Mașina prefectului a luat foc în trafic

Mașina prefectului de Olt, Mario de Mezzo, a fost cuprinsp de flăcări în trafic în comuna Vlădila. La volan se afla șefa Cancelariei lui Mario de Mezzo, Diana Crețu.

La faţa locului au intervenit pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

„La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar femeia care se afla la volan în momentul izbucnirii incendiului, se afla în afara autoturismului, fără urme de traumă.Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Ipoteza principală a pompierilor este că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. di Mezzo? (Miez. De zi, de noapte, de pâine?…). C-o Diana Cretzu pe post de Macovei Monica, si-un Basasteanu (mai bine, nici ca se putea!) purtator de cuvânt …

  2. Blestemul pamantului si sufletului romaneasc apasa pe jugulara individului! Prea mult a jicmit sufletul natiei romane de cand e in politica. Ii vine si lui randul candava.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.