Mercedes-Benz Sprinter, scos la licitație de ANAF. Cu cât se vinde

Mercedes de vânzare. ANAF scoate la licitație pentru prima oară un Mercedes-Benz model Sprinter din 2007.

Anunțul postat de ANAF

„DGRFP Ploieşti, AJFP Teleorman, vă face cunoscut că, în data de 25.01.2024, ora 11.00, se vor vinde prin licitaţie următoarele bunuri mobile, proprietate a debitorului POMPILEX SRL, prima licitaţie: Mercedes-Benz model Sprinter, preţ de evaluare 33.300 lei (exclusiv TVA)”, anunțăANAF în comunicatul postat pe pagina de Facebook a instituţiei.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

 • oferta de cumparare;
 • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei. Plata taxei se va efectua în contul menţionat în documentul ataşat acestui articol;
 • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
 • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
 • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
 • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
 • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
 • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul. Cumpărătorului îi revine obligaţia de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligaţiile de mediu, obligaţiile de conservare a patrimoniului naţional sau altele asemenea.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

 1. MARE Jeg UMANOID trebuie sa fii, ca sa te repezi la Chilipir, pe Necazuu’ OMului in Belea

  intr-un Sistem TICALOS in care NU se poate face NICI macar Capitalism de Mica MARIME, sau chiar al Persoanei Juridice

 2. Poate sa consume mult, plus ca e mancat tot de rugina inauntru si poate nici testul de emisie nu-l trece.
  N-am masina dar nici n-as lua asa ceva.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.