Miley Cyrus a dat lovitura

Hitul „Flowers” al cântăreţei Miley Cyrus a fost desemnat luni cântecul cu cele mai mari vânzări în anul 2023, o performanţă reuşită pentru prima dată de artista americană în acest clasament anual întocmit de Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI), informează Reuters.

Acest cântec emoţionant şi cu accente disco despre o despărţire – în versurile căruia cântăreaţa pop afirmă că poate să îşi cumpere singură buchete de flori după încheierea unei relaţii – a câştigat mult râvnitul IFPI Global Single Award pe anul 2023 la doar câteva săptămâni după ce a fost recompensat şi cu două premii Grammy.

Single-ul „Flowers” a adunat echivalentul a 2,7 miliarde de difuzări în streaming pe serviciile online pe bază de abonament, potrivit IFPI, o organizaţie cu sediul general la Londra, care colectează date provenite din vânzările muzicale pe formate fizice şi metode de difuzare digitală pentru a obţine o cifră reprezentativă pentru fiecare piesă.

„Prin ocuparea primului loc în topurile din atât de multe ţări simultan, acest cântec – alături de mesajul său de emancipare – a răsunat în lumea întreagă şi reprezintă definiţia unui hit cu adevărat global”, a declarat Lewis Morrison, directorul departamentului de topuri globale şi certificare din cadrul IFPI.

Artişti din Nigeria şi Mexic au pătruns pentru prima dată în Top 10: „Calm Down”, interpretat de Rema şi Selena Gomez, s-a clasat pe locul al doilea, iar „La Bebe”, de Yng Lvcas şi Peso Pluma, a ocupat poziţia a şasea, ilustrând creşterea în popularitate a stilului Afrobeats şi a genurilor mexicane regionale.

Vedeta americană Taylor Swift, care a fost desemnată săptămâna trecută pentru a patra oară de către IFPI artistul global al anului, a ocupat locurile al şaptelea şi al nouălea în clasamentul global al single-urilor cu piesele sale „Cruel Summer”, respectiv „Anti-Hero”.

IFPI reprezintă interesele artiştilor şi profesioniştilor din industria muzicală globală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. n-au castigat niciodata razboiul. saklas „the fool” repeta la nesfarsit, lipsit de imaginatie acelasi scenariu desi pierde intotdeauna, pentru ca este o creatie incompleta si defecta. ceva ce nu ar fi trebuit sa existe si sa creeze la randul lui…suntem intr-o inchisoare pe care unii o cred „realitate”.

  2. Victima mk ultra si sexy kitten.Csitati despre ea inclusiv pe wikusherpediacu. E cu” descoperirea sexualitatii”.
    Acum, ca e mămica si cam „trecută ” pt clienții Epstein , capata si ea margele colorate si verzisori reptilieni. Cred ca stramosii ei au fost inselati mai putin grav. Păcat!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.