Mesajul lui Cîrstoiu: Le mulțumesc Bucureștenilor

Și a fost Cătălin Cîrstoiu, candidat la funcția de primar general al Capitalei. Scurta și nefericita „carieră de candidat“ a managerului SUUB s-a terminat mai repede decât sperau toate părțile implicate.
La finalul acestui drum care l-a făcut mai cunoscut, chiar dacă acest lucru nu îl ajută, ci dimpotrivă, Cătălin Cîrstoiu a ținut să scrie câteva cuvinte pe pagina sa de Fb. Iar mesajul este evident 100% românesc. Să moară și capra vecinului: Mi-aș dori ca toți politicienii care sunt acuzați de presă să explice public, dacă sunt vinovați sau nu, așa cum am făcut eu.
„În ultima lună am muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei. Împreună cu echipa mea de zi cu zi.
Am vrut să îmi pun la dispoziția oamenilor calitățile manageriale pe care le am.
Am crezut că este posibil să mă implic din exteriorul politicii și să încerc să schimb lucrurile.
Am fost supus unor atacuri care au ca miză multiplele probleme nerezolvate ale sistemului medical, din care fac și eu parte. Poate este momentul pentru o discuție aprofundată despre aceste probleme.
Medicii salvează vieți, oriunde lucrează.
Nu am luat decizia de face un pas înapoi pentru că un medic nu abandonează niciodată. În fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici. Ei au puterea de a face ceva sau nu pentru București.
Mi-aș dori ca toți politicienii care sunt acuzați de presă să explice public, dacă sunt vinovați sau nu, așa cum am făcut eu.
Eu afirm încă o dată: nu sunt incompatibil. Pacienții își aleg unde se tratează. Nu eu. Am o carieră în spate, am mii de oameni făcuți bine. Tratați.
Eu le mulțumesc Bucureștenilor care mă apreciază“, a scris medicul.
Probabil a scris cu B ca să arate că îi apreciază pe locuitorii Capitalei și nu din neștiință 🙂
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

15 Comentarii

 1. Bine ca v-a scapat Gabi de piticania asta periculoasa. Sper ca Joha sa nu-l propuna candidat la presedentie. Duamne ajuta, ca am auzit ca primarii si presedintii sunt pusi de catre Cel mai de Sus (zicea Pinoccio) !

 2. AȘTEAPTĂ-L PE KWJ ȘI SAVURAȚI-VĂ VICTORIA –NICUȘOR RÂMÂNE PRIMAR IAR DE LA TOAMNĂ KAVALECA ÎL FACE PREȘEDINTE! ! ÎN CE RAHAT A FOST BĂGAT PSD-UL ! CIOLACULE -DEMISIA!

 3. ?? e dus rau, strambul asta daca multumeste gloatei care l-a ridiculizat de la-nceput pan’ la sfarsit. lasa-te cataline de mangleli politicianiste si mergi unde stii rostul combinatiilor. furatul de la bugetul public e sfant.

 4. Asa cum s-a vazut din start, coruptul si interlopul Cirstoiu e pe alta lume, traieste in globul lui de chirurg la care se ploconesc pacientii si il pupa in dos. Care bucuresteni l-au sustinut? Nu a vazut sondajele? Si daca candida singur si tot pe 3 iesea. Asta cu nerenuntatul e ca Iohannis la NATO, nu ai nici o sansa dar nu te lasi. Se numeste prostie combinata cu narcisism. Medicii renunta si inca pe capete. Unii oameni nu renunta nu are importanta profesia, iar unii nu renunta doar din prostie, incapatanare, narcisism etc. Medic inseamna o profesie ca oricare alta, iar la noi juramantul lui Hipocrat este uitat, banii multi conteaza la medicii romani.

 5. Simion recruteaza meritocrati pentru guvernul lui paralel ! AUR nu exista in Bucuresti, poate la Maciuca.

 6. Dupa alegeri cine va jubila? Cărstoiu le va pune picioarele lui Ciuca si Ciolacu in ghips, rupte in iunie de bucureșteni ! De ce la propus Iohannis? El i-a reparat umarul paradit la tenis!

 7. Ca candidat, il apreciază 0,05 %, multe pentru el, prea puține pentru istorie.

 8. Eu Votez cu Gabriela Firea ! Si in 2020 am Votat-o tot pe Gabriela Firea !

 9. Sa balacaresti asa un chirurg de ortopedie canceroasa!?!
  Sa te prosternezi la pomenile interlopilor!
  Oare de ce pleaca unii din tara asta?

 10. A zis Ciolacul sa de-a Pensiile innainte de Pashte ! Da pensiile innainte de Pashte ! Dar doar pe 2 si 3 mai 2024 ! Dupa aceea Pauzele Multe si Dese ! Pana pe 7 mai 2024 si Pensia Innainte de Pashte este Banc Sec !

 11. „Oare de ce pleaca unii din tara asta?”

  Pentru ca aici nu se plateste lipsa de scoala. In alta parte se fura usor din buzunarele lor generoase.

 12. Impostorul asta, marca PSD, desemnat de impostorii din fruntea monstruoasei coalitii sa candideze la Primaria capitalei, a acumulat toata ura si dezgustul si sila romanilor fata de clasa politica!
  Asta e ce i s-a intamplat acestui individ fara scrupule, ca toata clasa politica post ’89: a luat in barba tot ceea ce merita politrucii din fruntea tarii..
  Cum credeti ca ar fi fost daca acum Johannis ar fi candidat la primaria Bucuresti sau in alt post?!
  La fel si la fel ar fi fost daca Ciolacu sau Ciuca ar fi candidat la Primaria Bucuresti!
  NU vedeti ca fug ca de dracu’ de candidaturi pe votul direct al romanilor, prefera Listele unde se ascund cu toti!!
  Sa vedeti „performanta” lui Burduja, vai de el ce-l asteapta!
  Pe Gabita o „iubesc” pensionarii plimbati pe la pelerinaje, prin Grecia, momiti cu ochelari si biciclete… asa le va cumpara voturile..
  S….r!

 13. „medicii” sunt niste criminali mengele, a si tine j e gu le. sa raspundeti pentru CRIMELE IMPOTRIVA ROMANILOR, SCLA V E TE AL BANULUI CE ESTI! FIR-ATI AI GHEENEI DE DEMONI SHPAGARI ORDINARI SI TICALOSI! INCHIPUIT SANTAJAT CE ESTI! PEPPA PIG TI SE POTRIVESTE PERFECT! ROMANIA ARE NEVOIE DE DOCTORI! DOCTORUL SALVEAZA IN PRIMUL RAND SPIRITUAL: D-AIA DEPUNE BHAI JURMANT! VOI N-AVETI JURAMANT SCARBE LACOME SI CRIMINALE CE SUNTETI!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.