Mihai Stoichiță, convins că Edi va continua la Națională

 Succesul clar al echipei naționale în meciul de debut la turneul final al EURO 2024 poate servi drept punte de legătură între selecționerul Edi Iordănescu și conducerea FRF în privința semnării unui nou contract.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a încercat în repetate rânduri să îl determine pe Edi Iordănescu să semneze noua înțelegere, dar nu a avut succes în demersurile sale. De altfel, el a declarat că nu este nicidecum momentul pentru semnat contracte înainte de disputarea meciurilor din grupele EURO.

Mihai Stoichiță s-a bucurat foarte mult de victoria în fața Ucrainei care, din punctul său de vedere oferit la emisiunea FANATIK EURO, a fost cheia care a deblocat situația contractului lui Edi Iordănescu la echipa națională. Mihai Stoichiță este convins că nu va exista nici un obstacol în vederea semnării noului contract și că Iordănesu Junior va fi pe bancă la partidele din preliminariile CM 2026.

“Eu cred că lacrimile din ochii lui şi bucuria pe care a avut-o spun multe despre continuitatea lui la echipa naţională. Nu vreau să dezvolt prea mult acest subiect, pentru că nu îmi mai aparţine mie.

Propunerea îmi aparţine şi preşedintele va continua să aibă cu el întâlniri în care să vedem ce opţiuni are pentru viitor. Îşi doreşte să aibă continuitate. Este o muncă, iar producţia începe să se vadă în România.

Echipele de club sunt interesate să crească jucători şi sper ca în curând să existe un echilibru între import şi export. Am senzaţia că importul depăşeşte exportul pe care îl avem la fotbalişti.

Edi, văzând jucătorii, va avea mai multă încredere în ceea ce poate să facă în România. Da, pot să spun răspicat că sunt şanse mari să continue. Nu am apucat să vorbesc cu el după meci.

Am plecat de la stadion, sunt nişte reguli de respectat. Mă voi întâlni cu el în gară la Leordeni, cum se spune. Voi bea o bere în gară cu el, la Munchen. Am paporniţă şi praz de la Geolgău.

Am uitat un cuvânt: respect. Şi-a cucerit respectul jucătorilor şi adeziunea lor la ceea ce vrea să facă. Îmi dă încredere acest lucru. Este o victorie pe care o asemăn cu victoria cu Columbia din 1994. Este victoria României care infirmă calculele hârtiei, ale rău-voitorilor”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. A fost primul meci,mai sunt alte doua doar in grupa!Si orataniile din poiata fotbal cotcodacesc de parca a ouat Edi oul de aur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.