Medic de familie găsit fără viaţă în cabinet

Un medic de familie de numai 46 de ani din Botoșani a fost găsit mort în cabinetul său, iar analizele au scos la iveală faptul că era infectat cu Sars Cov 2.

Medicul de familie de 46 de ani din Botoşani a murit luni în cabinet.

DSP Botoșani a primit miercuri rezultatul testului pentru coronavirus, dovedindu-se a fi pozitiv.

Direcția de Sănătate Publică Botoșani a început o anchetă epidemiologică pentru a stabili persoanele cu cine a avut contact medicul de familie, înainte de deces.

Județul Botoșani avea miercuri o rată de infectare de 2,68 la mia de locuitori, iar de la începutul epidemiei 4.320 de bolnavi confirmați.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Fantastic! Javrele astea l-au omorât pe om prin stres și decizii dictatoriale, una mai cretină ca alta (mai cretină ca ei), iar acum, după ce i-a explodat inima în piept (infarct, dar autopsii nu se fac, ghici plandemie de ce?), l-au găsit că avea covrig.
    I-auzi ia, adică el nu se autoizolase că deh, n-avea nici pe necuratu, dar l-a luat covrigul asimptomaticilor, ăla care nu omoară pe nimeni, decât pe cei care mor oriunde în România, mai puțin în spitale. Pentru că în spital te omoară covrigul ușor simptomaticilor și bătrânilor cu comorbidități, de-aia li se și dă tratament secret din ăla, fără rețetă, venit direct din laboratoarele Soroș-ONU, pe filiera cercelist-străineză și neo-torționar-rafilopată.
    Tătaru, Arahat, Rafila, Cercel, Orban, Plăvanis, n-aveți unde să vă ascundeți de soarta voastră. Îndreptați-vă cât mai puteți și retrageți-vă, criminalilor! Îi faceți concurență lui Iliescu la genocid, nenerociților!

  2. I-a fost frica sa meargă la spital știind că moare sigur in spital! Nimeni nu controlează spitalele și lasă pe criminali sa omoare oamenii în spital. Procurorul general doarme pe el.Spitalul omoară oameni și procurorii nu anchetează crimele. Te duci cu o formă ușoară la spital și până nu iei covizii care plutesc în aer, pe pereți, la wc -uri și faci formele grave, nu te lasă personalul sanitar! Niste criminali care nu răspund de nimic! Situația este sub control ne anunță Johannis!

  3. hai siktir! PANA NU SE FAC AUTOPSII NICI NU AR TREBUI DATE SPRE STIRE ASEMENEA MIZERII! ESTE ACELASI LUCRU CU RIDICAREA LUI BIDEU LA RANG DE PRESEDINTE DESI NU ESTE ALES LEGAL! JURNALISMUL AR TREBUI SA REFUZE ASEMENEA STIRI COMANDATE! ESTE ACEEASI PROPAGANDA GLOBALA, UNDE MEDIA SE RIDICA LA RANG DE LEGE! MEDIA NU ESTE LEGE! MEDIA TREBUIE SA TINA CU OAMENII NU CU PUTEREA CORUPTA SI MINCINOASA! MEDIA ESTE PENTRU A AJUTA OAMENII IN AFLAREA ADEVARULUI!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.