Medic de familie: ”Mai lipseşte un tonomat cu seminţe”!

Un medic de familie a transmis, joi, un mesaj ironic de ”felicitare” pentru autorităţi care au ridicat brusc toate restricţiile impuse de pandemie.

”Felicitări pentru ridicarea tuturor restricţiilor. Acuma stau pacienţii în sălile de aşteptare şi tuşesc unii peste alţii, bineînţeles nu le pasă că sunt aduşi copii mici, sănătoşi, de doar câteva luni, la evaluare sau seniori cu boli cronice, unele grave”, a scris, joi, pe Facebook, medicul de familie Egri Eduard din Sibiu.

Acesta apreciază totodată ironic că ”mai lipseşte să punem un tonomat cu seminţe”.

Guvernul a decis să nu prelungească starea de alertă după data de 8 martie, iar toate restricţiile impuse de pandemie au fost ridicate.

Andrei Baciu, președintele Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) și secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat misiunea CNCAV se va încheia în următoarele săptămâni, iar vaccinarea anti-COVID-19 se va face în principal la cabinetele medicilor de familie.

Începând de luni, 14 martie, datele privind vaccinarea persoanelor din România vor fi comunicate săptămânal de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

Aleluia! Dispar TOATE restricțiile

Recomandările lui Rafila pentru toți!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

25 de Comentarii

 1. Vai dar se putea fără Egri Eduard duce de Sibiu de râpă. Îmi era atât de dor de el și de corul sclavilor din Nabuco de Ardeal si Banat. Adică Cherecheș și Jurma.

 2. Tristete mare pe felcer,a ramas fara spor,plus ca mai trebuie sa si munceasca deranjat de pacientii cu adevarat bolnavi dupa ce a frecat menta 2 ani pe banii contribuabililor.Omul a ramas obsedat si cu limba rosie de cate seminte a spart de plictiseala.Daca asta e doctor, eu sunt Iulius Cezar.Cat mai suportam pe banii nostri lichelele astea?

 3. Mai taci mai posesor de diploma, căci medic nu ești, paranoic și alarmist ca o demoazela nevricoasa!
  Voi vreți iarăși sporuri și restricții și lockdown, căci vouă ce va pasă? Va merge afacerea oricum. Fă-ți meseria și nu mai baga bățul prin gard în solda OMS.

 4. Vraciul Medieval Egri Eduard Rage in Spume, disperat ca-si Pierde Privilegiile Pecuniare si „puterea” de a Decide cine trebuie sa Moara de COVID in Spitalele Crematoriu ale Regimului Fanariot Johannis.
  Va fi Justitie Paminteana si pentru Vracii Criminali foarte Curind !

 5. Nu am inteles ce a vrut sa zica, dar oricum trebuie sa citeasca definitia cuvantului tonomat !
  Inainte de pandemie era aceeasi situatie pe care acum o descrie .

 6. Egri Eduard nu-i unul de-al lui Imbri, Jumară și Rafiliotul? Unde-i găsiți pe șobolanii ăștia. A… să nu-l uităm nici pe Cherecheșu.

 7. Mai nea doctore, daca oamenii sunt vaccinati au siguranta,ca nu mai fac o boala grava si probabilitatea ca ei sa transmita virusii este foarte mica .Copiii sunt un pericol pentru batrani,ca doar asa au spus ,,specialistii,,Gheorghita,ARafat<Rafila etc.Alceva nea doctore ,ar trebuie pentru copiii de 2 luni sa te duci mateluta la domiciliul lor,nu sa stea parintii cu el in brate pe hol.Stii ca ai ore de deplasare pe teren,in fiecare zi ca doar incasezi o carca de bani.[ inseamna ca nu faci teren] Decizia ca medicii pediatri sa fie medici de familie si medicii de famile [medicina pentru adulti]sa fie si pediatrii este cea mai mare prostie.Asa ca faci 2 sali de asteptare,una pentru adulti,una pentru copii/

 8. Un tonomat cu scenarii. Se poate derula varianta cu Războiul Lumilor, de ex.

 9. Doftoroiu’ din Rasinari, de unde vin sarmalele si rachiul trimise de mama soacra ficusului de la Cotroceni
  Nenea medicu de familie dintr-o comuna, mai nou e mare voce nationala prin presa miluita si aia de ii dau cu copy&paste de pe Facebook
  De la oi. Pentru oi.

 10. Oare mataluta inainte de a scrii atatea articole,ca banuiesc ca nu prea ai timp si de consultatii pentru enervantii de pacientii,iei un picut de votca ?

 11. Parca e doar asta, arafat e imbufnat ca a pierdut obiectul muncii, la fel si jurma si destui.

 12. Viki, „Mai nea doctore, daca oamenii sunt vaccinati au siguranta,ca nu mai fac o boala grava si probabilitatea ca ei sa transmita virusii este foarte mica .”
  Esti intr-o eroare foarte mare. Tot ce ai spus mai sus este fals. Vaccinatii se infecteaza chiar mai des decat nevaccinatii iar transmiterea este la fel. Iar boala grava o pot face destul de multi dintre cei vulnerabili la care protectia vaccinului este in jurul a 50%.

 13. Doctorul asta are si ceva schema de tratament pentru WuFlu, sau e un tonomat stricat care o da cu vaccinatul inainte? Dovezile impotriva vaccinului incep sa se adune, mortalitate excesiva, varfuri de morti inexplicabile dupa a doua, a treia doza… opinii pe tema asta nu poate sa emita ca-i e team ca-i sterge Zuck contu’ de Fesebuk?

 14. Baciu este un medic de specialitate manechin cu pedigrii model din Franta – de unde se lauda ca ar fi cochetat practica profesionala in calitatea sa de medic pe scenele caselor de moda pariziene, ceea ce ii atribuie o mare calitatea, poate sa dea lectii de practica profesioala medicilor de familie fara ca acest corp profesional sa sesizeze cat de ageamiu este acest comisar de timp neo – imperialist cu proptele la Bruxelles.
  Exact cum faceau comisarii rusi in al doilea razboi mondial cu scoli politice de partid si care dadeau sfaturi, ordine si consiliere de la intelectuali, savanti din toate domeniile, munictori si agricultori – vorbe fara nici o legatura cu expertiza profesionala, asta este acest personaj implantat ca secretar de stat la Ministerul Sanatatii din Romania.

 15. Ce e doctore, ai uitat să-ți faci meseria? Înainte de 2019 era la fel, sezon rece, viroze, răceli, gripe. Toți tușeau și aveau muci. Unii trăiau, unii mureau. Într-adevăr, le lipsea ceva, ura asta acerbă și neîncrederea în tot ce înseamnă „medicina modernă”, mii de bolnavi de cancer și boli cronice, boli cardiovasculare, boli infecțioase, accidente care au simțit pe pielea lor că a avea muci e mai periculos decât cancerul. Pentru asta medicii care au tăcut și au promovat paranoia mucilor sunt vinovați. Din punctul meu de vedere tu nu ești medic, ești doar un ucigaș cu diplomă. Poate pe lumea asta nu vei plati nimic dar îți garantez că vei plăti la un moment dat. Dumnezeu îți va da întocmai ce ai dat tu din belșug, adică moarte în seringă, în numele „binelui comun”. Nu trebuie să fie o mie sau zece mii de persoane „vaccinare” care au avut efecte adverse, e suficient să fie doar o singură persoană. Și știi de ce? Pentru că ați mintit-o, i-ați spus că e „sigur și eficient”, ați inselat-o, v-ați bătut joc de ea și implicit de Dumnezeu care a creat acea persoană. Pentru aceasta, pentru bătaia voastră de joc, pentru minciunile spuse, pentru nepăsare, pentru crimele comise meritați iadul acum și pururea și-n vecii vecilor! Amin!

 16. Pun pariu ca dintre toti prostii astia de mai sus , parerologi jalnici , nici unul nu este medic !

 17. `Nu articolele elucubrante cu tema pseudostiintifica si platite de guvern sunt fascinante.. cantitatea de tembeli care vin sa delireze pe marginea unei fraude stiintifice epice care este repudiata incet, incet de initiatorii ei este absolut impresionanta. Multi dintre ei sunt ca soldatul acela japonez izolat pe o insula, care n-a stiut ca razboiul se incheiase.

 18. Medicul de familie la care sunt în Sibiu este stresat si de banala anuală vaccinare antigripală, în toți anii a primit cel mult de 40 de doze și s-au terminat, dar să mai facă și vaccinul covid. De luni până vineri 4 ore de consultații. Asistenta este factotum. Sigur este afișat un program de vizite la domiciliu la lăuze, bolnavi ne putincioși etc… dar la cabinet se petrece tot.

 19. Da ce ati fi vrut sa faca guvernul atunci cand NATO A ORDONAT SA PRIMIM REFUGIATI INDIENI DIN UCRAINA, FARA RESTRICTII?!?!? Bravo guvernului Romaniei ca se gandeste la NATO. Doar n-oti vrea sa se gandeasca la romani!?! Ei, dracia dracului!!!

 20. Charlie ,nu ai inteles aluzia pe care am facut-o la ceea ce au spus,, specialistii,, si o parte din medici .Nu ai vazut ghilimelele?

 21. S-a schimbat stiinta, ce sa-i faci. De-aia te poti baza oricand pe stiinta, se schimba mult mai usor ca religia.

 22. Inteleg ca domnul medic de familie nu este capabil sa se organizeze astfel incat persoanele sanatoase venite la evaluare sa nu aibe contact cu bolnavi care tusesc si stranuta? Asta e numai vina domniei sale si cred ca DSP ar trebui sa se autosesizeze si sa il amendeze pentru zadarnicirea combaterii de boli.

 23. le-au disparut subventiile de crima impoytiva romanilor si ar face orice sa continue balciul m e n gele. hai siktir jeguri anti-umane!

 24. Mai bine ati schimba placa la tonomat decat sa puneti seminte-n el. De la o zi la alta tot mai mult decade Cotidianul din cauza unor astfel de ziarici si de „stiri”…Poate scopul nu e ca stirile voastre sa fie utile, credibile, ci doar sa umple pagina.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.