Martin Schulz a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea SNSPA

SURSA: NewsIn prin REALITATEA.NET

Președintelui PE Marin Schulz i-a fost acordat, miercuri, titlul de Doctor Honoris Causa de către Școala Națională de Studii Politice și Administrative, la eveniment fiind prezenți și foștii președinți ai României Ion Iliescu și Emil Constinescu.

Foștii președinți ai României Ion Iliescu și Emil Constantinescu au fost prezenți la evenimentul de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa. De asemenea, Cristian Adomniței, ministrul Educației Ecaterina Adronescu și președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea.

La ceremonie au fost prezenți rectorul SNSPA Remus Pricopie, decanul Facultății de Științe Politice Cristian Pârvulescu și președintele Senatului SNSPA Iordan Bărbulescu. La eveniment au participat și reprezentanți din partea Parlamentului României și ai MAE.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.