Minunea din Bran

O căprioară albă a fost surprinsă în zona Valea Porții din Bran. Mai multe fotografii au fost făcute publice de Jandarmeria Brașov.

 Culoarea foarte rar întâlnită a blănii se datorează cel mai probabil albinismului, o tulburare genetică ce se manifestă prin producerea în cantități foarte mici sau deloc a melaninei, pigmentul care colorează pielea, ochii și părul, au aratat jandarmii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Author

10 Comentarii

 1. Nu cumva e importata? Pare prea speriata de împrejurimile necunoscute.

 2. Acum, ca facurati publica stirea, trebuie sa apara o lepra umana care sa o impuste ca sa aiba ce atarna pe perti blanitza unui asemenea trofeu. De multe ori este bine sa-ti tii gura ca sa faci un bine intr-o tara de javre.
  Congratulations!……[Rumburak]

 3. Să trăiască minunile tehnicii artificiale! …urmează acum ursul brun alb polar !…veverița neagră!…

 4. VREAU S-O VĂD LA TOAMNĂ -PE VIU ! AȘ PLÂNGE DE BUCURIE! OCROTIȚI-O ȘI DE FIARELE FIARE ȘI MAI ALES DE FIARELE CU PUȘTI,CURSE,OTRĂVURI -” ! CHIAR DACĂ ȘTIINȚIFICII ÎI ZIC ,,ALBINISM” EU ÎI ZIC -”MINUNE ” S-O APĂRĂM!

 5. Căprioarele albe nu mai sunt la moda, în schimb cele negre sau ciocolatii sunt vânate la preturi colosale.
  PS. Porumbelul alb este interzis în spațiul aerian printr-o rezolutie ONU la propunerea SUA și Israel.
  PS. Nici cioara vopsita nu se mai accepta ca argument în discuții. În schimb bivoli negrii sunt la mare căutare în mediile academice și în cercurile de influenta din marile cancelariile Occidentale.

 6. AIUREA!
  O consuma RAPID LUPuu’ ca este mai VIZIBILA, Saraca de Dansa … 🙂
  POATE le vine Mintea de pe Urma Paznicilor de Paduri sa o cazeze la un Adapost …

 7. o ucide degraba un vajnic icigash ielitist din Romania. nu trebuia sa-i faceti vorbire; sufletele pure trebuie protejate de criminali.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.