Michael Jackson nu mai e King of Pop. Cine i-a furat titlul?

E indignare printre fanii din toată lumea ai lui Michael Jackson după ce revista Forbes a numit un alt solist cu acest apelativ. Este vorba despre Bad Bunny, un renumit interpret de reggaeton și trap latin.

Această desemnare a stârnit diverse reacții pe rețelele de socializare , unde, în timp ce unii o consideră o sursă de mândrie și o sursă de inspirație pentru America Latină, alții pun la îndoială comparația cu figurile pop istorice.

Într-un interviu recent, cântărețul portorican și-a exprimat mândria față de moștenirea sa culturală, subliniind valoarea identității sale și folosirea limbii spaniole afirmând: „Spaniola este parte din mine, face parte din ADN-ul meu”.

Artistul latin a făcut realizări semnificative în cariera sa, depășind-o pe Taylor Swift în streamuri și apărând pe lista celor mai de succes tineri sub 30 de ani. Această recunoaștere din partea Forbes îi susține cariera și relevanța pe care Bad Bunny a obținut-o în industria muzicală globală.

Cu toate acestea, cel mai recent album al său, Nadie Sabe Lo Que Va A Pasar Mañana, nu a îndeplinit așteptările fanilor.

Spre deosebire de albumele anterioare, criticile unor fani au fost copleșitoare, indicând că se așteptau la ceva superior celor prezentate de artist. Comentariile de pe rețelele de socializare reflectă dezamăgirea față de inovația muzicală a cântărețului.

Porecla „King of Pop” atribuită lui Bad Bunny provoacă indignare în rândul unor internauți care onorează moștenirea figurii iconice a lui Jackson (Forbes Mexico)

Meme despre Bad Bunny ca regele pop

Situația a escaladat atunci când un grup de utilizatori de Internet și-a exprimat indignarea față de utilizarea unei porecle pe care o asociază îndeaproape cu Michael Jackson și care a fost folosită pentru a-l descrie pe Bad Bunny .

Prin comentarii de genul „Îmi pare rău, dar regele pop este încă și va fi în continuare Michael Jackson!”, internauții și-au exprimat nemulțumirea și au apărat legendara figura a lui Jackson împotriva comparațiilor pe care le considerau lipsite de respect.

În detaliu, unele comentarii notabile au fost vehemente- „Ce blasfemie să folosești numele ăsta, există un singur Rege al Pop și e mort și se numește Michael Jackson, acel om nici măcar nu se apropie de a fi Regele Pop! !”- subliniind un atașament ferm față de istoria și moștenirea lui Michael Jackson. Alți comentatori au scris „Te rog, este o glumă? Cum îl insultă pe Michael Jackson așa?”, arătând admirația profundă și respectul pe care adepții îl au pentru regretatul artist.  

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. reggaeton și trapul sunt deviatii triviale ale muzicii reggae si respectiv rap, hip hop si dubstep; reduse la un conglomerat de jelanii si bolboroseli electronice filtrate prin autotune si alte proceduri sintetizante, o combinatie non-eclectica si nefericita, rezultatul fiind depresiv, bling bling siropos si plictisitor, cu un slang aparte ca un cod de programare. Multe vedete par să fi fost „fabricate”. Unele vedete care nu au inserat programarea satanica sau au denuntat aceasta programare in mod public sau mascat in arta lor, au fost asasinate, inlocuite prin clone/dubluri/posesie sau date la o parte.

 2. Asa cum nici regele ziganilor n-a fost doar unul singur, in mod sigur nici regele popului nu poate fi unul singur.
  Lista ramane deschisa……[Rumburak]

 3. ,,Regele a murit, traiasca regele”!
  Barem astuia n-o sa-i mai pice nasul fals la concerte……[Rumburak]

 4. Pe vremea aia nu se inventasera Corega si Prenadezul?
  Si cand te gandesti ca l-am asteptat doua ceasuri, sub pom, impreuna cu tov Iliescu……[Rumburak]

 5. de ce ma cenzurati? ce legatura are nenea woke cu nemuritorul MJ? nu cred ca am intalnit pe cineva caruia sa nu-i placa dirty diana. multumesc pentru #cenzura, „jurnalistule”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.