Mihai Tudose, declarația care o va înfuria pe Firea

Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, nu își poate explica scorul mare obținut de Nicușor Dan la alegeri. 

Eurodeputatul a comentat rezultatul alegerilor pentru Primăria Capitalei, miercuri, la Știrile B1 TV, arătând: ”Aș spune că a fost un vot împotriva Gabrielei Firea”.

Întrebat dacă se aștepta ca diferența dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan să fie atât de mare, Mihai Tudose a spus: „Recunosc că încă încercăm să înțelegem acest lucru. Nu ne vine foarte ușor să înțelegem…”, a mai spus Tudose.

Nicuşor Dan a câştigat un nou mandat la Primăria Municipiului Bucureşti cu un vot zdrobitor.

Liderii PNL și PSD,  Nicolae Ciucă, respectiv  Marcel Ciolacu,  l-au felicitat pe edil  și i-au spus că ”sunt deschiși pentru dialog”.

După încheierea votului de duminică, premierul a lăudat campania Gabrielei  Firea și a admis că  intrarea acesteia, cu întârziere, în campania  electorală, a contribuit la eșecul  său.

Nicuşor Dan a obţinut, în urma alegerilor de duminică pentru Primăria Capitalei, 46,9% din voturi, iar Gabriela Firea (PSD) 22,4%, conform rezultatelor parîiale după numărarea a 72,5% din voturi.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. să candideZe eduKKatul Tudose, acest împătimit de ALBITURI AUTOHTONE.
  Cu mărgeluțe PERNICIOASE, măR🤣g …
  ■■■ { guitZă- eduKKatZia e PERNICIOASĂ }

 2. Alo Tudy de Brailita, Plicusor a fost votat de membrii PSD și PNL. Simplu și eficient. S-au răzbunat bătrânii din azilurile groazei. Huuo jigodie cu podul tau cu tot asfaltat de 3 ori! La cosul de gunoi jigodie brăileană cu motociclistul primar cu tot! Mai desființați dracului odată garajele amplasate la 6 metri de ferestrele blocurilor in care bandiții motocicliști își ambaleaza motoarele noaptea pe răcoare de baga locatarii in cimitir! Huuo jigodie psdista!

 3. #jigodiapsdista,

  Stimabile, ce-ar fi daca am promova o atitudine mai sobra, mai domneasca,atunci cand postam pe Forum? Forumul este o extrapolare a agorei, poiata publica unde se dezbateau idei.mai dedemult. Nu-mi vine a crede c-ar fi existat si injuruu, pumni, scuipaturi. Elinii erau suficient de civilizati ca noi, cei de azi, sa le urmam exemplul. Ce zici?

 4. @un motan intransigent > esti impotriva politicii gazetei Cotidianul de-a raspandii ura (dezbina si stapaneste) ? Politica aceasta nu apartine geologului cybernetician Antonel Mugurash ROGulescu ? Ce nu face omul pentru bani !

 5. „Motane…” stai draku in banca ta si nu te mai baga in rahat…?! Ce stii tu de tudose mai „elinule…” ?!

 6. Tudose – ultimul (editat) primul pe lista la Europarlamentare – nu vorbeste decat romaneste – si aia cu greseli gramaticale .
  Romani fiti mandri – Sunteti cei mai tari din Univers . Ati votat ca si Gloata analfabeta .Ce Po-(editat) -tie inca exista pe Plaiurile mioritice . Rusinea Universului .

 7. @ „un motan intransigent”, 11 iun. 2024 la 13:46
  „Forumul este o extrapolare a agorei, poiata publica unde se dezbateau idei.mai dedemult. Nu-mi vine a crede c-ar fi existat si injurii, pumni, scuipaturi. Elinii erau suficient de civilizati ca noi, cei de azi, sa le urmam exemplul”…
  Tătuka Ilici a’ tudoselui iBrăilean PiSzDist a spus cu mulți ani în urmă, cîn’ ierea la konducere, că iel vrea să adopte păntru Rro’ modelu’ japonez. Cîn’, dupe ani, Primul-ministru al Japoniei a venit în vizită la Bukale, prim-menestrelu’ în fon’țîie tudosel iBrăileanu’ a fugit pă Dîmbovița-‘n-gios
  https://www.youtube.com/watch?v=yYF1ehoLvUU
  ca să-nu-dea-okii-i-bulbukați-dă-broaskă-beată, cu el… Așea că aku’, noi, forumijdii, tră’ să-l învățăm pă tudoselu’ bunele-man’ere ‘ternațioanale, șî limba jaboneză, ca analfabetu’ să se descurce, în viitor, în aceeași situațiune (că se vede clar că gruparea PiSzDistă-çolakizdă îl pregătește dîn-timp păntru mai mult dăkît facke aku’). Așea că îi transmitem tudoselului iBrăilean:
  あなたの母親とセックスしましょう、トゥードセ!

 8. dar asa, in general, ce-si poate explica tudose, papa, caca, pipi?

  ce ascensiune fulminanta dupa ce a fost prim ministru si apoi dat jos de propriul partid…traisca binomul, trinomu si polinomu! nu e nimic intimplator in faptul ca la putere in psd sint slujitorii secretului din spatele lui „sa traiti”… da acum cu 2 luni pina in septembrie… sa vedeti ce furie de indepepndenta pe ei… ha ha ha ha ha

 9. A mai zis ceva Tudose, in gazeta pesede a Brailei ,”Obiectiv vocea…”: cum ca bucurestenii isi merita soarta, ca vor sa mai faca un experiment. Deci nu Firea a facut experimente, cu companiile ei, ci Nicusor,care a reusit sa salveze un buget catastrofal. Inca odata se dovedeste ca pesede are minciuna in gena lui,iar Tudose este absolut reprezentativ.

 10. Insuccesul firesc al bacaoancei din Voluntari este opera buzoianului caruia trebuie sa-i multumim, ca ne-a scapat de ea.

 11. Ce înseamnă măgăria asta ? De ce fufa Firea figurează și pe lista
  europarlamentare ? Dacă câștiga primăria generală, mai figura pe
  lista europarlamentare ? Ce porci ordinari.

 12. …vina o poarta Ciolacu care ii pune palma la ….deh si o tine mereu la dreapta sa ca la dreapta tatalui. Sa ii fie rusine maxima ca din tot psd nu a fost in stare sa furnizeze un membru acatarii si a lasat Bucurestiul prada unui pacalici a doua oara. Pt asta nu va mai pupa voturi din partea multora…

 13. „se va răzbuna pe bătrânii din azilele proprietate personală”

  Nu v-ati saturat sa propagati minciunile acestea stupide ? Proprietarii sunt inscrisi in Registrul Comertului. Falsul si uzul de fals se pedepseste penal, daca nu te cheama Carmen Johannis. Dar voi sunteti ceausisti mincinosi de la partidul URA si aveti dreptul in Coti sa propagati orice minciuna. Lumea v-a pedepsit la vot pentru asta. Si Firea a fost pedepsita, dar pentru altceva decat ce scrieti voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.