Mașina a luat foc în trafic. Prefectul de Olt, prima reacție


Prefectul judeţului Olt, Mario De Mezzo, a comentat accidentul în care maşina sa a luat foc în trafic. ”Am declarat public că refuz să cred că ar fi orice altă cauză decât un accident nefericit”, a spus prefectul.

„Cea mai importantă veste a zilei este că nimeni nu a fost rănit în accidentul despre care relatează deja toată presa. Am declarat public că refuz să cred că ar fi orice altă cauză decât un accident nefericit, chiar dacă mulţi îmi sugerează contrariul. Sper că nimeni nu poate merge atât de departe, dar nu pot să nu fiu îngrijorat când prea mulţi dintre voi vă gândiţi la acest scenariu.

Asta spune multe despre ei. Şi pentru că aş vrea să oprim orice tentativă penibilă de transformare a ceea ce putea fi o tragedie în dezinformare grosolană, aveţi în imagini RCA-ul meu (valabil) şi ITP-ul (valabil). Într-o lume ideală, cei care au pornit aceste minciuni ar trebui să prezinte scuze, dar sigur că nu am astfel de aşteptări”, a transmis prefectul într-un mesaj pe Facebook.

Maşina personală a prefectului, condusă de şefa sa de Cancelarie, a luat foc, vineri dimineaţa, pe DN 54, la intrare în localitatea Vlădila.   A fost afectat interiorul autoturismului , însă  nu au fost persoane rănite.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. numai Akademia Romana poate stabili adevarata cauza a izbucnirii incendiului masinii acestui politruc cu nume italian ” de Mafie ” , obraznic si tupeist , agresor al bunului simt ” de Mezzo ” ( in lb italiana = fara creier ) .

  2. De unde si-a italianizat numele juvetele asta??? Suge-reaza ca ar fi putut fii victima unui asasinat? Pai cine sa te omoare mai lucru’ slab, „dăcât” niste interlopi minoritari de-ai tai!

  3. shoferitza s-a jucat cu maneta schimbatorului de viteze
    pana a explodat motoru….
    (poate s-a jucat si cu frana de mana)

  4. Da, acum aflu si nu stiu cine si cum l-a pus . Il stiam de umplutura depe la TV-uri, ca dadea bine numele la pertu, un tip agresiv, obraznic si cu un tupeu f. enervant. Si-a atins scopul nemeritat si cred ca impus de PNL. Apropo de tupeu, s-a plans ca fi-su nu a fost inclus pe banii nostri în echipa jalnica deplasata la Eurovision, desi a „contribuit” la text (!?!?). Si insinuarea asta mafiota cu masina incendiata in mers, inloc de explodata spune multe despre integritatea morala a acestui om de scandal. PS: Nu cu asemenea oameni o sa faca treabă acest guvern !

  5. …de acord cu unforgiven…si-aprimit tainul, s-a linistit…intamplarea face ca sunt extrem de conectat cu eurovisionul, a disparut din areal si familia reprezentantului cociocului…in rest, masina arsa nu a avut alt rol decat acela de a semnala faptul ca vocalul redus la tacere si-a primit tainul…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.