Medic evreu: Netanyahu, una dintre cele mai întunecate minți

Netanyahu este „una dintre cele mai întunecate minți de pe scena mondială în acest moment”. Această dură și, poate, surprinzătoare opinie, îi aparține dr. Gabor Mate, canadian de origine maghiară, recunoscut pentru studiile sale asupra traumelor copilariei și repercusiunilor în viața de adult.

Mate a ținut să-și exprime opinia despre atacul Israelului asupra Gaza și a criticat remarcile prim-ministrului Benjamin Netanyahu care a numit războiul Israelului pe fâșia asediată „o luptă între copiii luminii și copiii întunericului”.

</p>

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12

23 de Comentarii

 1. Cotidianul este anti Bibi, deci, pro Soros, sa nu ma gandesc pro Hamas. Ce simplu poti ajunge pe partea gresita in viata.

 2. Dacă un medic evreu din Canada a zis ceva rău despre BIbi, preia toată presa. Apropo, un evreu maghiar, ce coincidență!

 3. Erdogan, Putin si altii sunt disperati sa nu fie judecati. Asa ca mai pun de cate un rezbel.
  Ca doar altii mor in transee!

 4. Se vede ca Domunul Mate nu cunoaste istoria moderna,altfel stia ca si Hitler a fost evreu, precum Zelenski, care deja a produs mai mult de 500.000 de ucrainieni morti si tot atitia de raniti. Si Kissinger, care a facut un genocidiu in Viet Nam: mai mult de 2, 5 milioane de morti. Si Marilyn Albraigth in Irac.

 5. Netaniahu e ca Parintii Vechiului Testament….Astia si – au inventat un Dumnezeu pe care l – au pus sa le dea ordine…Omoara pe neevrei…omoara copii din burta mamelor neevreice…omoara toti barbatii neevrei si culca – te cu femeile lor…Cam asa dicteaza Dumnezeul evreilor din Vechiul Testament…inclusiv ca Evreii sunt Popor Ales….Bine, nu ma deranjeaza….Ma uimeste multimea de imbecili neEvrei care au propagat in timp Vechiul Testament…noul Testament si au imbarligat oamenii cu stupidul si inumanul Crestinism….Am zis inumanul fara detalii, desi sunt multe, doar unul pomenesc. Crestinismul a omorat nu doar filosofia rationala a Antichitatii dar a omorat la propriu cum nu a facut – o altcineva…Omoara si azi….Sodomia si desfraul absolut sunt mai vechi decat crestinismul…Dar nasterea nenaturala, invierile din morti care au dus in timp la aparitia curentului lgbt o datoram Crestinismului.

 6. Ce se intimpla la ora actuala in Fisia Gaza este crima curata, pt. ca nu sint omoriti doar cei din gruparea criminala Hamas si la fel distrusa toata infrastructura ,Spitale ,Scoli,Institutii ale statului palestinian,case de locuit , care sint obiective civile.Intreaga omenire este revoltata de masurile pe care le aplica acest dement Netanyahu,dar dupa cum vedem cu totii nu se face nimic.Putin a fost considerat un criminal pt. ca a pus la adapost citeva sute de copii si ia luat din zonele de bombardament ca sa nu fie omoriti.Bibi asta a omorit peste 5.000 de copii si citeva alte mii de civili nevinovati si nimeni nu il mai considera criminal.

 7. ” Netanyahu ” fost ” Milei-kowsky „,
  Milei’s Conversion to Judaism Seals Pro-Israel Push by Argentina.

 8. @Paulian Ionescu
  -asta spune si Izreal,
  ” -e crimă curată! „……

 9. Satanaiacu are mintea intunecata de ura rasiala si fasscism evvreiesc. Datorita actiunilor lui evvreii pierd din gheara america care le da sa suga an de an. Cueand vor pierde si europa creata tot de ei.

 10. Nu trebuia sa spună un medic ceea ce vede toată lumea trează la cap .Satanyahu e cel mai mare criminal din istorie.A ucis mai multi copii decât Hitler si ce e mai rău e că o face cu sprijinul europenilor si al americanilor lipsiti de Dumnezeu.Zelenski e criminal de război după cum afirmă și un general polonez .Și-a trimis la moarte sigură propriul popor.Ei doi nu sunt evrei sunt păpuși vodoo ale americanilor .

 11. În fiecare din cele două războaie din Cecenia trupele ruse au ucis câte 50,000 civili, adică 100,000 în total, la o populație care niciodată nu a fost mai mare de 1,4 milioane de locuitori. Al doilea război cecen a fost dus sub conducerea lui Putin.

 12. Vreti sa stiti ce parere au evreii nativi in Israel,si chiar o buna majoritate care au colonizat,(sefarzi si ashkenazi,care si.au dat seama dupa Pandemie cum au fost pacaliti cu promisiuni la inceput si care s.a7 trezit in Dictatura ) despre evreii sionisti,intrati pe TELEGRAM si faceti o mica evaluare!O sa ramaneti urat surprinsi de ce sant in stare Sionistii impotriva evreilor.

 13. Imre spune:
  06 dec. 2023 la 20:22 ——Nu stiu ce parere au Sionistii impotriva evreilor ,dar stim cu totii ce parere au evreii impotriva palestinienilor si cum vor sa ii mute din acele teritorii prin forta si frica de moarte.

 14. @ imre…Daca tot ai intrat pe Telegram, vrei sa ne faci un rezumat? .

 15. In primul război cecem a fost Elțân președinte iar iar informatiile despre victime le- ai luat de pe wikipedia americană care minte mai rău ca Zelenski.

 16. Similar, totzi evreii normali la minte, nu ca Bubyko, spun de Weisel, cetatzean HU, ca el nu a fost deloc in lagar.
  Dar cel mai relevant este ca situatzia este similara, dar la scara mica, cu pedepsele date la Odesa de armata romana celor ce au terorizat shi comis crime contra ei. Antonescu in situatzie de razboi, ca shi Bubyko acum, este facut criminal de profesorul de marxism leninism tov.Florian Alexandru, iar tov.bolshevic kgb-ist rromica Ylici Y. avea vedenii de rebeline legionara atunci cand el a adus pe minerii ca sa bata romanii. Artista Maya Morgenstern Ninel(citeshte invers Lenin), ca sa nu fie mai prejos, ce-i pute la nas romanashul nostru, a inventat progromul de la Bucureshti, cand catzva bolshevici de cartier au pus mana pe arme, shi s-au bagat ca musca la rahat, fiind victime colaterale.
  Antonescu de fapt a creat in acele vremuri solutzia unika, nu finala, de a salva pe evrei de mana nemtzilor, le-a protejat averurile lor( dar shefii lor au fost ce i-au furatsimilar ca Soros), nu i-a trimis pe front, samd. Trebuie sa fi imbecil sa spui Romania Gaza are, dar khazarii noshtri=col.5-a a bolshevismului stalinist o tzin una shi buna, avand in sange syndromul Stockholm. Clantzaii noshtrii de aur din serialul RTV din dec.89 spera ca va veni Stalin, acum Putin, ca sa-i puna pe post de nomenclaturishti = viatza lor parazitara precum Rabyiile lor tzopaitoare.
  O zi buna.
  Con

 17. exista si pe forum un „pacient” ca asta, isi zice dr. Multescu, e margat si se ocupa cu „internarile”. Continuati, sifonarea salveaza ROmaneaua !

 18. Acest canadian de origine israela, este foarte bine documentat, nu scoate o frază pe gura daca nu are la baza cercetarea personala! Cât despre Bibi, am scris din prima luna despre ce înseamnă viața unui părăsit de discernământ care execută ordine fara asumare.

 19. Dupa acest specimen unguro-iudeu, Netanyahu ar fi trebuit sa nu ia nicio masura impotriva criminalilor care au comis atrocitatile de la 7 Oct, aprobate si aplaudate de toata suflarea palestiniana din Gaza si Cisiordania si de toata lumea musulmana.
  De ce are ma mintea intunecata, ca le-a stricat tunelurile in care se ascundeau ca sobolanii si ca ii vaneaza pe toti criminalii?……[Rumburak]

 20. Eu îi dau dreptate lui Netanyahu. Nu poți, nu ai cum să stai cu teroriștii la „poartă”.

 21. Dar tu ai dorit sa fii vecin cu teroristii! Sii, le-ai mai mutat si gardul. Sii, stiai ca te ataca dar nu ai stiut…
  Nici mie numi plac vecinii ca pun manele, trebuie sa ii extermin, ce zici?

 22. Doar romanii ii invita pe teroristi in casa, ii hraneste cu mancare si ii culca cu nevasta in pat. Ei se culca in grajd, sa nu derangeze. Cam asta pretinde canadianul sorosist. Asa sa faceti, ratatilor !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.