Mirela Vaida va prezenta o nouă emisiune

Mirela Vaida, gazda Acces Direct, va prezenta o nouă emisiune. Începând din acest weekend, în fiecare duminică, la Antena Stars, Mirela Vaida va prezenta emisiunea Petrecem în familie.

„Petrecem în familie va debuta duminică, de la ora 20.00, ora la care, spunem noi, toți membrii familiei petrec împreună, în liniștea casei și își îndreaptă energia către lucruri care îi relaxează, care îi binedispun. Ne propunem, cu această emisiune, să aducem, în fața telespectatorilor, mari personalități din România, însă „dezbrăcaţi”, dacă îmi permiteţi, de toate aceste titluri și performanțe profesionale și să-i arătăm așa cum sunt ei, ca oameni. Ne interesează rețeta din spatele unui om de succes – cine i-a fost alături, cine l-a ajutat, atunci când a trecut prin cumpene – în cadrul unei discuții calde și relaxante, cu foarte multe momente pe care le-am pregătit, împreună cu echipa, astfel încât să-i surprindem în toate stările lor naturale”, a declarat Mirela Vaida.

„Cred că această emisiune este exact ceea ce lipsește din peisajul televiziunii românești și mai cred că avem nevoie de puțină emoție, de povești cu și despre succes. Am pregătit deja câteva ediții absolut superbe, cu și despre Mirabela Dauer, Elisabeta Lipă și Stela Popescu, iar surprizele nu se opresc aici. Trebuie neapărat să fiți alături de noi și să vedeți cât de multă muncă și sacrificiu stau în spatele succesului și că nimic nu se face fără foarte multă voință!”, a mai afirmat vedeta.

Vaida va prezenta în continuare și emisiunea Acces Direct.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8513 Articole
Author

6 Comentarii

 1. Văleu, nănaș! Am crezut că-i Cicciolina, celebrs deputată italiancă. Așa da, să mai prezinte și altceva, că are potențial. N-are țara cocalari și ventuze inculte cât poate madama să ducă.

 2. O emisiune pentru țărani, cocalari și centuriste…pe când o emisiune cu prezentări de acte sexuale în direct?…o televiziune de mahala…

 3. D-na Mirela Vaida este absolventa a Facultatii de Drept si cu Doctorat.Nu inteleg de ce nu se „opinteste”(in grai moldovenesc)pentru o emisiune cu probleme de Justitie ca har Domnului de Sus ar fi muuulte de spus!Am inteles ca a fost inzestrata de catre Cel de Sus si cu calitati vocale,dar la pregatirea Domniei Sale as alege altceva in Televiziuni.D-na Vaida,serios,va rugam frumos…

 4. Asta este televiziunea din Romania: o femeie care a profitat de doi oameni limitati intelectual (Viorel si Vulpita) pentru a face milioane de bizoni sa rada.

 5. @ochi ager, ” Mihaela Radulescu reloaded…”

  -Melania Medeleanu!

  (na,
  o ja’pitză mai mare,
  tot cu ochi albastri;
  nu ne provocatzi:
  -avem un Index!)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.