”Mausoleul lui Iohannis” se face cu bani spălați

Acuzații grave  privind locuința de protocol  amenajată pentru Klaus Iohannis. Cei 7 milioane de euro care se investesc în vila de protocol a președintelui ar proveni dintr-o operațiune de ”spălare de bani”, spune fostul premier Victor Ponta.

Circuitul banilor ajunși la RAPPS printr- o operațiune fictivă în Modrogan  ar fi  avut drept scop ascunderea provenienței banilor, arată Ponta, acum în calitatea și  de fost procuror, scrie inpolitics.ro.

Victor Ponta a explicat, la  Gândul live, de ce ”mausoleul lui Iohannis” intră sub incidența unei operațiuni de spălare de bani.

”Pe mine în anul trei la facultatea de Drept m-au învățat ce înseamnă spălare de bani, înseamnă să ascunzi proveniența unor bani în interesul unei persoane.

Deci cei de la PNL au luat niște bani de la buget, s-au făcut că o să cumpere ceva, sediul din Modrogan, ca să dea bani la RAPPS, pentru că RAPPS nu avea voie să primească bani direct, deci au tras o spălare de bani. A spălat PNL niște bani” a spus Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

9 Comentarii

  1. …cică, pentru asta, Doftoru’ Popotar măCiucă le-a dat ye$$plicațîi liderilor P.P.E. despre listele comune P.S.D.N.L. de trimitere în judecată.

  2. Tinind cont de cite s-au facut in perioada cit Ponta a fost premier ,ma mir cum are tupeul si obraznicia ca sa deschida acest subiect de spalare al banilor.

  3. Da, are dreptate Ponta, în aceasta acțiune! Mai adăugăm la calcul și sumele de bani spălate prin republica moldova, sa fie cu noroc.

  4. te-au invatat bine, din moment ce codu’ lu’ peshte 2013 a tinut tva in loc mai mult de un an, pana sa-si vanda pretinii tai, securicii, proprietatile…taci mah!

  5. Nu se mai reabiliteaza copy-paste niciodata ,ramane acelasi mincinos,care minte cum respira
    De moscheia Ponta in mijlocul Bucurestilor,nimic?

  6. Se face cu bani imprumutati+dobanda. L-o fi trecut PNL și Kîțu in PNRR, sa faca si piramida cu partie de schi pe acoperis dotata cu helioport.

  7. Vinovații la brutărie: Ohahaha, măCiucă, Rujatu și alții! Ce bine-mi pare că sunt fată mare!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.