Maşinile Diesel vor fi interzise în centrul Romei

Roma va interzice accesul maşinilor diesel în centrul oraşului începând cu anul 2024, a anunţat primarul capitalei italiene. Anunţul a fost postat de Virginia Raggi pe o reţea de socializare. „Dacă vrem să intervenim serios, trebuie să încurajăm adoptarea unor măsuri drastice”. Aproximativ două treimi dintre cele 1.8 milioane de maşini produse în Italia anul trecut erau diesel. Marţi, un tribunal din Germania a decis că oraşele pot interzice maşinile care cauzează o poluare semnificativă.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Cand vom scapa oare si noi de smecherii cu masini diesel puternice cu sute de mii de kilometri la bord care nu au bani sa faca un plin de motorina si mai sar si cu parul la bataie in trafic?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.