Mister în jurul unui cadavru carbonizat

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, miercuri, referitor la scheletul uman găsit marţi, că este vorba de un cadavru carbonizat, depistat în incinta unei societăţi comerciale.

Potrivit IPJ, pe 19 septembrie, în jurul orei 14.20, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, a fost găsit un cadavru carbonizat.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În acest caz, cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă.

Marţi, conducerea IPJ Constanţa a anunţat găsirea unui schelet uman la periferia municipiului Constanţa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Probabil rezultatul unei intilniri de afaceri intre doi investitori romani … La Marsilia, in Franta, macar ii baga intr-o masina (furata) si le da foc, cu masina cu tot, pe niste coclauri … toata chestia poarta numele gastronomic de „barbecue” …

  2. Din pacate, sintagma „o tara ca afara” inceoe sa-si arate adevaratul inteles, pe zi ce trece…

  3. Mesaj standard care spune printre randuri, s-a intamplat, nu stim, nu am controlat, suntem incompetenti, avem un sef de rahat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.