la Campionatul European. Nu ştiu ce să zic despre când voi marca primul gol la naţională… pentru mine este cea mai mare mândrie să joc la echipa naţională, darămite să marchez. Sper să fac eu treaba murdară, ca să spun aşa, să adunăm puncte şi să trecem de grupe la EURO”, a spus Marin într-un interviu acordat FRF TV.

„Mergem în Germania cu aceleaşi gânduri ca şi în calificări unde am demonstrat că suntem o echipă unită, o echipă care îşi doreşte să facă performanţă şi cred că aşa trebuie să continuăm. Mă gândesc la momentul când ne va cânta imnul la European şi la obiectivul de a trece de faza grupelor. Trebuie să dăm un semnal încă de la amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein, pentru că multă se va uita la aceste meciuri. Aşa că trebuie să tratăm cu maximă seriozitate, pentru că sunt ultimele teste înainte de European”, a adăugat el.

Marius Marin susţine că Olimpiu Moruţan, mijlocaş care ratează participarea la EURO 2024 din cauza unei accidentări, va reveni mai puternic la echipa naţională.

„Îmi pare foarte rău pentru Moruţan, ne cunoaştem de atâta timp, suntem prieteni. Mă gândesc la el cum se simte în momentele astea pentru că ştiu că îşi dorea foarte mult să joace la Campionatul European. E foarte apropiat de echipa naţională, iar eu am încercat să fiu lângă el în momentele acestea. Însă ştiu că se va întoarce la naţională mai puternic şi va demonstra asta pe teren”, a precizat Marius Marin.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Bulgaria şi Liechtenstein, în 4 (ora 21:30), respectiv 7 iunie (ora 21:00), ambele pe Stadionul Steaua din Capitală, în ultimele partide test înaintea participării la EURO 2024. La turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), România va face parte din Grupa E, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.