Mihai Pintilii dă din casă

Mihai Pintilii, în acte, delegat al echipei FCSB, de facto, omul care conduce toate ședințele de pregătire, a decris  pentru Orange Sportcare este relația sa cu patronul Gigi Becali. 

De fapt, mai exact, de ce atât el cât și cel care figurează în scripte drept antrenor principal, cipriotul Elias Charamboulos, acceptă ca schimbările în meciuri să le facă patronul și nu ei. Practic, singura misiune care le revine celor doi cu adevărat, dar cu roluri inversate, adică Pintilii conduce și cipriotul supraveghează, este strict legată de desfășurarea antrenamentelor.

Elias Charalambous a fost adus și instalat ca principal doar pentru că are licență PRO, în timp ce Pintilii nu deține acest drept pe baza unui document legal. Spune însă că mai este puțin până va obține prima atestare oficială de a profesa legal, dar numai până la un anumit nivel.

Licența A o termin în Moldova, cu carnetul de antrenor tot în vară rezolv. Pot să fiu antrenor secund în România cu ele cumulate”. Așadar, maxim ce poate obține oficial Pintilii este carnetul care îi dă dreptul să profeseze ca secund. Asta, admițând că Gigi Becali nu va dori să schimbe stafful, el va figura din vară ca secund pentru cipriot sau alt tehnician cu licență PRO care ar accepta să vină la FCSB, știind că va fi dirijat de patron în momente cheie.

În privința acestui aspect, Pintili a fost de o sinceritate dezarmantă, răspunsul său fiind confirmarea oficială a tot ce s-a spus până acum despre imixtiunile latifundiarului din Pipera la efectuarea schimbărilor și nu o dată la alcătuirea formulei de start.

„Nu am ce să răspund. Eu sunt angajatul clubului. Îmi fac meseria, îmi fac treaba, suntem pe primul loc. Echipa asta nu a fost niciodată în play-out. Poate să facă orice. Dacă sunt patron aici și vreau să te dau afară, te dau. Dacă eu îi zic, «nea Gigi, nu vreau aia». Poate să spună «te dau mâine afară, pleacă de la echipă», a explicat Mihai Pintilii.

„Nu mă interesează ce vorbește lumea. Poate să spună oricine, orice. De atâția ani vorbim același lucru, că face nea Gigi echipa. Ați spus-o de atâtea ori, gata! Dacă mă afectau comentariile, eram plecat de mult. Pentru mine e mediul cel mai plăcut, trebuie să fac și practică, sunt pe drumul pentru a obține licența“, a mai adăugat el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Din seria: sa facem program la unul cu bani multi ce sa faca cu banii lui !

  2. expresia fetei o arata: este mare „rezolvator” …:)) genul care „sha dashcurk”…

  3. Bai Dumitrule, ce expresie e asta ” dă din casă „? Poate la tine in Ferentari, nu in gazeta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.