”Mi-e dor de fratele meu, Michael, aşa cum era înainte”

Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher spune că accidentul de schi al fratelui său, de şapte ori campion mondial, Michael Schumacher, a fost o experienţă tristă, care i-a schimbat şi lui viaţa, scrie DPA.

„Mi-e dor de Michael al meu de atunci. Viaţa este uneori nedreaptă. Michael fusese adesea norocos în viaţa lui, dar apoi a venit acest accident tragic. Slavă Domnului că am putut face multe pentru el datorită posibilităţilor medicale moderne, dar nimic nu mai este cum a fost. Pot spune că accidentul lui tragic mi-a schimbat şi mie viaţa”, a spus Ralf Schumacher.

Ralf Schumacher, care a concurat în F1 între 1997-2007 şi a câştigat şase Grand Prix-uri, nu a dezvăluit niciun detaliu cu privire la starea de sănătate a fratelui său.

Michael Schumacher, 54 de ani, s-a accidentat grav la schi în Alpii francezi acum 10 ani, pe 29 decembrie 2013, suferind leziuni grave ale creierului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Ai invatat sa scrii, dar spui numai idiotenii. Si te mai dai crestin, fraiere.
    Numai din ricoșeuri, indirect legam idei cum ca bietul om nu va mai apărea in public.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.