Ministrul agriculturii. ”Cât au protestat fermierii, au stat pitiți”

Florin Barbu (PSD), ministrul Agriculturii, le-a reproșat colegilor de coaliție din PNL că „au stat pitiți” cât au fost protestele fermierilor și transportatorilor, iar acum „practic înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie”.

„Eu nu fac parte din coaliţie, dar văd că după ce s-au terminat protestele fermierilor şi transportatorilor, Partidul Naţional Liberal practic înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie.

În momentul în care au fost acele proteste, eu nu am văzut din partea Partidului Naţional Liberal că a solicitat o coaliţie, practic cred că s-au pitit un pic de acele proteste. După ce au fost finalizate şi măsurile au fost luate – foarte bune, atât către fermieri cât şi către protestatari – au început să sune pentru coaliţie.

Pe noi, Partidul Social Democrat, ne interesează, practic, guvernarea. Spun acest lucru pentru că fermierii, şi oamenii, în general, aşteaptă soluţii de la guvernanţi”, a declarat Florin Barbu, la Digi24.

El a mai afirmat că o coaliţie cu PNL, după alegerile din acest an, se va realiza „în funcţie de scorul electoral şi dacă avem majoritatea necesar să guvernăm, în continuare, împreună”.

Amintim că, într-o intervenție pentru B1 TV, și senatorul social-democrat Florian Bodog a declarat că PSD nu are nevoie de comasarea alegerilor și că altele le sunt prioritățile acum. Acesta a mai afirmat că nu au existat negocieri cu PNL privind liste comune la alegeri.

Ședința de duminică în care liderii PSD și PNL trebuiau să negocieze comasarea alegerilor a fost amânată, cel mai probabil, pentru ziua de miercuri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Votati orice inafara de PSD,PNL si UDMR!Votati candidati independenti cu pregatire profesionala dovedita si nu mai votati sticle de ulei(din Ukraina),covrigi de Buzau ori cirnati/mici de Plescoi.Iesiti cu totii la vot indiferent cum vor fi ori nu vor fi comasate alegeri.

  2. După figura și exprimare, ministrul e oltean. După ce a distrus sistemul național de irigații și a decolmatat canalele de irigații pe hârtie (fost mahar la ANIF), a ajuns la magazia cu grade. Se mai aude ceva cu fondurile APIA pentru recoltarea stufului din Delta? Nu știu de ce după olteanu Daea, Stanescu a numit tot un oltean în capul bucatelor!

  3. Asta are fata mai de tzaran un pic, de aia probabil e si cel mai inteligent din PSD… a realizat ca dupa ce PNL-eu a furat 6 ani de zile cu Catu si Ciuca, acum toate se sparg in capul PSD-ului. In loc sa faceti alegeri anticipate v-ati prostituat cu PNL-eu pentru ciolan, v-a fost frica ca pierdeti banii din PNRR-eu.

  4. Așa se întâmplă când ești scos la înaintare, tu om de nimic executant de ordin politic care își distruge agricultura propriei țări. Justificare prin motivații neimportante, bade! Au văzut toți compatrioții ceea ce se întâmplă și ce se practica, acțiunea că fapte in avantajul cetățenilor și a țării, astea contează!

  5. Adicătelea, propunandu-l ministru pe Barbu, Daea și-a securizat posturile de la APIA ale soției actualei și nurorii dansatoare la bara fixa! Sunt convins că, Barbu are grad de caporal! Oricum, Romania este condusă de caporali! Johannis a pierdut timpul prin armata iar Petrov a jucat la doua capete! Rezultatul se vede cu ochiul liber! Suntem pe creștere negativă!

  6. Pai asa e democratia român, cind unii isi arata nemultumirea si demonstreaza, se fac nevazuti cei reponsabili.
    Cind s-e termina protestele si oamenii nu mai sunt pe strada, deodata ies cei rsponsabili si se plimba de parca nu s-a intimplat nimic, ca oricum nu ii intereseaza ce pareri au altii si ca unii sunt nemultumiti de si nu dau socoteala pentru prostiile pe care le fac, inclusiv legi. Nici nu se simt vinovati de ceva. Asa e democratia româna inca de pe vremea FSN-ului, de dupa demisia lui Roman. Cam de atunci nu a mai interesat pe nici un ales daca oamenii ies in strada, si daca ies, ei asteapt doar sa treaca timpul ca oricum nu schimba nimic din ce au hotarit ei si a provocat nemultumirile in undul demonstratarilor sau a populatiei.

    Poti spune ca in democratia Româneasca dor prostii mai cred in democratie!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.