Dr. Corina Zugravu, medic nutriţionist, a subliniat, marţi, cu prilejul lansării cărţii „Mic dejun 2.0”, că masa de dimineaţă trebuie să reprezinte 20-25% din necesarul zilnic de calorii.
Aceasta a arătat că, potrivit studiilor, ar fi avantajos să fie redistribuit aportul total de energie pe parcursul zilei şi să mâncăm ceva mai mult la micul dejun şi prânzul să fie ceva mai târziu, deoarece s-a dovedit că în acest fel se preîntâmpină creşterea ponderală ce apare odată cu înaintarea în vârstă.
citeste mai mult aici
Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.