Ministrul Justiţiei a făcut parte din Comisia care i-a acordat doctoratul Codruţei Kovesi

Jurnalistul Ovidiu Zară a publicat azi un articol în care face o precizare senzaţională: Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a făcut parte din Comisia care i-a acordat titlul de „doctor” Laurei Codruţa Kovesi la Universitatea de Vest.

Cotidianul vă prezintă mai sus fotografia care demonstrează că Ovidiu Zară are dreptate.

Această poză a fost publicată pe 31 octombrie 2016 de „Evenimentul zilei”, fiind preluată din ziarul „Opinia Timşoarei”. Pe atunci, însă, Tudorel Toader nu era ministru, astfel încît nimeni nu a sesizat prezenţa sa la masa prezidiului, chiar în timp ce Laura Codruţa Kovesi îşi prezenta teza de doctorat!

Preşedintele Comisiei a fost Radu Motica, cel care făcuse anul trecut această declaraţie şocantă: „Mă îndoiesc că cineva va analiza teza. Oricum ar ieși analiza, tot rău e. Dacă spune că nu a fost plagiat, sare presa, dacă spune că e plagiat, ne gândim și la poziția doctorandului. Mi-e greu să cred că se va implica cineva în această poveste”!

Conducătorul de doctorat al Codruţei Kovesi a fost Viorel Paşca, cel care apare în fotografia prezentată de Ovidiu Zară alături de Tudorel Toader, într-un restaurant.


Despre Ion Spanu Articolele 317
Author