Mesaje virale de Ziua Limbii Române

Reprezentanții Ambasadei Suediei la București au scris un mesaj capcană pe Facebook de Ziua Limbii Române. Numeroși români l-au citit și l-au comentat, acesta devenind în scurt timp foarte popular.

„Vouă cât va venit factura la lumină?”, scrie pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei la București.

Unii nu s-au prins de gluma diplomaților suedezi și fie au comentat noile prețuri, fie au corectat „greșeala” din text. „Dragă Ambasadă, azi e ziua limbii române! „V-a” se scrie dezlegat”, a scris, pe Facebook, un bărbat.

„Ați vrut să ne verificați? Tot este ziua limbii române”, a comentat o româncă, în timp ce un alt bărbat i-a lăudat pe cei de la ambasadă. „Felicitări pentru subtilitate, Ambasada Suediei! Prea fin. Prea ca la țară”, a spus el.

Glume au făcut și reprezentanții Serviciului Român de Informații. De Ziua limbii române ei au postat pe rețeaua de socializare un extras din Dicționarul Explicativ al Limbii Române. Cei de la SRI au arătat în prim-plan cuvântul tiptil însoțit de explicația fără zgomot, pe ascuns, pe furiș.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

12 Comentarii

 1. Valoarea leului inseamna valoarea petrolului, gazelor, kilovatului,graului.
  Cine umbla la asta umbla la leu.
  Energia ar trebui sa fie de siguranta nationala…cum se si vede.
  Poti distruge o tzara daca dai energia pe mana Mafiei. Aceasta mafie este de multi ani prin partide dar acum a prins momentul sa atace.
  Ambasadele plang de orice banutz dat degeaba mafiei.

 2. Hahahahaha atat de tare si haiosi sunt Suedezii, nu mai pot te ras, te rog Mare Allah mai da-le o petarda sau un camion al pacii sa se calmeze.

 3. Sa fie oare o legatura intre cunoscuta ” placuta suedeza ” si acest mesaj ciudat al Ambasadei Suediei ??

 4. Miștocăreala de doi bani găuriți…
  Rușine tuturor celor care iau în derâdere Ziua Limbii Naționale…
  Sunt lucruri cu care nu se poate glumi!

 5. Eu înțeleg ca ambasada suediei face mișto de Ziua Limbii Române. Poate ar fi buna o gluma si despre ikea care e acuzată că nu respectă legislația forestiera. Dacă tot au glume în program.

 6. Asta ar fi varianta soft a mistourilor pe care ni le serveste Suedia in mod curent, daca ne amintim ce suturi serioase ne tragea acum vreo 2-3 ani, total opuse oricaror uzante diplomatice. Sa-si ia mistocareala si sa si-o introduca in fondul ala negru pe care au tiparit-o, acolo unde nu ajunge lumina.

 7. Am ajuns de basalia Europei..Multumim,Citule.Traim in ,,vremurile fantastice,,ale domniei tale.Bre,o sa ajungi sa fii cel mai cautat infractor al Romaniei de pe fata pamantului..Nu mai visa a presedentie.Ai ajuns mult mai urat decat ,,academiceana,,de renume mondial,Elena Ceausescu.Ghinion.

 8. „contoare secsuale” e urmatoarea etapa:
  mai ales Suedia trebuie sa stie,
  cu ‘andicapatzii ei endemici din satucele incestului sub alcool!
  (d-aia au facut „bvarnevernet”-la inceput trebuiau sa se ocupe de defectzii rezultatzi din numitele inceste scandinave)
  Incest in Sweden, 1680–1940: A History of Forbidden Relations (Carte)
  Publicată inițial: 28 iulie 2020
  Autor: Bonnie Clementsson
  The phenomenon of incest in Sweden over 250 years in
  http://www.manchesteropenhive.com › view › 97891…
  18 aug. 2020 · In that same year, sexual relations between half-siblings were decriminalised, but for marriages between half-siblings a dispensation is still …
  Shocking incest map of Europe reveals where sex is LEGAL …
  si de la guvernul american:
  The prevalence and context of incest abuse in Finland
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8886468/
  (scandinavia,dap).
  viral,viral,asta spunem si noi!

 9. Marele Califat al Suediei ia lumina de la Allah ?
  Li s-a aplecat de la atăta placuță suedeză?
  Ei lasă ca noi suntem un popor ospitalier si îi primim pe nativii suedezi ramași fără tară.
  In satele cu turnulețe populate de „suedezii” noștrii.
  Și ei pot sa le servească pe saturate multă placuță suedeză.

 10. școala, statul biserica, ambasade, politica, interne, justiție, armata, presa, tv, toți au numa americana și plăcută suedeza în gura, absolut toți a-și bat jos de lb romana implicit de romani

 11. „tiptil va exterminam pe toti, ca Romania trebuie sa o ia stapanul nostru….”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.