Meme: „Băi, Gigi, tu ești nebun?“

 

Până unde vede Gigi Becali parcursul tricolorilor la Euro 2024: Băi, Gigi, ești nebun?

Deși a spus că dacă nu sunt pe teren mai mulți jucători de la FCSB (cu Ucraina, a fost de la început doar Florinel Coman) nu se va uita la partidele României de la EURO 2024, Gigi Becali nu a ratat victoria cu 3-0 din primul meci. Luat de val, patronul FCSB a declarat că prevede pentru oamenii lui Edi Iordănescu un drum extraordinar de lung la competiția din Germania.

Recunoscut ca o fire extrem de optimistă care niciodată nu acceptă ideea de a nu avea succes nici măcar atunci când acest lucru este foarte greu, Gigi Becali recunoaște că nu se aștepta la evoluția atât de sigură a României din meciul cu Ucraina. Bazat pe cele văzute, el are o imagine absolut senzațională despre perspectivele noastre la acest turneul final, exprimate fără reținere la FANATIK EURO.

“Eu l-am întrebat pe MM și i-am zis: ‘Să vedem, Gigi, că noi jucăm acum, dar dacă ajungem în finală?’ MM a zis: ‘Băi, Gigi, tu ești nebun? De unde poți să știi ce e la fotbal?’ El a zis: ‘Păi jucăm, ne calificăm de pe locul 2 și putem să picăm cu Olanda’. Păi și ce? Batem Olanda. E nebunia mea, îți dai seama. MM a zis: ‘Băi, Gigi, tu ești nebun’.

Eu așa sunt. Mie nu îmi plac lucrurile mici. ‘Bă, Mihai, ești nebun la cap? Ce mare lucru e’. El a zis: ‘Hai, bă, Gigi… înseamnă că nu știi ce echipe sunt’. Adevărul e că nu știu. De ce să ne calificăm de pe locul 2? Ne calificăm de pe locul 1, de ce să nu o batem noi pe Belgia?

Eu așa am visat tot timpul. Eu niciodată nu am visat lucruri mici. Vezi și la mașini. Când mi-am luat, mi-am luat Maybach. 500 de mii. Eu așa am învățat de la tată. ‘Oaia mare, capra mare, pulpa mare.

Nimeni nu se compară cu Stanciu. Nicușor Stanciu este de departe cel mai bun din toată echipa. Pe Hagi nu-l mai comparați cu jucătorii români. Nu se mai naște unul ca Hagi. Drăguș m-a lăsat mut. Eu țin minte când a plecat. Ziceam: ‘Ce să facă ăsta’? Ce a crescut nu îmi vine să cred. A plecat de tânăr, s-a maturizat. Putere, forță.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Eu așa am învățat de la tată. ‘Oaia mare, capra mare, pulpa mare.
    -bulau mare.

    cu „natzionala” ucraniei a fost usor,
    nu i-au interesat drepturile de tembeliziune,
    oricum se duc pt. „slava”….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.