Mesajul fetelor care s-au sinucis în Hunedoara

Nu se mai opresc lacrimile în Uricani acolo unde două adolescente de clasa a IX-a au murit după ce s-au aruncat împreună de pe un turn dezafectat. Cele două au participat la o petrecere, iar după ce au plecat de acolo au postat pe grupul în care se aflau toți prietenii lor un mesaj de adio.

”Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, a fost ultimul mesaj pe care ambele fete l-au postat pe grupul de WhattsApp, potrivit Antena3 CNN.

Directorul liceului unde învăța una dintre fete susține că tânăra nu a dat niciodată semne de anxietate.

Medicii anatomo-patologi sunt cei vor stabili dacă cele două consumaseră la petrecere alcool sau substanțe interzise.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

20 de Comentarii

 1. Ce minte goală! Există o zicală: nu incerca sa te răzbuni, facandu ți rău ție. Este șocantă lipsa instinctului de conservare.

 2. Rezultatul educatiei iudeomasonice dupa 34 de ani nefericiti de „valori” occidentale !

  TREZEŞTE-TE ! Ridică-te împotriva alogenilor paraziţi iudeomasoni care ne-au ocupat, ne jefuiesc şi ne gonesc din țara noastră aducând în loc arabi, negri, asiatici, distrug copii, viitorul ţării, prin lgbt, desfrâu, droguri! Nu le mai da putere prin minciuna cardului bancar, „banul” digital ! Aruncă-l la gunoi, foloseşte numai banii numerar şi cere urgent revenirea la moneda fizică din aur ! Trezeşte-te ! Ridică-te!

 3. „după ce s-au aruncat”

  La „mincinosi” se scrie si se spune ca „au cazut”. Cui foloseste sa minti intr-o tragedie.
  Pacat de ele, n-au avut parinti sa le apere. Imi vine greu sa vad in minte cum s-au luat de mana si s-au aruncat in gol. Ce caractere frumoase, prietenie pana la moarte ! Acum „mincinorii” incearca sa le murdareasca la nivelul lor. De ce platim CNA-ul acela ?

 4. Se distruge masa tanara, droguri, prostitutie,fara munca, fara scoala.

 5. Fetele acestea au vazut si au hotarat ca locul lor nu este aici ! Parintii trebuiau sa aiba grija de ele.

 6. O Societate imputzita are tara asta…Motivatia aceasta a sinuciderii este foarte frecventa…jignirea si umilirea in grup, in haita… Trebuie sa ai caracter tare sau sa fii nesimtit ca sa rezisti.

 7. Parintii sunt principalii vinovati. Cum iti cresti copilul fara sa vezi cu cine se aduna? Aceasta ” independenta ” totala a tinerilor, ruperea relatiilor firesti intre vechea si noua generatie, lipsa de morala ( nu neaparat crestina ) vor duce la cresterea numarului de cazuri asemanatoare. Educatia se face in familie, nu la scoala. Ce rost au ” asociatiile de parinti „, ” consiliul elevilor „? Parintii trebuie sa-si educe copiii, iar elevii trebuie sa invete. Ne-ati capiat cu ” digitalizare „, ” sustenabilitate „, ” rezilienta „, ” implementare „! Pe de alta parte, am vazut mediul in care traiau fetele astea: ruine de fabrici, mizerie si saracie, golanie si conflicte intre tineri. Societatea locala trebuie sa intervina, dar fara brutalitate.

 8. Aceste acte tragice se pot corela posibil cu: efectele nocive ale laptelui baby formula asupra dezvoltării și comportamentului în comparație cu alăptarea la sân până la „vârsta de doi ani sau mai mult” și pentru a evalua istoricul duratei alăptării relaționat cu sinuciderea copiilor și tinerilor și a celor cu antecedente de depresie și medicație psihiatrică. Dintr-o altă perspectivă mai socială, nu se prea recunoaște faptul că cruzimea, intimidarea și răutatea care terorizează atât de mulți dintre copii își au rădăcinile în trauma emoțională a separării mamă/copil asociată cu îngrijirea instituționalizată, cu lipsa de orizont de sperante, consumul de droguri/alcool/jocuri/zahăr/vaccinuri/medicamente psihiatrice/psyops-uri. Există o cohorta de studii care de-a lungul anilor a subliniat faptul că expunerea la radiații electromagnetice non-native poate duce la depresie. Aceste energii au un efect asupra biochimiei cerebrale, epuizând nivelurile de serotonina. De vazut munca Dr. Ross Adey, finanțat de CIA, pentru a investiga utilizările posibile de control mental și efectele hormonale ale microundelor cu puls/amplitudine și frecvențe radio. Aceste traume emoțional-sociale colective sunt suficient de mari pentru a stabili o biochimie instabila care, combinata cu celelalte experiențe de stres major, îi împing pe mulți copii la acte violente de omucidere și sinucidere.
  The Origins of Love & Violence: An Overview by James W. Prescott, Ph.D.
  Alexander Putney, „Veil of Invisibility”

 9. FIR-AR A DRACULUI DE SĂRBĂTORIRI.MAJORATE,PETRECERI,PIJAMAL-E,NESUPRAVEGHEATE,-TINERET PROSTIT,INFECTAT DE „DEMOCRAȚIE” DE PEDAGOGIA LIBERTĂȚII TOTALE ! ADIO ȚARĂ !

 10. Pacat de ele si de tineretea lor! Dumnezeu sa le ierte, ca nu au minte, la varsta aceasta. Probabil ca au avut o suferinta sufleteasca enorma, saracele. Imi e mila de părinți… Cat de greu se creste un copil… Psihologul scolii ar trebui sa mai intre prin clase, la orele de dirigentie… Sa se dea chestionare, din care sa se deduca starea lor sufleteasca. Mare păcat… Asta din cauza colegilor lor rai, care, probabil au ras de ele si le-au stigmatizat… Unii copii sunt mai sensibili. Fiecare plătește… Aceasta e societatea in care traim. Scoala puțină, vacante multe, neseriozitate, droguri, distractii. In comunism scoala era serioasa, exista mai mult respect…

 11. Va place Globalism/Progresismul!Va plac noile valori,va complaceți in cocalareala,vip.ism,interlopeala,droguri,pornografii,Platforme digitale,Digitalizare,bine!Serviți.va!Daca nu realizați care.i rolul vostru,ce și cum trebuie educați învățați instruiti, progeniturile atunci puteți avea surprize.Adica ești gentil cu cei gentil și răspunzi și mai agresiv celor agresivi,cum fac evreii cu goimii.😉😁Parintii trebuie să intervină la cel mai mic semn, să pună in vedere ,celor care depășesc măsura ,sa impună respect,fie cu vorba fie cu ghioaga,sa demaste ,să avertizeze și să rezolve problemele.Cand cineva care provoacă și face neajunsuri intenționat si știe că nu se întâmpla nimic v.a repeta dar dacă știe că sânt consecințe cu el și apropiații lui e divers.Daca copilul meu un tip mai sensibil și cineva îl deranjează,îl prind singur pe transgresor sau pun pe cineva convingător sa.i pună in vedere și că adoua oară nimeni nu.l mai avertizează și v.a fi țârâit prin vreun șanț.

 12. Droguri + valori progresiste = Aruncare de la etaj
  Serviciile Secrete facem ceva ptr a stavili drogurile in tara asta?

 13. Niste dereglate mintal, care au ales cea mai buna cale sa curete Rromanistanul de gunoaie.
  Din partea mea toata consideratia. Astfel face Romania mai curata…….[Rumburak]

 14. Uite un thing despre acest INterNet of Things (aka Internet of Everything); din 2015, suntem deja expuși la un quintilion (Semnificația lui quintilion este un număr egal cu 1 urmat de 18 zerouri) de ori mai multă radiație (radiații artificiale, non-ionizante, adică telefon mobil, turnuri, wi-fi, contoare inteligente etc.) decât bunicii și părinții nostri. Tinerii trăiesc într-o densitate mai mare și sunt mai expuși la EMF, fiind conectați în mod constant prin telefon, Wi-Fi și jocuri mult mai mult decât media. Experții în tehnologie (aka Silicon Valley”) au stiut întotdeauna despre riscurile pentru sănătate legate de utilizarea tehnologiei. La urma urmei, de ani de zile deja, au luat măsuri drastice pentru a limita utilizarea și expunerea propriilor copii la tehnologie incluzand trimiterea copiilor lor la școli low-tech și/sau fără tehnologie, obligarea bonelor lor să semneze contracte „fără tehnologie” și chiar spionarea bonelor lor pentru a se asigura că nu încalcă acele contracte. Între timp, companiile de tehnologie continuă să producă și să comercializeze gadgeturi pe care părinții abia le pot oferi copiilor lor, inclusiv sugarilor in contextul in care alți experți în sănătate au avertizat că copiii sunt mai vulnerabili la expunerea la radiații EMR. De fapt, nici un nivel „sigur” nu a fost determinat vreodată științific pentru copii sau femeile însărcinate.
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0091743523000324?via%3Dihub
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3780531/
  https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0294553

 15. Televiziunile mincinoase continua murdarirea amintirii unor copii !

 16. Cam astea sint urmarile drogurilor si din pacate in Romania consumul acestor substante a devenit aproape nelipsit.Aproape toati romanii consuma ,unii mai putin ,altii mai mult ,altii doar probeaza .Statul roman nu incearca sa gaseasca masuri pt. stoparea acestor practici.Testari pt. cei care sint suspecti ca folosesc droguri nu exista ,cei care comercializeaza droguri sint lasati incontinuare sa o faca ,nimeni nu se inplica in acesta problema care se anplifica de la an la an mai mult in Romania.

 17. Domnu Intox,mulțumesc pentru linkurile prețioase cat și pentru punctele de vedere logice ,lucide și foarte înțelepte.Cu respect!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.