Mehmet Topal s-a ars cu Petrolul 

S-a crezut că a ieșit soarele la Ploiești pe strada celor de la Petrolul odată cu ieșirea din joc a fostului președinte Marian Copilu și cumpărarea acțiunilor majoritare de către doi investitori turci.  Aceștia au părut deosebit de credibili, promițând ca în scurt timp toate datoriile clubului vor fi soluționate.

 

Totodată, ei au informat că noul antrenor  va fi un celebru fost internațional turc, cu 81 de meciuri în echipa națională și CV de cluburi impresionant, Mehmet Topal. Acesta a acceptat provocarea, deși Jose Mourinho i-a propus să vină ca secund al lui la Fenerbahce.

Acum, cu doar câteva zile înainte de startul unui nou sezon în SuperLiga, cei doi investitori turci nu au stins nici o datorie. Prin urmare nici unul dintre jucătorii transferați nu pot fi înregistrați la sediul LPF, până nu se face dovada plăților restante față de anumiți jucători care au plecat de la club.

În disperare de cauză, pentru a nu risca să se declanșeze vreo revoltă în lot tocmai acum, când începe sezonul, antrenorul Mehmet Topal i-a anunțat pe jucători că până la final de săptămână vor avea în conturi unul dintre salariile restante, plătite din banii săi! Iată-l pe fostul mare internațional turc într-o situație extrem de delicată și se spune că acum ar regreta enorm că nu a acceptat propunerea lui Mourinho de a fi secundul lui Fenerbahce.

Iar lupii galbeni au toate șansele să ajungă în situația lui Dinamo de acum câțiva ani, când un grup de spanioli, condus de Pablo Cortacero, a pus mâna pe Dinamo, a adus mulți jucători de valoare, care au plecat peste câteva luni, fiind neplătiți.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

3 Comentarii

  1. Te-ai documentat real pe subiect Jurnalistulee?
    Ai sunat sa te interesezi pe ce bani si cine a platit o suma de 2 milioane euro lui Marian Copilu vara aceasta?

    Presa NU inseamna Barfe zvonuri susanele! Documentarea subiectului este Obligatorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.