Messi, uriaș și la propriu

Cea de-a doua cea mai mare pictură murală din lume și cea mai mare din țară a fost dezvăluită în Argentina. În pictură este nimeni altul decât eroul local și legenda fotbalului mondial, Leo Messi.

Pictura, care apare pe peretele unei clădiri din orașul Santa Fe, se întinde până la o înălțime de 75 de metri și are 40 de metri lățime. Uimitoarea lucrare îi aparține artistului Kubart, care a lucrat la ea timp de un an și două luni.

 

În tablou, Messi apare îmbrăcat în uniforma naționalei Argentinei în care a câștigat Cupa Mondială din Qatar. Sub el, sunt trei stele reprezentând cele trei victorii ale echipei argentiniene în Cupa Mondială – în 1978, în 1986 și cea din 2022.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.