Maru, dealerul lui Pascu, a contestat arestul preventiv. Ce a decis instanța?

Aflat în prezent în arest preventiv, lui Tudor Duma, cunoscut sub pseudonimul Maru, cel care a pătruns în Spitalul Floreasca pentru medicamente, aflat în arest preventiv, i-a fost  adusă la cunoștință decizia judecătorilor privind contestația sa.

Și în cazul său, și în cazul celorlalţi doi tineri implicați în dosarul tragicului accident din 2 Mai, magistrații Curții de Apel București au respins contestația împotriva măsurii arestului preventiv.

(…) respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Constantin Costin Anton, Constantin Ştefan Ciprian şi Duma Tudor împotriva încheierii din data de 15.09.2023 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucuresti Secţia I Penală in Dosarul 27496/3/2023”, este deficia procunţată, vineri seară, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Sentinţa este definitivă, conform Ziare.com.

Maru este un apropiat al lui Vlad Pascu, cel care a provocat tragicul accident din  19 august, în localitatea 2 Mai, omorând doi tineri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. De unde lua Maru drogurile? Cine il alimenta cu droguri si de unde, ne spune DIICOT?

  2. Imbeilul nesimtit mai face si conteststie? Aruncati cheile sa putrezeasca dupa gratii!!!

  3. `OARE L-A ÎNTREBAT `JUSTIȚIA” DE UNDE,CUM,CU CÂT —–NU,NU,SĂ PIARĂ PLEVUȘCA ȘI SĂ RÂMÂNĂ ,„LEVIATANUL”! CINE DRACU SCRIE TOATE SCENARIILE?

  4. In tara justitiei libere, toti astia erau deja la inpuscarie pe minim 25 de ani, de control. Care facea galagie, primea supliment, sa aiba de rontzait.

  5. Daca pustiul acesta cu mintea pe bigudiuri e „dealerul” lui Pascu, inseamna ca adevaratii dealeri sunt niste copii de gradinita.
    Haideti bre, ne lasati cu povestile…N-AVETI CURAJ SA VA LUATI DE ADEVARATII DEALERI, ce tot ne invartiti cu falsi vinovati de doi lei…?
    N-AVETI CURAJ pentru ca nu s-a dat verde la semafor; pentru ca aceia adevarati au pile sus-puse in toate institutiile si pe la ambasade frumos colorate; si pentru ca drogarea tineretului e poltica de stat (anti-roman…).

  6. Jeganis a făcut ca in România justiția să nu mai existe

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.