Măsuri drastice anunțate de șeful Poliției Bihor

Șeful Poliţiei Bihor, chestorul Alin Haniş, a anunțat măsuri drastice pentru șoferii care vor fi depistați băuți sau drogați la volan. Aceștia urmează să fie băgați în arest.

Va fi o regulă: șoferii băuţi şi drogaţi merg în Arest!, a avertizat chestorul Alin Haniş, marţi, în timpul şedinţei Colegiului Prefectural, potrivit ebihoreanul.ro.

Potrivit acestuia, doar în 2023, nu mai puțin de 52 de persoane au fost reţinute timp de 24 ore, pentru acuzaţii similare, iar 703 şoferi prinşi băuţi la volan au rămas fără permise de conducere.

„Măsurile drastice și numeroasele acţiuni care se derulează sunt menite să menţină siguranţa participanţilor la trafic şi să diminueze numărul accidentelor rutiere”, a afirmat chestorul Alin Haniș.

Un bărbat din oraşul Ştei a fost reţinut marți pentru 24 ore după ce a fost prins băut şi cu permisul suspendat la volanul maşinii, în trafic.

Maşina condusă de şteianul în vârstă de 68 ani, a fost oprită de poliţiştii Biroului Rutier Beiuş marţi după-amiaza, la ora 15.40, pe strada Poet Andrei Mureșanu din localitatea Ștei. Pus să sufle în etilotest, aparatul a indicat o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. 1.nu se va bea palika
    2.nu se va bea horinka
    3.zero tzuickah de „pufoaică”

    (cam stim ce obedientze are shafu ăla!)

  2. Mai bine ar avea grija hotilor si a borfasilor care isi fac de cap peste tot. Dar spaga mare pentru militieni si sefi iese doar la drumul mare. Prosteala pe fata! Iar ca paranteza, sa ai un GENERAL ca sef al militiei unui oras cu nici doua sute de mii de locuitori este posibil doar in tara baietilor lui Astalosh. De-aia l-au impuscat pe Ceausescu.

  3. șoferii care vor fi depistați băuți sau drogați la volan urmează să fie băgați în arest. Pe ce bază legală? Orice tiriplic face ce vrea el, cum i se năzare lui? Cam puțin arestu, strofoacă-te pentru ceva și mai și.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.