Medvedev: Rusia ar putea declanșa „accidental” un război nuclear

Rusia avertizează că ar putea declanșa „în mod accidental” un război nuclear, deoarece liderii occidentali „impotenți” calculează greșit riscul de război mondial, avertizează fostul președinte rus, Dmitri  Medvedev, citat de dailymail.

Medvedev, acum șef adjunct al consiliului de securitate al lui Putin, le-a spus liderilor occidentali „impotenți” că ei calculează greșit riscul unui război nuclear atât ca decizie deliberată a lui Putin – cât și ca un accident terifiant.

„Acest ceas, care bate într-o anumită direcție, s-a accelerat acum foarte mult”, a avertizat Medvedev, făcând semn către „amenințarea clară pentru întreaga umanitate”. „Și în asta văd și incapacitatea, scuză-mă, neputința acestor autorități occidentale”.
„[Ei] continuă să spună același lucru: „Nu, rușii sunt cei care ne sperie, nu o vor face niciodată”. Ei greșesc.

Declarația vine la doar câteva zile după ce fostul președinte a amenințat că Rusia ar putea ataca Marea Britanie, SUA, Ucraina și susținătorii săi dacă Rusia este forțată să cedeze teritoriile ocupate.

„Încercările de a restabili granițele Rusiei din 1991 vor duce doar la un singur lucru – un război global cu țările occidentale, cu utilizarea întregului nostru arsenal strategic (nuclear) împotriva Kievului, Berlinului, Londrei și Washingtonului.

„Și împotriva tuturor celorlalte locuri istorice frumoase care au fost incluse de multă vreme în țintele de zbor ale triadei noastre nucleare”, a spus el duminică, referindu-se la gama de arme nucleare a Rusiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

23 de Comentarii

 1. The Times/Sunday Times (PRAVDA 1)
  Telegraph (PRAVDA 2)
  Guardian (PRAVDA 3)
  Daily Mail (PRAVDA 4)
  Daily Express (PRAVDA 5)
  Cea mai importantă jurnalistă de la Daily Mail, Jenny Hope, „vinde” vaccinuri pentru Big Pharma, împingând chiar și mercur în femei însărcinate. Big Farma știe ca face treaba bună, motiv pentru care primește „premii”. O mare clasica în propaganda fricii. Partener în crimă: John Oxford. John Oxford este director științific al Retroscreen Virology Ltd și profesor de virologie la St Bartholomew’s și Royal London Hospital. Pare mai mult un idiot util decât un sociopat. Războiul este o altă afacere kosher pentru tabloidul de spate de bloc.

 2. Adevarul este ca de cand in Rusia este la putere dementza, Rusia cauta cu lumanarea declansarea unui razboi nuclear. Rusiei nu-i pasa ca si ea va pierde milioane de oameni. Sunt invatati cu astfel de pierderi masive.
  Aceste amenintari iresponsabile demonstreaza disperarea care domneste la Kremlin din cauza ca nu le ies cartile asa cum s-au asteptat. Au ajuns in schimb paria Terrei, un stat evitat de toate statele civilizate……[Rumburak]

 3. Federatia Rusă a ales sinuciderea,nu poti face o natiune din popoare de limbi si religii diferite, cum tot incercă bolsevicii khazari de 100 de ani
  Tăntălăului de la Kremlin nu ii vine a crede ca ‘russkiy mir’ nu există decat in basmele cu Baba Yaga

 4. Și Moscova ar putea fi o țintă. Nu e un oraș frumos, dar e destul de mare ca să poată fi nimerită chiar din greșeală.

 5. @Elena Popa spune:
  22 feb. 2024 la 12:19

  „Și Moscova ar putea fi o țintă.”
  Stiu si rusii. La cele cateva mii de incarcaturi pe care le are fiecare parte, ajunge ptr toti.
  Probabil va scapa America de Sud, Africa si partial Asia.
  Europa, si America de Nord in schimb vor straluci radioactiv.
  Unde au dreptate rusii e ca americanii judeca prost, ei inca spera ca un razboi nuclear s-ar putea limita la Europa, adica SUA sa scape dar rusii nu. Ei asta-i problema, nu mai trebuie sa zbori cuvionul pana in SUA ca sa-i bombardezi. Dar asta se intampla cu tara pe teritoriul caruia n-a fost razboi de sute de ani. Nu mai percep pericolul.
  Inclusiv voi.

 6. Păi, după informțiile mele, america era pe punctul de a lansa rachetele nucleare,..chiar de două ori, evident după informații greșite, rezolvate pe firul roșu..Rusia după mine e mult mai de incredere, judecînd și după sacrificiul celora de la Cernobîl, sau din submarine nucleare..de care nici america nu a scăpat, doar că nu se recunoaște,. de exemplu pierderea a cîtorva ogive nucleare, sau găsirea uneia in pivnița unui afacerist.. deci in cine ai mai multă incredere bre ??

 7. Se știe foarte bine că t.e.m.b.e.l.i.i Li🌈ici DemonRați speră să supraviețuiască unui război nuclear global.
  Obooma, Nulanda și toată gașca a împânzit Martha Vineyard cu adăposturi nucleare private.
  Bravo, Medvedev, e nevoie să-i coboare cineva cu picioarele pe Pământ, măRog…🤮

 8. Medvedic, molodețul otețului puțin, nu Rasiia poate declanșa catastrofa ci tembelii ei șefi, care tot „accidental” se vor ascunde în bunkere, peste Urali, unde vor fi măcelăriți de gărzile lor de corp pentru că resursele să dureze mai mult și pentru că nici măcar pentru ei conștiința că apără autorii nenorocirii ăsteia n-ar fi ușor de suportat.Și n-ar fi plăcut nici pentru tine, nici pentru familia ta și nici otețul nu te va putea scoate din ghearele lor.

 9. Medvedev le-a spus liderilor occidentali „impotenți” că ei calculează greșit riscul unui război nuclear atât ca decizie deliberată a lui Putin – cât și ca un accident terifiant? Sa înțelegem că ăsta a fost planul între ei pentru al treilea război mondial în legătură cu decimarea globală 😉?! Pute a ceva minciuni, a ceva manipulare și teroare pentru a înspăimântă cetățenii să se împotrivească a se uni pentru ajutor țări invadate.

 10. In occident se consuma zilnic zeci de tone de droguri:de la al cu barba sura,pin la al cu tita-gura.De la presedinte pina la cacanar.Numai in Spania se inghit 3 tone pe zi.De-aia nu le e frica nici de serpi,nici de foc,suite sau bombe atomice.Mai e si teroarea minciunilor ordinare si provocarile ale lui Leibovitz si Goodrich,si gata:cam asta e peisajul in care traim.

 11. va tot zic inca dei 2022 rusia are nevoie de un spatiu de demarctie ce deja este nelocuit si imposibil de locuit in viitor iara daca occidentul nu accepta va fi creata a o lovitura nucleara si accidentala spre a opri trupele nato din drumul lor catre moscova .

 12. Medvedev asta oare a fi într-o stare de mahmureală continuă. Se trezește cu capul crăpat de migrenă și între două pahare de moare de varză și pupat tabloul lui Vladimir vladimirovici mai emană o nucleară.

 13. Cum dai cu una, sar ăilanți.Daca le prezinți feblețea, recte putinelu așa cum e, hop cu mucii pe bruxeloaze.În capul lor pătrat cu minte puțină totul se rezuma la”ba pe-a mă-tii” cum că o fi”al meu” așa da’nici”al tău” nu e mai bun de parcă ar fi la concurs de frumusețe și neapărat, dacă nu-i slăvești tembelul, ții cu tembelul(tembelii) ăilalți pe sloganul leninist actualizat de Himmler”cine nu e cu noi e împotriva noastră”.Nu-i așa, conicitatea ta? Crezi c-o să te umpli de bucurie când o să-ți cadă, dinții, părul și pielea de pe tine pentru că ți-a trântit-o de la Moscova? Ia zi, don’ kopeikă, așa e?

 14. Pentru rumegatorii #rezistenti si securistii ce freaca frunza propagandistic pe forum, asta va astepata! /America este condusa de khazarii satanisti. Putin a fost numit asa pentru ca este crestin ortodox si Presedintele Rusiei Ortodoxe. Acest razboi se duce intre Satana din Iad si Iisus Christos din Rai prin slujbasii de pe Pamanat ai Satanei si goimii ce se inchina la Iisus Christos. De aceea nici Napoleon si nici Hitler nu au putut sa invinga Rusia Ortodoxa. Sfantul Dumnezeu neputand fi invins niciodata de Satana chiar si-n aceasta viata trecatoare. Aviz conducatorilor de state si de popoare ce s-au incolonat ca prostii in spatele Satan USA. Vor pieri cu tarile lor cu tot pe mana americanilor. Aliluia.

 15. Dacă în Rusia ar fi de trăit rezonabil, nemții ar fugi rupându-și cauciucurile, urmați de francezi, briți, spanioli, italieni și toți nefericiții Vestului însă alternativa rusă e la fel de rea, dacă nu, chiar mai violentă decât cea a occidentului însă și mai coruptă, nesigură și săracă.Aici se vede valoarea conducerii care în loc să profite de tâmpirea elitei tembele occidentale și să ofere o variantă viabilă și rezonabilă cu orizont deschis pentru un viitor mai bun pentru oameni pe spațiul imens de care dispune, Russia stă într-un singur îmbătrânit în rele, ucigaș țicnit care n-arealtă ambiție decât să se numere printre marii măcelari ai lumii.Sandhaguru spunea despre Alexandru Macedon, numit și Alexandru cel „mare”, că a fost”mare” doar în capul lui și a țicniților care-l laudă.E cazul și aici.

 16. Haha, buna poza: un Putin (editat) t si mancat de sancru sifilitic si un Medvedev, (editat) lui dornica de… nevoie. Tineti-va de manuta deja, ca deja va cunoaste lumea.

 17. Geluțu, creștinule”fericiți fâcă torii de pace, că aceia fii lui Dumnezeu se vor chema” ,”să nu ucizi,”să nu iei numele Domnului în deșert”, „să nu minți” , „să nu preacurvești”, să nu te trufești”, „cei ce vor sa fie deasupra celorlalți, să slujească acestora”,”să nu slujești și lui Dumnezeu și lui Mamona”,Sà-ți iubeßti dușmanul nu e un îndemn, e o poruncà!” samd, samd, care din poruncile astea nu le-a călcat putinică al tău, „mare creștin mare”? Și ce mai știi matale despre creștinism, să ne luminezi și pe noi, pãcãtoșii?

 18. Prostia ingroapă Rusia spune:
  22 FEB. 2024 LA 12:19
  „Federatia Rusă a ales sinuciderea,nu poti face o natiune din popoare de limbi si religii diferite”.
  Chiar aşa, în prostia ta ai punctat bine: de aceea UE este un eşec monumental!

 19. Yaaaaawn ! A 742-a amenintare nucleara alui medvedev. ca dupa fiecare ajutor material militar dat de nato ucrainienilor. matolul medvedev n a citi povestea baietelului care striga lupul

 20. In Cartierul evvreuesc din London ☆ va veni Satan trimis de rusi la fii lui iubitori de aur ???? ☆. Pacat de aurul romanilor. Se va topi si pulveriza.♧♧♧■••°°••

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.