Mircea Geoană, oripilat: „Cum s-ar numi asta?”

Fostul ministru de Externe Mircea Geoană califică drept „halucinantă” conferința de presă comună Donald Trump – Vladimir Putin.

„Să spunem că un președinte al României (oricum s-ar numi) s-ar întâlni cu președintele Rusiei (același), acuzat de SRI, Parchetul General, Ministerul Justitiei și SIE că ar fi intervenit în alegerile prezidențiale ale țării. Și că ar spune că pune la fel de multă bază în ce-i spune președintele rus (se jură că nu fură) ca și în dovezile prezentate de propriile instituții de forță. Cum s-ar numi asta? Cam aici a lasăt Donald Trump să se întrebe America și lumea dupa halucinanta conferință de presă comună de ieri cu Vladimir Putin la Helsinki. Ce-or mai fi discutat între patru ochi (8, cu traducătorii), timp de 2 ore, nici nu vreau să mă gândesc…”, a scris Geoană pe pagina sa de Facebook.

În conferința susținută la Helsinki, Donald Trump a atacat, alături de Putin, ancheta americană privind ingerințele rusești în alegerile prezidențiale americane.

Liderul de la Casa Albă s-a situat în mod public alături de Vladimir Putin şi împotriva comunităţii serviciilor de informaţii americane pe tema acuzaţiilor privind interferenţa Moscovei în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Ioana Radu 8516 Articole
Author

5 Comentarii

  1. Mai Nea Dabuleanu, una e sa te acuze niste instituții staliniste si alta e sa fii vinovat. Macar ți-ai dat arama pe fata cu „proamericanismul” tau. Ești doar o biata sluga la globaliști.

  2. Dar despre ceva dovezi, nimic? Da-le dracu’, ce ne trebuie? Mai rau ne incurca! Daca au zis serviciile… Nu-i asa, domnul „nici noi nu mai stim cati suntem”?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.