Minciuna lui Piedone

Foto: Timi Slicaru

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu este susținut la funcţia de Primar General al Capitalei” de Uniunea Sindicală Sanitas Bucureşti așa cum anunța pe rețelele sociale.El s-a lăudat că liderul Sanitas Bucureşti Viorel Huşanu, îi este „consultant”. Acesta a infirmat.

Liderul de sindicat nu a promis şi nici nu  promite unui candidat susţinerea sa.

Huşanu precizează că s-a întâlnit şi cu candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu şi că îşi doreşte să aibă discuţii similare cu toţi candidaţii.

Clarificări

Dragi colegi, până acum am avut mai multe întâlniri cu candidații la primăria Capitalei și cele de sector.

Da, susțin orice soluție pentru voi și pentru ca voi să fiți respectați și să oferiți pacienților cele mai bune tratamente în cele mai bune condiții. Și…

Nu, nu intru în niciun partid și nici nu sunt consilierul nimanui nici oficial nici neoficial, decât dacă mi se cere părerea (care va fi și a voastră) cu privire la proiectele de viitor pentru sănătatea din București.

O să continui întâlnirile și consultările cu toți candidații care doresc să ne audă părerea. Ca de obicei, dacă nu mă găsiți la telefon mă găsiți (doar) la sindicat”, este mesajul de azi al liderului Sanitas.

Piedone, acuzat dereprezentanții sindicaliștilor că a încercat să fure imaginea SANITAS, implicit 14.000 de falși  susținători

„Uniunea Sindicală SANITAS Bucureşti îmi susţine candidatura la funcţia de Primar General al Capitalei! (…) Împreună, suntem mai puternici! Uniunea Sindicală SANITAS Bucureşti are 14.500 de membri, medici, asistenţi medicali şi personal TESA.  Vă mulţumesc pentru susţinere şi încredere!”, a scris pe Facebook candidatul Piedone

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Vedeți că acești capi de la sindicate, in loc să apere drepturile membrilor pe care, cică, ii reprezintă, pupa in cur politicienii! Sa înțelegem că, după pupaturi incepe forțarea membrilor să accepte orice dictează hoiturile politice?!

  2. Ce rău ați decăzut,îmi provocați greață că milă nu mai am.Sunt buni banii de la Mucușor și de la comasati? Greață maximă! De la una cu Piedone pe zi ați trecut la nivelul următor două cu Piedone.Cornele îmbătrânești urât,chiar așa sau scumpit locurile la Belu?Cataramă a dat 300.000 vrei să-l depășești?

  3. Nu-l sustine liderul de sindicat dar cu siguranta il sustin indicalistii. Asta conteaza. Dupa ’89 mai toti liderii de sindicat s-au dovedit a fi oamenii securitatii. Este normal atunci ca ei sa raspunda la comenzi.

  4. Cine se aseamănă se adună în cazul lui Popescu cu bucureștenii,idem Cîrstoiu reprezentantul turnătorului Petrov,toți unul și unul,semn că românii nu se vor trezi niciodată în ciuda imnului zilnic de la 5 dimineață…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.