Miliardarii evrei au vorbit, iar decanii americani i-au ascultat

Libertatea de expresie pare să revină în marile universități americane, după ce miliardarii evrei au avertizat că vor închide robinetul finanțării. Conducerea universităților din clubul select Ivy League le-a închis gura femeilor care susțineau că sexul este o realitate, aceiași lideri ai universităților au spus că libertatea de expresie înseamnă violență, dar că tăcerea este și ea violență. Aceiași intelectuali au transformat instituții prestigioase de învățământ în centre de propagandă neomarxistă.

Brusc, această poziție a universităților începe să se schimbe. Este simplu: miliardarii evrei au avertizat că nu vor mai face donații cât timp activiștii progresiști vor promova antisemitismul. ”Ironia este că libertatea de expresie a început să fie apărată abia în momentul în care studenții evrei s-au simțit intimidați. Până atunci, libertatea cuvântului a fost permisă doar pentru progresiști și pentru ciudații de stânga, Harvard deschizând calea pentru anularea vocilor conservatoare”, scrie Takimag.

Președintele societății de investiții private Apollo Global Management, Marc Rowan, a criticat conducerea Universității Pennsylvania pentru că nu a luat poziție împotriva discursului antisemit imediat după atacul Hamas din octombrie. Rowan este unul dintre marii donatori ai universității și șeful consiliului consultativ al universității. Conducerea universității și-a prezentat demisia.

”Alți evrei de pe Wall Street l-au urmat. Rezultatele s-au văzut repede: șefii universităților au recepționat mesajul. Sunt aceiași șefi care nu au invocat libertatea de expresie în sprijinul conservatorilor, atunci când erau amenințați de gloate de studenți stângiști. Se vede că banii vorbesc mult mai puternic decât cuvintele. O mână de miliardari evrei au reușit dintr-o lovitură ceea ce sute de milioane de cetățeni simpli nu au reușit: să restabilească libertatea de expresie în universitățile americane. Boala acestor instituții era cunoscută și comentată în presă, cursurile clasice erau anulate, profesorii erau demiși la presiunea studenților activiști. Însă așa-zișii administratori s-au făcut că nu observă toate acestea. Până la protestele legate de Gaza”, scrie Takimag.

”O parte din instituțiile de educație superioară din America au fost conduse de imbecili morali, lucru trecut cu vederea de marile ziare, câtă vreme servea obiectivele stângii. Sistemul universitar american se împute de la cap. Studenți radicali din anii 1960 și 1970 s-au întors la locul faptei în calitate de profesori, subminând sistemul din interior. Marile opere și tradițiile intelectuale ale Vestului au fost înlocuite cu studii ale unor feministe obscure de culoare și ale altor nulități”.

”Miliardarii evrei au vorbit iar decanii americani i-au ascultat. A fost suficient un singur cuvânt – genocid. Când protestatarii pro-palestinieni au cerut încetarea genocidului din Gaza, miliardarii s-au alertat. Doar un lucru este în neregulă aici: americanii deplâng moartea unora, nu și a celorlalți. Am oferit arme Ucrainei pentru că credem în ”ordinea internațională bazată pe reguli”, dar oferim arme și pentru uciderea copiilor în Gaza. La jumătatea lunii decembrie, erau 17.700 de morți in Gaza, iar 70% sunt femei și copii. Cu ce factor trebuie să multiplicăm numărul evreilor uciși în atacul Hamas din octombrie?

Nu ar fi fost oare mai bine dacă Israelul ar fi folosit bombe mai puțin distructive, dacă nu ar fi pulverizat cartiere întregi, ucigând mii de oameni nevinovați? Copiii palestinieni sunt uciși de bombe americane, în timp ce comentatorii pro-israelieni sunt surprinși că tinerii cer încetarea genocidului. Armata israeliană ar fi trebuit să recurgă la operațiuni chirurgicale. În schimb, Israelul a pierdut ocazia de a arăta că este capabil de compasiune. Miliardarii evrei din America vor reîncepe să finanțeze universitățile și, știind cât de repede se pleacă șefii acestor universități în fața bogaților, ”Palestina” va intra, alături de ”Nigger”, pe lista cuvintelor care nu trebuie rostite”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 21

48 de Comentarii

 1. Nu e clar cum se restabileste libertatea de expresie daca cuvantul Palestina va fi interzis (cum e nigger pentru unii). Sunt interesante unele articole publicate de autor dar traducerea e uneori slaba iar interpretarea lipseste. Oricum, e mai bine decat nimic, merci !

 2. Când protestatarii pro-palestinieni au cerut încetarea genocidului din Gaza, miliardarii s-au alertat. Doar un lucru este în neregulă aici: americanii deplâng moartea unora, nu și a celorlalți. Am oferit arme Ucrainei pentru că credem în ”ordinea internațională bazată pe reguli”, dar oferim arme și pentru uciderea copiilor în Gaza.

  Ordinea internationala „bazata pe reguli”.
  Regulile le fac eu. Si le respect cand vrea muschiul meu.

 3. . . . si daca sponsorizarea si fondurile grase venite in general de la interesele evreiesti se inchid,

  si finantarea se va reorienta sa vina din partea intereselor islamice din tarile bogate ?

  si neomarxismul isi vede de treaba lui pe acolo

 4. Rusii rai. Israelul nu e. America „jandarmul lumii”, prea multe putere si abuzuri. O lume multipolara mai mult decat bine venita.

 5. Toate conflictele actuale la nivel global au fost provocate de evrei sau sunt amestecati evreii.Spunind acest adevara,de mine sau de orcine,sunt acuzat/acuzati de antisemitism.Daca spui ca pe evrei ii maninca scchinarea si trebuie scarpinati neaparat.De asemenea asta poate fi considerata o manifestare antisemita sau mai rau,adept al holocaustului,cind de fapt este un raspuns la actiunile lor,ale evreilor.

 6. Atata grija pentru libertatea de exprimare este de dreptul induiosatoare.

 7. Bai tovarasi, daca vreti sa plangeti pentru vietile unor nevinovati, pai incepeti bai cu cei din Alep, ca sa nu mai vorbim despre genocidul din Ucraina impotriva unor nevinovatii. Bai propagandisti de doi bani, ducetiva bai in China si cereti eliberrea ( celor care mai sunt in viata ) parcticanti falulgong si etnici uiguri, bai.,.,.,..

 8. ha ha ha ha

  ce tare e articolul! arata cit de penibila a ajuns lumea „civilizata” de azi. pentru banii unii sint in stare sa faca orice, sa fie si neomarxisti dar si conservatori in acelasi timp… ce lume prmitiva… sfinta conditionare cum te spala ea pe creier…

 9. @moromete. Dreptul la libertate in sine si la libertatea opiniilor trebuie aplicat universal: si in China si in Rusia si in SUA etc. , nu numai acolo unde vor unii. Dubla masura este poate cel mai ticalos comportament al puternicilor lumii si al mass-mediei aservite: mare scandal pentru anumite practici si evenimente care se intampla la „neprieteni”, tacere de mormant daca se intampla exact acelasi lucru la „prieteni”. Despre asta e vorba…

 10. Banii conduc lumea :implozia URSS a costat cca 100 miliarde coco furnizati disperatului bolsevic ‘illuminati’,Gorbaciov si haitei ruso- khazare cominterniste, de care finantatorii initiali si initiati ai comunismului, se rezolvasera in lume niste urgente:
  -victoria sionismului prin crearea statului Israel
  -distrugerea economica a URSS
  -ruinarea ideologica a miscarii comuniste mondiale prin influenta Noii Drepte de extractie iudaica
  -transformarea tarilor comuniste in simple dictaturi familiale

  Aparusera alte pericole
  -dezvoltarea incredibila a Chinei, Vietnamului,a ‘tigrilor’ asiatici
  -delocalizarea industriei Occidentale
  -aparitia comunismului nationalist
  -aparitia suveranismului
  -aparitia terorismului arab statal
  -amploarea imigratiei din tarile Sudului in tarile Nordului

 11. Banii conduc lumea :implozia URSS a costat cca 100 miliarde coco furnizati disperatului bolsevic ‘illuminati’,Gorbaciov si haitei ruso- khazare cominterniste, de catre finantatorii initiali si initiati ai comunismului, se rezolvasera in lume niste urgente:
  -victoria sionismului prin crearea statului Israel
  -distrugerea economica a URSS
  -ruinarea ideologica a miscarii comuniste mondiale prin influenta Noii Drepte de extractie iudaica
  -transformarea tarilor comuniste in simple dictaturi familiale

  Aparusera alte pericole
  -dezvoltarea incredibila a Chinei, Vietnamului,a ‘tigrilor’ asiatici
  -delocalizarea industriei Occidentale
  -aparitia comunismului nationalist
  -aparitia suveranismului
  -aparitia terorismului arab statal
  -amploarea imigratiei din tarile Sudului in tarile Nordului

 12. Sindromul Stockholm este piatra de temelie a Matrixului. Cre(s)tinii pro sio-nisti sunt sub piatra de temelie a Matrixului. In aceste conflicte se folosesc termeni de propaganda cu „dubla masura”. „Fortele de menținere a pacii” fac razboi, invaziile sunt descrise ca „debarcari”, planificarea unui razboi agresiv este descrisa ca „strategie de aparare”, libertatea este sclavie iar prostia este putere. se mentine persistenta unei anumite viziuni asupra lumii si a unui anumit mod de viata .. Curat orwelian. Cine mai inghite asemenea porcarii? Pelicanii de serviciu? Aia care nu numai ca nu dezaproba atrocitatile comise de propria sa parte si in numele lor, dar au o capacitate absolut remarcabila de a nu auzi nici macar o iota despre ele?

 13. @Autor. Titlul Dvoastra face toti banii, dupa cum s-ar spune. Pai cum sa nu asculte decanii americani ? Doar nu credeti ca sunt de capul lor… cine nu executa ordinele primite o incaseaza rapid…

 14. Of unii abia acum află că lumea e condusă de miliardarii evrei.Mai sunt miliardari pe planetă dar ei nu se implică in a dirija cursul evenimentelor.Evreii finațează revolutii , războaie ,pandemii ,pornografie ,căsatorii de același sex și tot ceea ce ajută ca averea lor să crescă ușor și fără grijă și fără ca altii în afara rasei lor superioare ori a celor ce- i susțin neabătut să aibe acees .Asta nu e anti semitism ,doar dacă adevărul verde e anti semitic.Noroc că Dumnzeu nu i- a iubit niciodată pe urmașii lui Cain asasinul de frate.

 15. Nepoate, arabii sunt cu decenii în urmă la capitolul ăsta iar jocul are nu numai jucători dar și arbitrii evrei.Au învârtit ei un fuhrer și un tătuk pe dește, cu niște emiri sa descurcă fără probleme.Doar că se ocupă de câte una odată.Dacă-mi spui de Holocaust am să-ți răspund că Rothchild a jucat la două capete atunci, si a dormit bine noaptea.Toti evreii sunt egali însă unii sunt mai egali decât ăilanți.Am avut în tinerețe un pretenar evreu, pârlit ca si mine.A plecat în State unde a rămas tot pârlit, mă rog, nu chiar ca aici dar n-a sărit în sus prea tare.Unul ca el e carne de tun.Nu evreii contează în palestina ci interesele Evreilor, dacă întelegi.

 16. Ciolacu, Ciuca, Iohannis alti „independenti” care asculta de interesele celor care i-au votat. Nu de interese ale alora care i-au pus in functii.

 17. evreii au promovat pornografia si consumul de droguri ca „libertate de exprimare”.
  pentru a distruge societatile majoritar albe. ca razbunare pentru „holocaust”.
  odata ajunsi la putere au promovat colorati in educatie, magistratura, politie, politica si media.
  si totul mergea bine. albii erau omorati si violati, talhariti si batjocoriti la tv de peste 50 ani.
  acum coloratii asociaaza evreii cu albii si opresorii.
  incep sa se sfasie intre ei.
  sa nu ne lasam pacaliti. evreimea vrea sa se foloseasca de albi pentru a se lua la tranta cu coloratii.
  prin diferite razboaie din orientul mijlociu. folositi ca si carne de tun.
  ori creand o opozitie coloratilor. dar total subservienta evreimii. care va promova lgbt, metisarea si migratia (legala; care e mult mai periculoasa ca cea ilegala).
  vezi afd: lidera e o lesbiana, „casatorita” cu o asiatica.
  vezi olanda: geert wilders e rezultatul metisarii si tineretea si-a petrecut-o intr-un kibbutz.
  vezi trump: si-a maritat copiii evreilor.
  vezi biden: si-a maritat copiii evreilor si majoritatea cabinetului lui e format din evrei.

 18. Păi și decanii nu numai de la Ivy sînt tot evrei; afacere în…iar era să scriu familie, afacere tribală.
  Ei sînt oficial la putere și tot ei sînt, pe ascuns, în opoziție. Numai dacă amintim de Hitler și naziștii de rang înalt. La fel la noi a fost cu căpitanul, Zelinski, aka Codreanu, cu mama Brauner. Douglas Reed zicea la vreea aceea că singurele victime ale anti-semitismului legionar, reamintesc, condus de Bruner, după mamă, erau românii.
  fămĭlĭa,7 æ, (famulus), f., ¶ 1 ensemble des esclaves de la maison, le personnel des esclaves : unus homo familia non est CIC. Cæc. 55, un seul homme ne constitue pas tout le domestique ; familia societatis CIC. Br. 85, le personnel des esclaves attachés à la compagnie fermière, cf. Verr. 2, 5, 11 ; Q. 2, 6, 5 ; CÆS. C. 1, 75, 2 ; familia publica CIL 6, 479, les esclaves attachés au service public ║ maison, personnes attachées à un grand personnage : CÆS. G. 1, 4, 2

 19. totul depinde de bani. Citez:”Libertatea de expresie pare să revină în marile universități americane, după ce miliardarii evrei au avertizat că vor închide robinetul finanțării.” Deci pana acum erau fara libertate de exprimare. Oare acum cu e daca cineva spune ca inchide robinetul daca…?

 20. … no, scuse me, I have a nightmare … the name is USA …

 21. Vestea buna e ca focul purifica. Dupa al treilea, in al patrulea ne vom bate cu betze si cataroaie.

 22. Marchievici s-a intrecut pe sine in RASTALMACIREA PARTIZANA, M-A-R-X-I-S-T-A, ceea ce automat e si „neomarxista” a REALITATILOR actuale in PLIN AL TREILEA MACEL BOLSEVIC MONDIAL!!!

  Nu pot trece peste introducerea tip GHIVECI unde ILEGALII PROFI ba sunt „luptatori pt ‘libertatea de expresie’ ANTISTATALA, ba sunt CONTRAREVOLUTIONARI cand LI SE INCHIDE ROBINETUL!!! Un dogmatism monstruos daca nu si-a dat seama din PROPRIILE CITATE din
  TERTZI un ADEVAR ZDROBITOR, MILIARDARII ROSII ii subventioneaza pe PROFI sa faca PROPAGANDA lu Rasputin!!! Asta zic eu de 11 ani!

  Monstruozitatea TUTUROR PROFI , din SUA si Europa, inclusiv PROFI din Romania, e ELUCUBRANTA in RASTALMACIREA REALITATII ca de MACELUL din Fasia Gaza e vinovat URSS-Rasputin si „republica islamica Iran care sustin financiar, logistic si cu CARNE DE TUN din INTREAGA Lume, nu numai din Lumea araba!!!

  Palestinienii au fost avertizati inca DINAINTEA INTERVENTIEI AERIENE SI TERESTRE SA PARASEASCA Nordul Fasiei intrucat TERORISTII Hamas ii vor folosi drept SCUTURI UMANE!!! O alta REALITATE e ca AUTORITATEA HAMAS, numita FALS „palestiniana”, I-A IMPIEDICAT sa
  dea curs avertismentelor repetate!!!

  O alta REALITATE e ca TERORISTII ISLAMICI, MULTINATIONALI, OPUN O REZISTENTA INVERSUNATA tip GHERILA URBANA trafand in militarii israelieni DIN TOATE DIRECTIILE si continua ATACURILE CU RACHETE, inclusiv din Liban si Cisiordania!!!

  Dar altceva ma deranjeaza la Marchievici, faptul ca GENOCIDUL care dureaza de DOI ANI in STATUL SUVERAN Ucraina IL LASA RECE, nu-l face SA-I TRESARA vreo FIBRA EMPATICA, ba chiar FACEA PROPAGANDA ca POPORUL EROU UCRAINENI sa CEDEZE!?!?!? Total INESTETIC!

 23. Multe din universitățile americane au devenit pepiniere pentru neomarxism și dacă le mai potolește cineva e foarte bine. Cât despre Palestina, eu voi susține mereu că e nevoie de formarea unui stat palestinian, dar în războiul actual trebuie să ne punem întrebarea ” cine a început?”. La fel și în Ucraina. Când rușii au început războiul toată Europa s-a oferit să primească refugiați, pe cei din Gaza nu se oferă nici o țară vecină să-i primească. Oare de ce? Nu știu răspunsul, dar vorba evreilor ” ceva nu-i cușer”.

 24. Sa le finanțeze șeicii, mai puține turnuri. Își trimit odraslele în Ivy League, dar ii scuipa pe sponsori. Sau și mai bine, sa meargă toți la Al Azhar, ca e mult mai veche.

 25. Mda,..”miliardarii evrei”,..Hmmm.. Dar de ce evreii sunt miliardari, iar nu irlandezii, asu nemții, sau englezii, sau maghiari, sau poate sudafricanii ?? Ai explicația faptului că de ce ei domină finanțele, băncile mondiale,. De fapt istituții de jaf legalizate, de indatorare a omului și a statelor prin șmecherii dictate, acceptate..E bine așa bre ?? Iți place ??

 26. Miliardarii evrei ,nu pot fi incriminati,asta.i Antisemitism ……????Valorilor umane,Calitatea morala Cultura,intelectuitatea,geniul,competente,meritele,ce au a face cu banii????Acesti ,, profesori,,care permit coruptiei sa ia locul meritelor,lupi in piei de oaie,care se vand pe bani ,si ISI vand si tradeaza discipolii si contamineaza mintile tinerilor cu calitati si merite in SCOPURI OBSCURE care sant aducatoare de suferinte ,ar trebui eliminati.

 27. Este absolut imposibil sa te faci miliardar in mod cinstit si curat. Prin urmare, toti acesti evrei care au miliarde de euro sau dolari, sint niste banditi care au obtinut banii lor in mod ne legal. Universitati de elita din USA, stiu asta, si totusi primesc bani lor murdari. Prin urmare sint complicii de tot raul care fac sionisti in lume, in special in USA.

 28. Banii vorbesc. Când în 2018, A3 îl sustinea pe Dragnea și nu acchiesa la lozincile străzii, reclamele comerciale aproape dispăruseră. In doua ore de emisie, dacă aveau 2-3 minute de reclame. După acel episod si-au schimbat politica și au adaptat-o realităților. Momentan fac, cu succes, politica narativului oficial. Au facut-o si o fac in paranghel-plandemie, în conflictul din Ucraina și în cel din Gaza. Nu mai sunt interesați de adevăr, nu-i deranjează penibilul în care se complac, minciuna pe care o prezintă, dezinformarea, tradarea interesului național, slugărnicia, impotenta intelectuala, lipsa de verticalitate și evidentele. Dacă vorbesc banii e musai ca toți cei care se învârt în jurul lor sa vorbească limbajul banilor licuriciului lgbtiqist, a verzei roșii de Bruxelles cu tulpina sexista și a poporului ales cu ocazia depanusarii stiuletilor în ograda corectitudinii politice. Concluzia: când evreii vorbesc, slugile tac și se inchina cu respect și smerenie în fata lor. Când ai bani impui ideologii, rescrii istoria, impui restricții, embargo, cenzura, termeni de discuție, intr-un cuvânt îți impui vointa fără a tine cont de cei din jurul lor. Și când cei din jurul tău nu se lasa intimidati apelezi la antisemitism și antisionism. E forma suprema a gândirii de tip dictatorial. Și când nici aceasta nu are efect, îl trimiți pe Charlie și îngerii sai, unii dintre ei cu aparitii cu psalmi în vechiul testament, asa ca argumentele sa aibă vechime și valori universale. E bine domn chestor ce faci? E bine dacă binele servește banilor investiti și nu e bine dacă prin servilism ajungem sluga unora care nu sunt interesați decât de adevărul, ideologia și puterea lor. Când dai cu ciomagul im Stanca și curge apa îți este ușor sa dai cu el în sufletele neputincosilor și sa aștepți ca să curgă râuri de supunere slugărnicia și pupincurist ideologic cu AUR și tămâie fără smirna.

 29. Ce gunoi de articol. Nimic din toate astea nu s a întâmplat și nici nu este adevărat.

 30. Ce am mai vrut sa zic este ca pe acest forum sunt nenumarati rahati care au misiune de rutina sa pupe in zona anala un strain oarecare. Nu cred au preferinte reale dictate de nevoi importante, cat de o nevoie viscerala sa se faca carpe de sters pe picioare. As teoretiza ca exista, se formeaza, este in stare incipienta, probabil, un ,,trait”, o caracteristica dobandita si marcata genetic, de rob, de sluga umila, de vierme.

 31. Până când societatea umana nu v.a crea un ANTICORP ,un organism de merituoși incoruptibili,care sa prezerveze,sa apere, să difuzeze, să păstreze echilibrul valorile și bunele moravuri și sa combata proporțional și efectiv,paraziții,miliardarii ,corupții, trădătorii,care vor sa contamineze și să altereze mințile tuturor nimic nu se v.a schimba.

 32. Limitele analitice ale lui Marchievici, limite trasate de DOGMA, il impiedica sa constate ca ATACUL TERORIST CRIMINAL al HAMAS din 7 octombrie, dupa luni intregi de „armistitziu tacit”, intr-o zi festiva, A SERVIT SLABIRII PRESIUNII LUMII LIBERE ASUPRA URSS-Rasputin dupa aproape DOI ANI de GENOCID in STATUL SUVERAN Ucraina!!!

  Cu toate incercarile unor PROFI din Romania si intreaga Lume de a RASTALMACI ATACUL ca fiind „operat de Israel”, PROFI ANTISEMITI
  /CARE URASC ATAVIC/MARXIST/BOLSEVIC EVREII, ADEVARUL nu mai poate fi acoperit!!! CRIMINALUL CONTRA UMANITATII Rasputin a fost cel care A PROFITAT DIN PLIN obtinand un DUBLU SUCCES, SLABIREA PRESIUNII si AMPLIFICAREA DEZASTRULUI FINANCIAR-ECONOMIC si SOCIAL MONDIAL, conditie a RESETARII MARXISTOID/NEOMARXISTOID/BOLSEVICOIDE MONDIALE!!!

  Care a fost „logica marsava” a PROFI? Ca Israelul „nu ar fi reactionat imediat” pentru ca „STIA” ce vor face TERORISTII!? O mai mare PROSTOCRATIE e imposibila pt ca TERORISTII AU DECIS ATACUL!!! LA ORDIN MOSCOVIT via Iran…

  O fi asteptat Israel, precum AGENTII SOVIETICI in 1989 ca „popolul sa se revolte”, ca TERORISTII sa se decide insfarsit sa atace?

 33. Ce fac eu acolo in universitati, treaba lor. Banii lor.

  Cum de au toti acestia putere, influenta peste mari si tari si nimeni, aparent, nu ii poate opri. Sau macar limita. Ca totul strabate dincolo de granite.

  Reactia Rusiei in 2022 cand putini se asteptau sa atace sau mai ales la un razboi intarjit pentru apararea Uceainei, in partea cealalte a depasit faza de eliminare a unor teroristi si a intrat in cea de curatare etnica. Discrepanta prea mare intre ce se sutine oficial si realele intentii.

 34. „Licuricii” de la care, din motive politic corecte, trebuie luat lumina.
  Tot ei dau binecuvantarea si aprobarile pentru cine poate fi presedinte, prim ministru, de ministri etc
  Sau practica preluata de la vechea Securitate a dosarelor penale facute adversarilor politici.

  In campania electorala care vine la anu, se anunta democratie dar nu poate castiga oricine. S-a spus clar.

 35. „iar decanii americani i-au ascultat”

  -ce spune „doamna” decan Ecaterina Andronescu?

 36. Încet-încet Lumea începe să înțeleagă că tot răul din Lume vine de la câțiva monștri, al căror singur dumnezeu e banul și nu întâmplător mai toți sunt e vrei, nu vrei , din poporul ales să ducă lumea de râpă !
  Primul WW a fost dacă nu inițiat direct, măcar controlat de ei ca să obțină cedarea Palestinei de la Englezi, al doilea WW izbucnit după aceleași rețete cu stabilirea învingătorului tot de ei, cu condiția ca să se aprobe înființarea statutlui Israel și ăsta pe care-l clocesc acum este menit a le asigura inființarea unui Stat Mondial condus de ei, o adevărată nebunie orweliană cu șanse zero de a fi realizată !
  Stărpirea acestor magnați descreierați nu poate întârzia prea mult și asta se va face odată prin dispariția lor firească ( mai mult de o sută și vreo câțiva ani n-o pot duce cu toți banii lor și toate transplanturile făcute prin jertfirea a mii de copii) dar și prin niște acțiuni deja puse la cale de niște forțe cu adevărat progresiste , care așteaptă doar un singur semnal universal valabil pentru declanșarea lui.
  P.S.
  Vă dați seama la ce cote joase a coborât faima acestor unități de top prin devoalarea mizeriei ideologice care stă la baza activității lor didactice, strict controlată de asemenea interese meschine ?
  Nu credeam să prind această putrefacție a sistemului demult proorocită, dar a sosit vremea decontului !
  Nici ce ne așteaptă nu-i prea grozav, dar în ce hal au adus ăștia Lumea e de neconceput, inclusiv al natalității 😉 , de unde se vede că nu prea multă minte strică, ci prea mulți bani ! 😎

 37. CARE ESTI ALA care zici ca nimic nu este adevarat ?

  Despre demisiile de la Pennsivania U. se prezinta pe larg in toata mass media.

  Ce facaturi pe la butoane.

 38. Inchise toata IvyLeag inchisa reinfintate facultatile cu alti profesori care fac educatie, nu politica. Europa devine pe zi ce trece mai irelvanta in domeniul educatiei, universitatile americane produc indocrinati la un nivel greu de atins inainte de 1989. Fiecare pasar3 pe limba ei piere. Si vestul pieree in fata BRICS, cu asemenea aberatii care nu au ce cauta in institutile de invatamant in loc sa aiba interzis. Vestul isi taie singuri de sub picioar3 si se mira de ce este in cadere. Altii iau de bune aberatiile livrate de vest.
  Ori se mai face carte ori sa puna lacatul. Fara spatiu liber de rasism, neocolonialism si alt3 asemenea.

 39. @ Margelatu…Observatii corecte, pertinente de data asta…Esti bipolar…@ Charlie…Bati campii cu litere mari si mici…1. Ucraina NU mai este Stat Suveran din doua motive. Unu, a incalcat conditiile puse de Rusia la separare, conditie care suna asa, te las sa te separi de mine daca nu te aliezi cu adversarul meu care e NATO…si doi, Ucraina s – a lasat incalecata de SUA care a adus trupe si armament in Ucraina in vederea agresarii Rusiei, deci Ucraina NU mai e Stat Suveran…2. In Ucraina nu e Genocid cand Rusia loveste cu 100 de rachete pe zi si omoara doar 2 civili asa cum ne spune chiar Media ucrainiana…3. E o prostie sa sustii ca Putin e mai tare decat Oculta mondiala iudeo – financiara…E foarte vizibil ca si Putin se misca greu, e sabotat de Oculta iudeo – financiara care FURA Rusiei sute de miliarde de dolari..

 40. @AXON,
  „Da’ cu CALuu’ CE ai avut ?”
  Da’ cu Basarabia CE ai avut ? SI aveTI …

  Incolo, Treaba VOASTRA.

  Da’ pe Calea ASTA, speriati LUMEA !
  SI, ASTA NU VA trebuie …

 41. Armata israeliană ar fi trebuit să recurgă la operațiuni chirurgicale? Unde, în viesparul ăla plin de tuneluri și unde TOATĂ populația susține terorismul Hamas? Hai să fim serioși.

 42. Universitățile americane au fost finanțate, în ultimul timp, cu dolari corecți politic, mult mai „valoroși” decât petrodolarii.
  Scăderea valorii dolarilor corecți va genera, oare, o revenire a petrodolarilor? Dacă da, înseamnă că emirii au revenit la sentimentele anterioare,care le garantau siguranță (și atunci BRICS-ul are o problemă).
  Sau s-a pregătit, deja, narativul pentru un nou „adevăr”, generator de valoare adăugată.
  Vom vedea, căci noi suntem printre primii la care ajunge lumina de la Marele Licurici. Ne va lumina în continuare, sau ne va arde?

 43. Prostia antisemita face ravagii prin lume. Poate voi credeți că doar miliardarii evrei au un cuvînt de spus în universitățile americane, dar uitați ca majoritatea acestora sînt subvenționate de americani foarte rasiști și antisemiți , chiar dacă în ultimele decenii au lăsat-o mai moale! E ușor să mănînci rahat cu perje, aruncând mereu vina pentru proastele efecte ale politicilor tale pe seama evreilor, socialiștilor, musulmanilor, homosexualilor sau chinezilor, dar asta nu va duce la rezolvarea problemelor le care chiar tu, cu incapacitatea ta de a administra eficient , le-ai generat!
  Antisemitismul, că și rasismul sau șovinismul sînt tare ale inșilor limitați dar extrem de orgolioși, care ,neavînd nicio calitate care să îi impună că lideri, încearcă să lase impresia că poți fi o valoare numai pentru ca te-ai născut alb, creștin, protestant/ catolic/ortodox, sau aparții de o nație anume. Nu îți mai trebuie învățătură prea multă, cultură, sete de muncă sau talent, ci faptul ca te-a fătat mă-ta undeva și ești (aproximativ) alb te ridică deasupra altora! 😂 Și asta în condițiile în care cei mai mari rasiști, antisemiti, suprematiști sînt de regulă corcituri sadea, care încearcă să abată atenția celor din secta asta a lor de la persoana proprie, zbierînd minut cu minut că jidanii, boanghenii sau țiganii sînt sursa tuturor relelor din țară! Cazuri celebre au fost AC Cuza, Zelea-Codreanu, Vadim, Hitler, Jirinovsky, etc, care răgeau contra STRĂINILOR de la înălțimea metisajului lor patetic! 😂

 44. Marchievici daca ar fi citit explozia de DEJECTII ANTISEMITE/CARE URASC ATAVIC EVREII ale cititorilor sai preferati, carora li se adreseaza de fapt, ar fi compilat alt TITLU, macar asa dintr-o PRUDENTZA DEONTOLOGICA…

  Putea de exemplu sa preia de la SCLAVETII SAI SOVIETICI PREFERATI un subterfugiu folosit in ultima vreme, tot din PRUDENTZA, dar pt a nu fi acuzati de URA VISCERALA FATZA DE EVREI, aducand in scena „khazarii”!!!

  In concluzie, daca Marchievici vroia sa respecte DEONTOLOGIA JURNALISTICA, mascandu-si gandirea dogmatica, trebuia sa COMPILEZE altfel TITLUL: „Miliardarii khazari au vorbit, iar decanii americani i-au ascultat”!!!

  Nu numai DECANII sunt ILEGALI MARXISTI/BOLSEVICI RASPUTINOIZI, ci si SEFII DE CATEDRE, Marchievici…Apropo, Marchievici, ce faci
  in timpul liber dintre doua pseudoanalize cu citate din tertzi? Comentezi pe forum? Ghici cum te semnezi…

 45. Unde e NULAND dupa ne-reusita din Urkania ?
  De s-a dat acum, la … fund dupa straniu-misterios, de MISHTEAUX, prezisele POGROAME 😉 😀 ❤️?
  🙁

 46. „NINGE PE FED!” = o sa cada DINASTI BANCARE … curand 🙁 (Oy wey Israel!)
  Curand „mialiardariI” iudei nu vor mai putea impune iudeo-cretinismul in scolile de facto anglo-saxon , anglicane !

  PS: poate cineca souen ce au ANGLICANII cu EVREII si originea in „CITY” a statului evreu din O.A. ? 🙂
  SHALOM ! 🙁

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.