Misterele comasării, cu slăbiciuni și penibilități cu tot

Să dea Dracu’ dacă toată comasarea asta nu mi se pare extrem de suspectă!

Seamănă cu o enormă campanie de propagandă împotriva unui pericol umflat. Adică amenințarea extremismului în România.

Strategia are prea multe coincidențe și părți cusute cu ață albă. Unele chiar put. Ajunge să așezăm cap la cap tot felul de lucruri și vedem de departe că ele se se potrivesc suspect și într-o altă logică.

Cum se face că în ziua deciziei hotărîtoare iese un sondaj care zice că 60% dintre presupușii chestionați ar fi de acord cu comasarea. Cică ar iubi o comasare care la ora sondajului nici nu era cîtuși de puțin clară. Adică în ce fel se va produce. Ba, Neica Bode, secretar general PNL, a zis la tv că 70% din publicul PNL ar fi de acord cu comasarea salvatoare. Ba, cu o zi înainte, adică la prelucrarea datelor din presupusul sondaj despre comasare (părerea mea: scos din burtă!), la București a venit în vizită și directorul FBI Cristopher Wray. Şi ca să nu mai vină de două ori, a trecut și pe la DIICOT și pe la DNA să se convingă că procurorilor le este clar ce au de făcut.

Cu două-trei zile înaintea acestor momente politico-sociologico-informative, primul-ministru moldovean Dorin Recean a ieșit la rampă şi a pus și el umărul la comasarea salvatoare în fața valului extremist. A declarat la ProTv Chișinău și a fost preluat de îndată de toate organele de presă filo-americane:

„Instituțiile statului au determinat că George Simion face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova”.

Numai că n-a strigat că un val de barbari amenință democrația din Moldova.

”Este o decizie a instituțiilor care au determinat acest factor de risc și au luat decizia corespunzătoare. Acest lucru i l-am comunicat și premierului Ciolacu”.(premierul Dorin Recean la Pro Tv Chișinău).

Clar ca bună ziua! AUR trebuie oprit cu orice preț, iar USR-ul îngropat. PSD și PNL trebuie să păstreze Coaliția și să recurgă la o comasare electorală pentru a bloca ascensiunea fantomaticului extremism reprezentat de George Simion (din ce în ce mai incoerent și mai sărac în proiecte!).

Dorin Recean n-a făcut decît să insiste pentru fixarea imaginii negative lansate de Maia Sandu cînd a interzis accesul lui George Simion în Moldova. Şi ea a pus umăru-i delicat pentru întărirea luptei fantomatice din România împotriva extremismului. De fapt, Maia Sandu n-a făcut decît să „confirme” și să prelungească sprijinul prietenilor noștri ucraineni, împreună cu un prelungitor (Anatol Șalaru) al lui Traian Băsescu în aceeași Republică de peste Prut.

Iar legăturile lui Traian Bîăsescu cu băieții sunt deja bătute în cuie.
La ce sprijin a acordat România Ucrainei în ultimii doi ani, s-a ales și ea cu un mic cadou în direcția stabilității atît de folositoare în situația războiului din Ucraina. Cu ajutorul Moldovei și al organului de serviciu G4Media am aflat că:

”Un general ucrainean din serviciile de spionaj a afirmat în luna aprilie că un ofițer al serviciului secret SBU care a lucrat la Cernăuți în timpul președinției lui Ianukovici a confirmat cel puțin o întâlnire a deputatului român George Simion cu serviciile speciale rusești.

„În ceea ce privește un alt politician român, deputatul George Simion, și contactele sale cu reședința serviciilor speciale rusești din Ucraina, (generalul) Skipalski a declarat că un ofițer SBU care a lucrat la Cernăuți în timpul președinției lui Ianukovici a confirmat cel puțin o astfel de întâlnire” ( publicația ucraineană Obozrevatel preluată de G4 Media august, 2023).

Ca din întîmplare, această știre a fost publicată de G4 Media, organ bine orchestrat, care nu pomenește niciodată de AUR fără precizarea de ”partid extremist”.

Înaintea unei campanii electorale, o asemenea știre ar fi sunat mai degrabă ca o bîrfă.

Ce boală de limbariță să-i fi apucat pe securiștii ucrainieni să dea pe față o asemenea veste? De obicei, serviciile secrete nu dau în vileag decît atunci cînd vor să dinamiteze un personaj sau o grupare. Altfel, îl urmăresc cu grijă, îl surprind asupra faptului și-l ascund pînă cînd îl storc și pot să-l ofere la schimb.

De data aceasta ne-au făcut doar un contra servicu politic sosit pe o cale controlată.

Frontul imaginar anti-extremist amplificat de toți filo-americanii din România (din reflex sau la comandă) a devenit baza teoretică a comasării alegerilor românești din acest an. Abia după conturarea unei psihoze publice vine și nehaleala celor din fruntea PSD și PNL de a rămîne cu orice preț la putere.

În timp ce la București clocotea mămăliga comasării, Remus Pricopie, rectorul SNSPA, (o „academie” de servicii intelectuale, politice și informaționale), s-a cerut și el la televiziuni să ne explice după anvergura sa intelectuală și informațională ce măsură se impune în cazul lui George Simion (cum ziceam, din ce în ce mai neconvingător în reacții politice).

„Toate temele promovate de George Simion în România sunt în interesul Moscovei și în detrimentul țării noastre. Vedem și auzim mesajele sale pro-Kremlin aproape zilnic, numai instituțiile Statului Român nu văd, nu aud și nu dau semne că ar fi preocupate de subiect.
Cred, însă, că această inacțiune, reală sau simulată, poate avea consecințe asupra traseului democratic al României.
În opinia mea, dacă nu se investighează oficial și la vedere legăturile lui George Simion (și ale altora din jurul său) cu serviciile secrete din Rusia, acest politician de factură legionară va continua să-i păcălească pe români și să afecteze stabilitatea țării”. (prof Remus Pricopie, rector SNSPA).

Nu vă este clar că acest plan de comasare („un plan de țară”, cum a zis bietul Ciolacu) a fost făcut pe genunchi pentru a face față unui pericol desenat (comandat) de strategi euro-atlantici, de dirijori și de presa trompetistă cu un singur scop:

-Menținerea cu orice preț a stabilității politice din România, chiar cu vizibile concesii făcute democrației.

Iar moldovenii și ucrainienii, beneficiari la greu a tot soiul de ajutoare de la București, n-au făcut decît să participe și ei la această debilă orchestrație politică.

Îmi place explicația că alegerile prezidențiale se vor face în septembrie pentru copii și pentru școli.

Şi pentru Klaus Iohannis care mai are nevoie de o pernă important sub cur.

„Aș fi mândru, ca român, ca președintele României să ocupe o funcție politică la nivel mare. În această alianță, sunt ferm convins că amândoi, împreună cu europarlamentarii vom negocia o funcție cât mai importantă pentru comisarul român și pentru funcții importante în Parlamentul European”, a zis Marcel Ciolacu.

Toată aiureala comasării a fost moșită la comandă externă, dar și pentru a-i garanta un viitor extern viitorului șomer Klaus Iohannis.

Nu-i la NATO, nu-i la Consiliul Europei, dar să fie și el pe undeva, că doar n-o sta ca prostul la Sibiu!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 58

83 de Comentarii

 1. de ce sa ma duc de doua ori sa votez, cand ma pot duce o data si sa votez in ambele alegeri sau numai in una,; din dilema asta nu puteti iesi
  Aprob comasarea

 2. Și unii și alții au trebuit să asculte de ce li s-a dictat de la vârful UE: comasați-vă pentru că altfel vom primi cu siguranță un M în față , căci mai peste tot forțele naționaliste din Europa s-au săturat de actuala conducere ce a adus Europa în colaps și vor ajunge majoritari !
  Numai că pentru membri fideli ai celor două partide , acesta este un afront deschis și o bătaie de joc peste care nu mulți vor putea trece, astfel că la celelalte alegeri rezultatele vor fi cu totul altele decât cele așteptate.
  Birocrații de la noua URSS vor primi cu siguranță acel M la UE, dar din păcate și rolul acestor partide în context național va avea de suferit !
  Își salvează stăpânii străini, cu prețul propriilor interese de partid ! 😎

 3. Vor să scape de șomaj sau pușcărie! Cred că e clar pentru orice cetățean care mai gândește și analizează logic! A reapărut FSN-ul la un clichet de clopoțel cu sloganul „fara extremiști” și „stabilitate în România”! E clar, a fost pusă în scenă o piesa de teatru ieftin, la nivelul celor care o interpretează, piesa de teatru cu credibilitate zero și neimportantă pentru cetățeni! Cât despre sondaj, e făcut din gura in gura cu număr pentru a-și asigura procentul in urma alegerilor, au spus chiar ei metoda fara să își de-a seama! Citez, „pornim de la sondaje și așa vor rămâne”! Am mai spus și repet: deja plasările sunt bătute în cuie, urmează ziua alegerilor pentru justificare plasări, numărătoarea voturilor e inexistentă pentru politicieni! Sunt saci cu hârtii care ajung ori la gunoi, ori la topitorii și nimeni nu răspunde în fața legii pentru fals la alegeri! Apropo, de când a fost Ponta șeful PSD și candidat la alegeri nu am mai găsit și nici văzut un link pentru control votul, adică, daca a votat cineva in locul meu! De ce nu mai baga aceste link-uri pentru control? Va răspundeți singuri. Mai e valabila propoziția: VOTUL TĂU CONTEAZĂ sau a rămas un slogan că multe altele mincinoase?

 4. Deh, articol dur. Domnul Nistorescu si-a pus toate ouale in cosul AUR. Asa crede ca este bine si sunt multi care cred la fel. Dar saracul Simion dar si dl. Nistorescu nu au inteles cu cine se pun. Nu este vorba de Ciolacu (este penibila atata ura!) care face ceea ce au facut atatia si atatia la conducerea Romaniei si nu este de condamnat (poate chiar dimpotriva in actualele circumstante !) adica „capul plecat sabia nu-l taie” ci pur si simplu de a face pipi contra vantului !!

 5. De cite ori apare Simion & AUR in discutie,apare si securitatea.Nu am nici cel mai mic dubiu ca AUR este partidul securitatii,avind in vedere evolutia si plamadeala acestui partid.Atit Becali cu tonele lui de brinza cat si participarea BOR la nunta,prin turnatoristul TeudoseUM tomitanul reconfirma suspiciunea.In schimb cu Sosoaca e cu totul alta poveste:intr-o pretins democratie partidul SOS Romania (atentie la titlul molest pentru toti tradatorii de tara!),a fost practic interzis,nici nu se vorbeste,nici nu se aminteste:NU EXISTA! Diana L-A OPRIT PE ZELENSKI sa manince rahat in parlamentul Romaniei! Nici de asta nu se vorbeste nimic.Sunt convins ca peirea Romaniei va fi AUR asa cum a fost Johannis.Sunt convins ca romanii vor fi (iarasi) FURATI LA VOTURI SI PACALITI!

 6. Absurdistan bre.. Aiureli pentru o țară de tîmpiți..De rămîne așa,.. clar e casă de nebuni..

 7. DOAR ATÂT:SIMIOANE ASCULTĂ BINE/ CUM DNA-UL VINE,VINE,/DE NU DNA ,VINE DICOT-UL/ȘI-I GATA POLITIC CU TOTUL//

 8. DESPRE VOT !HA,HA,HA -COPIA PROCESULUI VERBAL A FOST ADUSĂ DE–: la București a venit în vizită și directorul FBI Crisopher Wray. Şi ca să nu mai vină de două ori, a trecut și pe la DIICOT și pe la DNA să se convingă că procurorilor le este clar ce au de făcut.!

 9. Da, băiete, așa este… ca să explic unora cu „nivelul” tău de gândire de ce comasarea este mai costisitoare decât alegerile la termen, generatoare de haos în administrație și antidemocratică sigur este pierdere de vreme! Dar, uite, cel mai pe scurt posibil: pe logica ta, n-ar fi și mai bine să votăm o dată la 10 ani, sau la 20 de ani și obligatoriu tot comasat, de-a valma locale, parlamentare, prezidențiale, ca să nu obosești mătăluță? Dar ce zic eu?! Haide să nu mai votăm deloc, așa nu obosim deloc! Vai de țara asta, vai de cei care vor prinde vremurile viitoare cu așa „cetățeni” capabili!

 10. [Asa cum am comentat intr-o postare pe data de 21-02-2024,cind s-a anuntat comasarea alegerilor de catre clanul mafiot PSD-PNL,romanii s-au pacalit PENTRU CA au fost manipulati de securitate prin AUR si furadi din belsug de STS]…..Acest comentariu dintre paranteze va fi postat dupa alegeri,dupa fiecare dintre ele,si sunt sigur ca va confirma evolutia faptelor descrise.Va rog sa-mi permiteti sa o fac putin pe Nostradamus,mai ales ca nici nu e asa de dificil.Va multumesc anticipat!

 11. Maestre! Nu dați jos icoanele Ortodoxe și puneți în loc poza celui din stânga? Face un ostropel de pasare mamă, mamă! Ascultă muzică populară la maximum, își scoate ceara don urechi zilnic cu ajutorul colturilor de la pături, este uituc la posturile Ortodoxe, se bese la pomeni cu colivă de grâu dulce! Driblează lb română, dar anusul generalului nu e driblat de limba lui RB Rolex! Noi limbim nu muncim!

 12. NU VOI MERGE LA VOT.
  Romania nu mai este tara democrata ci tara sluga a americanilor.

 13. Întrebare:

  – De ce în Elveția nu se cântă manele?

  Răspuns:

  – Pentru că Elveția este țară neutră și nu are „dujmani” .

 14. Cred că este o mare prostie lista comună că așa vor lua mai puține voturi decât separat.Dar se pare că prostia este mare și le doresc la mai mare.

 15. Într-adevăr domnule dragă! O țară de tâmpiți, o țară de idioți, 80% analfabeți funcționali! Eu contribuabil cinstit ma întreb 24 h din 24 h, ce caut eu un jegul, in Puroiul ăsta?, Deci ? De ce nu am emigrat acum 25 de ani? De idiot! Marele Urs! Sunt cretin, idiot, resemnat, lent în mișcare…Levente în miscaaaare …

 16. 1000% ca nu voi merge la vot.
  Slugile nazistului de la Cotroceni nu le voi vota.
  Altcineva nu vad ca sa merite votul meu in afara lui Puric.
  Partide nu voi vota.

 17. Votez cu două mâini AUR, nu pentru că am mari așteptări, mari speranțe, dar faptul că vă este frică de acest partid, mă determină să am această decizie. Dar nu vreau să fac ce vreți voi, covrigarule și căprarule. Mai mult de atâta nu sunteți. VOTEZ AUR CU DOUĂ MÂINI, vă zic încă o dată și sper ca mulți români să facă la fel. O manipulare ordinară, democrație originală, mod penibil de a stopa ascensiunea unui partid, în numele democrației, curat murdar, coane covrigar și căprar. De ce vă e frică nu scăpați. Ha, ha, ha, ha, ha, ha.

 18. Eu cred că a fost o rugăminte de la Bruxelles să facem și noi ce putem să nu umplem parlamentul european cu toți smintiții. Nu-mi bat mintea cu asta ci cu filo americanismul. Domnule Nistorescu, România nu e moțul lumii și singură nu răzbește. Avem trei posibilitățile: China, SUA sau aia mică mică și din ce în ce mai mică Rusia. Așa că n-o mai da cotită și spune direct, bărbătește cu cine propui să ne filo iubim. Eu înțeleg că și dumneata și Cristoiu faceți o șmecherie de marketing încercând să păstrați o nișă de public , dar vreau să știu ce în ce categorie să bag cotidianul. Filo rus? Analiza comasării a fost corectă. Ce-ți veni cu presa filo americană?

 19. Am devenit nişte roboți. Poate întotdeauna am fost dar nu am înțeles asta, nimeni nu ne-a spus, nu ne vine a crede ori poate am fost nişte roboți deştepți şi ne-a convenit. Acum se pare că am devenit nişte roboți proşti şi ne mai şi mândrim cu asta.

 20. “Un general ucrainean din serviciile de spionaj a afirmat în luna aprilie (A CĂRUI AN) că un ofițer al serviciului secret SBU care a lucrat la Cernăuți în timpul președinției lui Ianukovici… “ “deputatul George Simion, și contactele sale cu reședința (ADICĂ CUM CU REȘEDINȚA) serviciilor speciale rusești din Ucraina, (generalul) Skipalski a declarat că un ofițer SBU care a lucrat la Cernăuți în timpul președinției lui Ianukovici (adică înainte de Maidan 2014) a confirmat cel puțin … (publicația Obozrevatel preluată de G4)” … NOAPTE BUNĂ COPII.
  Cât despre Remus Pricopie, rectorul SNSPA, acest frizură CICERO, lansează Simionadele. “Toate temele promovate de George Simion în România sunt în interesul Moscovei…” Vedem și auzim mesajele sale pro-Kremlin aproape zilnic, numai instituțiile Statului Român nu văd, nu aud… Adică “O tempora, o mores! SRI haec intellegit, DNA videt; hic Eugen Simion tamen vivit. Vivit.

 21. Musiu Ciolacu – nu ai promis ca pleci acasa daca PSD pierde alegerile? Dar daca le pierde prin tradare si vanzare cum e? Ti-ai facu cufarul, musiu???

 22. Mergeti la vot. Aveti sansa sa le dejucati planul, votand un alt partid de care se tem. Mai mult si altii pot forma o majoritate, daca PSD are un electorat de aprox. 30% sau 29% cum a fost anterior, daca PNL nu are 20% atunci 50+ pot fi altii. Cu cat vor fi mai multi si mai revoltati cu atat sansa de a castiga in alegeri scade. Toata Europa lui Ursula negociatoarea de vaccin TREMURA, popoarele au inceput sa gandeasca nu mai stau doar cu antidepresive si modificari de gen vor respect…asta ii ingrozeste. Popularii se vor uni cu socialistii din toata Europa de teama „marunteilor”, liberali europeni, ecologisti europeni, etc. partodele minoritare din UE au sansa sa devina majoritare, daca se unesc impotriva PPE si APSD adica 187+145=332 restul pana la 705 373 pot fi noua majoritate, daca oamenii vor vota altii decat partidele ce formeaza PPE adica PNL, UDMR, PMP, sau PSD-ul din alinanta socialista. Daca participarea este mare UDMR nu face pragul.

 23. @Ciolacu:
  A zis Universitatea din Bucuresti ca voi comunistii nu aveti ce cauta la ei si deci nici in Romania si ca sa va duceti dracului de unde ati venit cu totii.

 24. AUR PE TOATA LINIA ! SI NAZISTUL DE LA SIBIU LA PARNAIE ! DOAMNE-AJUTA!

 25. Votez orice partid care nu a fost la guvernare pina acum. Pisideii si pedeneleprele au pus iar de o aiureala cu” listele comune” .Doar asa vor avea un procent mai mare. Acum votez ” raul cel mai mare” !

 26. Bună!
  Prof dr Pricopie are specialitatea inițială chimie-fizică?
  Dar nu asta e important!
  D-l Pricopie Remus face afirmații zdruncinante! Este oare domnia sa un acoperit? Uimitor!
  Nu este evident ca puterea actuală de la Chișinău ca si cele anterioare este împotriva unirii cu țara mamă?
  Basarabia este rusificata si fără identitate. Puterea de la Chișinău orbecaieste in negura imperiului .Ei
  gândesc că vor intra in UE si se vor așeza la masa bogaților. Vise! Utopii! LIPSĂ DE VIZIUNE !
  PS. AUR este interzis in Basarabia pt că militează pt unirea cu tara mamă România! Acesta e adevarul.
  Niste tradatori ai romanismului au cetatenia română! Vin la Bucuresti pt a mai cersi bani, gaze, energie,etc.

 27. Tuasu prprietar de gazeta a sperat ca sustinand gratuit un partidulet de infantili cu sprijin de la debusolatii lucratori pe afara, indrumati de popalaii SIE, va crea o platforma la presedentie pentru pretenul sau. Culmea, opozitie la asa o constructie a gasit exact pe gazeta sa, celelalte facand abstractie de cele doua paravane etnice (Simion si Ilan) pentru niste foarte slabi politic admiratori ai legionarismului inTarziat. De scos la lumina a contribuit mai mult ambasada Izdrael si Departamentul de Stat al SUA. Cum extremismul s-a dezvoltat in UE Ursullei, lumea este putin interesata ca astia ajung in Parlamentul European, vreo 6 bucati la 700 de membri, trebuie sa faca poze cu telefonul cineva si pe acolo. Aici nu fac mai mult de 10% (masurat 9,6%), desi sondajele securitatii le dubleaza scorurile pentru incurajarea sustinatorilor, sa nu renunte dejamagiti de lipsa de putere. Constructia este copie a lui Csolos, light, fara sprijin local, fara primari, o simpla gashca „de elita” care evolueaza pe net si in zonele de interes, provocand agitatie, nici macar scandaluri. Cu asa nesustinere, PROFI nu poate spera sa-si completeze cv-ul, cand pana la 78 de ani n-a fost ales vreodata, intotdeauna a fost numit cu aviz favorabil de la servicii. Nici pe acolo n-a facut mare branza datorita obrazniciei si a violentei in atitudine fata de cei din jur. Eh, mai aveti timp, bajeti, nu cedati, aveti toata viata in fata !

 28. Trebuie să continue Coaliția că așa miniștrii iubitori de votanți precum este cel de la Agricultură Florin – Ionuț Barbu, greu de înlocuit. Domnul Barbu este revoltat că supermaketurile vând sub siglă proprie mai ieftin decât produsele românești. Care românești când se importă peste 80% din mâncare? Pe domnul Barbu îl deranjează că românul poate cumpăra lapte cu sigla Auchan, sau Kaufland sub 5 lei în timp ce laptele vândut de firme românești coste peste 7 lei litrul. Sau că poate să cumpere cu siglă de super market Unt 80% grăsime 200 grame cu 10,50 lei când este unt românesc de Napolac ( FrieslandCampina N.V. is a Dutch multinational dairy cooperative) , Albalact (Lactalis Grup Franța) , sau Solomonescu de 65% grăsime 200 grame cu 15lei? Sau făină cu 2,65 lei când făina Dobrogea sau Boromir costă 4 lei? Credeam că maximul prostiei este Táczos Barna cu lupta contra centralelor de apartament, și revenire la tâmpenia centralizată, dar Ionuț Barbu care e nervos pe mâncarea ieftină pe faptul că și săracul poate unge copilului sandvici de școală cu unt și oferi seara lapte cu dulceață ieftină. Că cea Râureni ajunsă în borcănele de mărimea celor de pomadă , costă cât un kg carne porc. În Toronto e mult mai ieftină.

 29. …tot discursul, care deja intr-un stat de drept autentic ar fi dus la arestarea oratorilor, a avut ca baza o fraza aparent banala: sa nu lasam extremismul!…asadar, nu prin campanie electorala, prin expunere de idei, prin programe politice convingem electoratul ci prin smenozeli, gen comasare!…nu stiu cati nehotarati posteaza aici…dar am o rugaminte: pana incepe campania, urmariti sondajele…daca este al lui pieleanu au al altor basisti, mai puneti la aur minim 15%…dar nu mai conteaza, important este ca astia, comasati, pe liste comune, sa nu ia mai mult de 20%!… iesiti la vot, nu lasati tabletele sa o faca in locul vostru!…nu conteaza cu cine votati, conteaza sa nu votati cu psd,pnl, usr, udmr…

 30. Naratiunea ,,pericolului extremist” si stratagema comasării camufleaza cel putin trei aspecte.
  1. Colosala erodare a PNL și a PSD aflate la guvernare din decembrie 2021. Ar fi pentru prima data in istoria postdecembrista cand rămân la guvernare partidele care au administrat tara în ciclul electoral precedent. Partide cu leadership politic de mana a paisprezecea.
  2. Atenuarea socului europarlamentarelor. Fara comasare, PNL era sub AUR, lua calea PDL din 2012 la locale și parlamentare, deci deranj pt Popularii Europeni, dar si pentru baronii pedelisti. Care nu vor sa iasă la pensie.
  3. AUR a crescut probabil prea mult. Mai mult decât au prognozat ,,inginerii sociali” locali care injura globalizarea, dar care apreciaza neoliberalismul si structurile oligarhice create de acesta.

 31. @Elena Popa. Fata de comentariile Dvoastra anterioare destul destul de laconice acum va desfasurati in toata splendoarea. Tineti mortis sa ne convingeti ca trebuie sa fim neaparat „pro” cineva din afara. De a fi pro-roman ati auzit oare Dumneavoastra ? Ma indoiesc deaorece dovediti ca aveti suflet de sluga, pieriti daca nu aveti un stapan. Dezgustator… 🙁

 32. Profesorul Pri(n)copie e un fost tehnician (!) ChimiZd de la Spitalul CFR Witting care s-a agățat de fusta Abramburicii și a devenit Rector pe viață la SNSPA (fosta kAkademie Ștefan Gheorghiu). E trompeta #1 a lu’ $oro$ în Colonia Eșuată, a fost și șef Fullbright în România (funcție cheie).
  EduKKat PERNICIOS în „cuibul de vulpe”, măRog…🤣

 33. AU INVIAT METODELE SOVIETICULUI ION ILIESCU: VIN MINERII SI VA ARATA EI VOUA! VIN CEFERISTII SI VEDETI VOI PE DREACU! VIN AMERICANII, DAR LA FURAT! VIN RUSII, ASTIA NU SE MAI DAU PLECATI! VESNIC SECURISTII IMBECILI PRECUM COLDEA AGITA O SPERIETOARE. ROMANII AR TREBUI SA INFRUNTE ACESTE SPERIETURI CU MAIMUTE IMPAIATE SI TRADATORI: DE CINE VA TEMETI, DE AIA NU VA SCAPA NICI DUMNEZEU! PISATI-VA PE COMASAREA LOR! STAU HOTII GRAMADA ACUM…UNU CA UNU…PUSCARIA DE LA COTROCENI PANA IN USA LA COMASATI! TRADATORILOR!E TIMPUL SA FITI SPULBERATI!

 34. bha strambilor, cum la mea umbla tataru ala iliescul inca in viata, neexecutat, can stiti 100% ca va omorat copkiii la lovitura capitalista de stat, zisa revolutie, unde tatarii turci de Bukres is teleorman, infometau tara, ca iei sasi ieie mercedesuri.

  gameas plan an tzara voastra de vanzatori strainilor. Ati loat material da la NGO straine sa va tradati poporu si tara, camas pa mormantu vostru de tatari.

 35. Nu îmi place AUR-ul dar îl voi vota. Sunteți ZERO barat , o gașcă hoți inculți și proști care își inchipuie că mai pot sta la putere. Sper să vă cărați acasă să nu mai auzim de golani ca voi.

 36. Votez AUR cu doua miini!Și orice candidat AUR la președenție!Niciodată dar niciodată nu voi mai vota PSD sau PNL!!!!!Daca vor rezista șantajului și auristii!

 37. Mergem la vot CA sa facem ceva pe propaganda asta de doi lei SI 10 bani

 38. Pe plantatia baronilor stanescu eu voi vota cu Uniunea Tatarilor Turco-Musulmani din Romania!!! cu conditia sa fie pe liste. Daca nu, votez SOS! Trebuie si opozitie guraliva care se opune in Parlament cand niste derbedei vin cu filme manipulatoare. Cand ma uit la gorghiu cat este de urat de proasta, Sosoaca pare o zana! Pe scurt VOTEZ! Vreau sa-mi conving toata familia si toti prietenii sa voteze! Participare la vot de 100%!!!

 39. à-propos, cum a ramas cu reducerea numarului de parlamentari sub 300??? Nu sunt bani pentru profesori? Pai politicienii patrioti care-si dau viata pentru popor sa ne dea exemplu de sacrificiu si sa-si reduca efectivul si cheltuielile! VOTEZ partidul care se angajeaza ferm sa respecte vointa populara intarita de referendum care a hotarat ca romanii vor un Parlament cu maximum 300 de membri.

 40. Aur și SOS sunt singurele variante,care au rămas de ales ,pe restul i-am văzut ce-au putut da pentru țară , PNL și PSD sunt un cancer care și-au dat mâna ,pt a rămâne la ciolan,nu văd de ce-ai mai votat aceste partide ,care au adus dezastru peste țară în cei 33de ani,ce dacă comasează,voi vota cu o mânie împotriva acestor impostori

 41. Țara arde și baba se piaptănă!Carmen Dan ne-a spus că datoria României este de 150 miliarde euro și venitul 100 miliarde euro. Cum s-ar spune,trăim pe datorie, cheltuim mai mult decât încasăm și mai si platim dobânda la datorie. Succesuri guys!

 42. Mai neghiobilor, de ce nu le comasati toate alegerile intr-o singura zi si nu mai aruncati banii in vant?

 43. sclavetii se executa intotdeauna… ciolacu si ciuca au fost alesi tocmai pentru ca indeplinesc criteriul de baza: sint distrusi de ambitii si orgolii, au frica zilei de maine deci viabili sa infulece cit mai mult pina le va sta in git. deocamdata sint idioti utili.

  asa ca, comasarea alegerilor cauta sa savelze interesul strain in Romania si nicidecum interesul Romaniei. orice vot impotriva duhorii fetide, infecte a ultimilor 34 de ani si anume psd-pnl-udmr-usr este un vot de respingere a sclaviei.

 44. ‘ Frica de extremism ‘, mottoul alegerilor 2024, ce te faci dacă ‘extremismul’ autohton poate fi egal cu necesitatea de reprezentare a intereselor românești la nivel național și internațional ! In topic : AUR și partidele care exploatează filonul patriotismului (nișă lăsată liberă după apusul României Mari) nu au programe politico-economice, și dacă ar avea acestea ar veni în coliziune cu interesele (declarate, sau, nu) ale UE și nu numai. ‘Înaltele Porți’ veghează … suflă și in iaurt !

 45. Domnule Nistorescu, faceti un exercitiu de imaginatie, de care nu duceti lipsa, si prezentati intr-un viitor editorial cum vedeti Romania condusa de Simion, cu cine se va alia si la ce ne putem astepta!

 46. Romania pare ca a fost secatuita de valori, pt ca actualii „comasati” sunt ca vai de ei si cara dupa ei o trena de plafonati in N mandate parlamentare in care au taiat frunza la caini sau au elaborat/vot legi pe care apoi le-au abrogat. Adica au dat ca racul inapoi. In schimb viata lor a fost fara griji, iar poporul a fost nevoit sa treaca prin clipe grele, luand calea exodului, devenind o tara care a pierdut sase milioane si procesul continua. Vorba unui maghiar de pe site. Ministerul Familiei nu a elaborat reguli pt asistenta prenatala si nasterea in siguranta. Ba sunt lasate si nasca pe strada in fata spitalului sau sa moara in spital. Omitind un lucru ca intr-o situatie de urgenta nici femeile parlamentarilor nu au timp sa ajunga la Viena asa ca vor vedea intr-o zi dezastru asa cum s-a intamplat cu CJ Vrancea la 46 de ani.

 47. Vai, a devenit dl Nistorescu aparator fara voie al „extremistului” George Simion. Cel putin asta am inteles eu. Sigur, „umflarea” lui Simion cu calitati pe care nu le are( extremist este una din ele, alturi de putinist/rusofil), nu ajuta cu nimic tandemul PSD-PNL. As spune ca accentuarea pericolului rusesc si inclinarea lui Simion spre Moskova, vor avea efecte contrare, bazindu-se pe exagerari, pe neadevaruri. Insa comasarea este un lucru normal, nu poti chema electoratul de cinci ori intrun an. Eu as fi mers doar pentru trei prezente anul acesta, fiind oarecum prea mult. Sloganul lui Drula si Orban ca poporul alegator se incurca, este o gaselnita de doi bani.

 48. Ultima oara am votat cu PSD-ul condus de Dragnea, deoarece avea un program politic suveranist, si contra lui Johannis, dupa ce votasem numai asa-zisa dreapta, dar acum votez cu AUR si la prezidentiale cu acela ce va reusi sa-i strang in jurul lui pe nationalisti.

 49. Hidra politica cu 2 capete psd-pnl , nu se teme de extremisti ca atare . Hidra stie ca nu exista partide extremiste in Romania , cu adevarat . Hidra politica se teme ca va pierde PUTEREA , va pierde CASCAVALUL . De aceea face si pe dracu ‘ ghem , se aliaza si cu iadu si cu raiul , omoara si pe masa si pe tac-su . Dar va avea mari surprize , caci ura si revolta impotriva acestei Hidre politice , atit de stricata si de corupta , este f. mare !

 50. Comasarea se face în speranța iluzorie că alegătorii vor da năvală la urne, la nivel local se întâmplă ‘mai nimic’ pe bani mulți, în PE cele două voci (Terheș, Cihodaru) nu au contat, pe cale de consecință, lehamite mare monșer !

 51. Dom’ Cuornel, (nu-ț’ zâc ‘nea că iești di-o vârstă cu mine) io nu-ș’ ce vria toț’ năpârstocii eștia gen “gânditoriu” Pricopie&Co. da-ț’ zâc un lucru: asta nu face altceva dicât să mă-ntărâte in a-l vuota pe Singhion!! Dea Bunul Dumnezo să hie așa cum inghi doresc, și-atunci toț’ trădătorii di az’ ai Națiunii Române or sâmț’ ci-or sâmțât naziștii cân’ Armata Roșie o intrat in Berlin…UMILINȚĂ, Uăi!

 52. Anuntasem repetat pozitionarea tot mai fatzisa a lui Nea Cornel, deh, e an multielectoralHOTARATOR pentru CONTINUITATE, de partea „fortelor sanatoase” ANTI… ANTIAMERICANE, ANTIUCRAINENE, ANTIEUROPENE, ANTIEXTREMISTE…Antiextremiste in sensul sustinerii aberatiei ca in Romania „nu ar exista EXTREMISM” si nu mai spun de ANTISEMITISM/URA ATAVICA FATZA DE EVREI!!!

 53. Unii nu pricep cum se ridiculizează procesul electoral, țara , dar mai ales poporul.. cetățeanul turmentat,.. căruia nu ar trebui să-i fie totuna de cum votează , ce se petrece cu votul lui,..și de fapt finalitatea care va fi.. Unora nu le mijește,..Doar sunt romîni..

 54. partidul unic = singura aparare impotriva extremistilor plantati de cei suparati ca nu se mai plateste birul ptr pierderii celui de al -doilea raboi mondial.
  cum va dezactiveaza (=simuleaza distrugerile unui dispozitiv prin sabotaj software) pc-uri,laptopuri,tableturi,telefoane,imprimante smenuite (=sabotaj la crtuse pline sa nu functioneze mai mulr de 2-3 luni,rar ani) asa si avioane,arme sofisticate sunt smenuite si lasate sa functioneae DOAR CAND INTERESUL($$$=RECONSTRUCTIE DUPA RZBOI ADUCE BANUTI DE LA FRAIERII CARE SUPRAVIETUESC) …
  rusii au toate codurile nato de dezactivat armele sofisticate(protectie impotriva intoarcerii armelor).
  sua lasa ca stim tot! multumim de sabotaje ca asa intelegem lucruri mai importante

 55. Care sunt problemele importante la nivel local, transnational si international? Sunt probleme legate de degradarea mediului natural, a nivelului de viata, a relatiilor intre oameni, de cresterea conflictelor si razboaielor locale si transnationale… Cine si cum pot gasi solutii, macar partiale, la aceste probleme? Lumea este condusa in realitate de comunitatile locale si internationale de interese, care functioneaza preponderent dupa reguli mafiote. Cu comasare sau fara comasare tot comunitatile de interese care dispun de instrumente, mijloace, personal si tentacule isi pot impune punctul de vedere, care are ca scop dominarea Locala si Internationala. Fiecare caracatita de interese incearca sa convinga pe naivi ca numai dominarea lor asigura bunastarea si fericirea tuturor. Fiecare caracatita de interese incearca sa convinga pe naivi ca ei sunt de partea buna a istoriei, ca ei reprezinta pe toti Zeii din istorie, ca sunt personificarea Democratiei…,iar daca ei traiesc in bogatie si desfat, si naivii vor fi fericiti, chiar daca naivii traiesc in saracie si suferinte.

 56. Mi se pare de un cinism revoltator sa asociezi monstruozitatea comasarii unor alegeri, monstruozitate fatzisa si inconfundabila, cu vizita „intempestiva” a Directorului CIA in Romania securista si la fel de revoltator cu o incercare lamentabila de „aparare” a unei FACATURI pseudopolitice si a unui analfabet specialist in GALERII protzapit de de KGB in fruntea ei…Incercarile repetate in text de a mima „echidistanta” in privinta GALERISTULUI, dar NU PENTRU CA E EXTREM MIST LEGIONAR, ci pentru INCONSECVENTZA, vizand, cred eu, tocmai „delimitarea” lu SeMe Ivan din ultima perioada de Capitanul Legiunii si de celalalt CRIMINAL CONTRA UMANITATII Antonescu, ILEGALUL PERSONAL al lui Stalin care l-a preluat de la Lenin!!!Nu uit poza cu SeMe Ivan in picioare, cu o fitzuica tinuta DIDACTIC in mana, o fi fost certificatul de opt clase, in fatza unei mese unde tronau PROFI!!!

 57. NOI cei PAMANTENI si MAJORITARI (90%) din ROMÂNIA, vorbim pe acest TARAM, doar despre ROMÂNI si ANTIromâni/NEromâni.
  Altii, STRAINI de aceste TARAMURI, NU NE INTERESEAZA ca ‘neamuri’ si ‘taramuri’.

 58. Ursula si clica ei trag la rupere pentru inca un mandat. Cu cat mai putini europarlamentari afiliati PPE (PNL, UDMR, FD si foarte sigur PSD care ar sustine-o tot pe Ursula) cu atat o sansa in plus ca aceasta clica sa nu mai fie la butoanele Europei. O gasca de imbecili si tradatori, care parca intentionat au lucrat numai impotriva cetatenilor europeni. Efectiv au pus Europa pe butuci. Populatia UE reprezinta doar 6% la nivel mondial, urmand sa scada la cca 4% in mai putin de doua decenii. Resursele Europei la nivel global sunt total nesemnificative (petrol, gaze, minereuri, etc.). UE este responsabila de doar 7% din nivelul total al emisiilor de gaze cu efect de sera, iar cretinii astia de la Bruxelles ne spun ca va trebui sa nu mai folosim sobe cu lemne, centrala si aragazul pe gaze, ca trebuie lichidate fermele de vaci, ca trebuie sa trecem pe salata de greieri si lacuste si multe alte idiotenii. Ati vazut vreun europarlamentar roman de la formatiunile amintite mai sus sa ia atitudine fata de multiplele aberatii ale Ursulei si ale birocratilor nealesi? Slugi, pres de sters pe jos. Pentru acea simbrie gras platita astia si-ar vinde si sufletul.

 59. Cita risipa de energie ( si bani ) pentru circoteca electorala !Pronostic prezenta : 30,69 % .

 60. Intre //ciocoii vechi si noi// di prifirat is cei vechi …pen’ca’s dija’ndistulati.

 61. despre comasari, partide, alegeri, politicienii din Romania:
  who gives a S**t?!

 62. Comasarea este despre altceva in special la alegerile europarlamentare,este vorba despre a da cât mai mulți pp-isti pentru Bruxelles și de a salva PNL.
  Belferul a primit ordin de la Bruxelles și a executat pentru că e slugarnic și ghiocel,aroganta lui scârboasă și disprețul e pentru noi și vine din faptul că nu îi apreciem strădania și valoarea.
  Toți trebuie să execute Comasarea care e un „exercițiu al democrației”că democrația asta trebuie și ea călărită,tăvălită să vedem dacă s-a „consolidat”,așa se verifica o democrație.
  La Europarlamentare pe lângă comasare o să mai intervină și tableta care face că diferența să fie cum se dorește.
  Se lucrează „profund”că Belferul să primească funcția mult visata și meritată până la urmă ,la UE și mulți vă întrebați ce o să facă acolo că aici la noi toți l-am madarit și i-am făcut voia de musai.Eu vad Bruxellul că o mare gradina Zoo in care la fiecare i se găsește locul lui,ce credeți că ceilalți sunt mai breji?
  Nu sunt mai breji și o să vedeți că al nostru o să le de-a lecții .Mai acuma trebuie sa fie și acolo cineva care sa fie subiect de cacao zilnic.
  La noi e pe zi ce trece „lupa” cu AUR
  s-a transformat într-un război cu Puțin ,asta vad eu,pentru că și serviciile Ucrainene au poze compromițătoare cu Simion și dacă spun ucraineni,asta e.
  Simion și-a făcut poze și cu mine și eu cu el numai că eu nu sunt putinist ,șanse sunt să fiu ,după cum merge treabă,chiar mai mai decât Simion.

 63. se mai fereau, acum au toate institutiile in brate.
  Poporul poate sa injure linistit si sa moara de foame tot in liniste!

 64. PSD-ul trebuia sa candideze singuri la aceste alegeri !
  Nu trebuia PSD – ul sa se asocieze cu acești PNL/pdl care în frunte cu Iohanis au servit și servesc interese străine antiromanesti, au distrus și jefuit România !!
  După alegeri PSD-ul având un procent mare puteau face alianțe cu partide românești cum sunt România Suverana condusa de dna. Carnen Dan și cu partidul condus de Victor Ponta!!!

 65. Se lupta pentru ce?
  Pentru principii, pentru crezuri politice sau pentru putere de dragul puterii?
  300 de parlamentari nu erau de ajuns ca sa le satisfaca poftele, sa intre toti!
  A fost un prim termen din judecata drogatului de la Mangalia si judecatoarea il cauta in sala pe studentul ucis.

  UmariusU • 2024-02-22 14:24
  Pentru magistrati (editat) ca (editat) asta – care il intreaba pe tatal uneia din victimele decedate in accident unde este victima – platim noi pensii speciale ?? Baii tara asta se va face bine cand NOI, NOI toti ne vom pune in miscare si vom protesta 1 milion dintre noi in piata Universitatii, cand ii vom presa pe (editat) aastia sa schimbe dracului Constitutia asta care favorizeaza pe aia imbuibati, pe tortionari, pe infractori. Ne-am saturat… de toti gusatii si imbuibatii. Baaa suficient e suficient. Atata lipsa de coeziune sociala este revoltatoare!

 66. Mai, extremism inseamna un regim care omoara oameni mai lent sau mai repede….Cine face treaba asta in Romania acum dupa 34 de ani de la lovitura de stat din 89 ….
  DESIGUR, AXA PSD SI PNL, IN PRIMUL RAND, SI TOATE PARTIDELE CARE AU TRECUT PRIN PARLAMENT….
  Nesabuitul (doar atat) iliescu, in 1992 ne-a aruncat in bratele lui Manfred Worner…..SPUNE TALPES TOT CE STII, NU NE MAI ABURI CU MINCIUNI, ASA CUM FACI MEREU CAND TE INVITA aLEXANDREASCA…..
  De-atunci rezultatele se vad cu ochiul liber, chiar si pentru un analfabet….ECONOMIA ZERO, INDUSTRIA ZERO (ADICA DISTRUSA), AGRICULTURA ZERO, IMPRUMUTURI EXTERNE PANA LA CER, POPULATIA DEZRADACINATA SI TRIMISA IN SCLAVIE….S.A…..
  SA CONCLUZIONAM ….DE CE AR TREBUI CA ACESTE PARTIDE SA MAI FIE LA GUVERNARE…….CRED CA LOCUL LOR AR TREBUI SA FIE IN ALTA PARTE….PRIN REZULTATELE ACTIVITATII LOR ACESTE PARTIDE, PSD PNL SINT EXTREMISTE….

 67. Nimic nou pe malurile Dambovitei. Cu ceva timp in urma Iliescu, activist si R.Theodorescu declarau etremisti pe toti care ii criticau si se jurau ca i-au vazut ei pe Calea Victoriei defiland in camasile verzi cu diagonala si band coca-cola cu droguri. Au chemat mineri si , in aplauzele oamenilor de bine, au plantat flori la Teatrul national si au pus lucrurile la punct. Acum la fel , werner, nicu si marcel cum sunt criticati de multi romani, vad extremisti peste tot dar nu mai sunt mineri la care sa apeleze . Bineintels in afara de minerii digitali din presa si de aiurea . Nu cred sa mai haleasca multi asa ceva #Adu.caii.Simioane!

 68. Da, Iliescu este marele vinovat, el si toti care l-au sustinut stiind ca a coordonat represiunile impotriva studentilor anticomunisti din 1956 si 1968. Multi au murit in puscarii.
  Ion Iliescu a fost numit in 1956 presedinte al Uniunii Asociatiilor Studentesti din R.P.R. (UASR) pentru a asigura un control mai strans al PMR asupra studentilor. Mii de studenti au fost arestati in vremea in care Ion Iliescu era liderul lor, iar citeva zeci au fost condamnati. Au fost organizate sedinte inchizitoriale de demascare. Excluderea deschidea calea unei anchete penale.
  Unii dintre studentii condamnati au murit in timpul detentiei, altii si-au vazut intreaga viata distrusa.
  26 decembrie 1968, Ion Iliescu: „Cu organizarea colindelor, este lipsă de înțelegere, de formație ideologică a studenților. Cultivăm tradiții ale poporului, dar de ce în ajunul Crăciunului? Cât ar zice să i-am dat condiție laică, cu urări studențești, ea rămâne totuși manifestare desfășurată în cadrul sărbătorilor religioase de către niște oameni intelectuali, cu anumite pretenții, formație, instrucție! Noi vrem să înlăturăm anumite reminiscențe în manifestarea oamenilor și studenții devin promotori ale lor”. Trecând la analiza atitudinilor studenților și a acțiunilor care trebuiau luate de organele politice, raportul lui Ion Iliescu arăta: „Și în legătură cu practicile față de care s-a slăbit incisivitatea, combaterea unor practici mistice: studenții merg și se căsătoresc la biserică și organizația nu ia atitudine! Își botează copilul la popă… Organizațiile noastre trebuie să contracareze unele manifestări, ca să fie instrumentul luptei ideologice”.

 69. Am mai vazut caini incîrligati, da` nu ca astia. Oare care e cainele si care e cateaua?

 70. Motto:
  „Nu v-ajute Dumnezeu sfântul !”
  (Liviu Rebreanu- Proștii)

  PNL și PSD, aceeași mizerie. Codul Electoral prevede că alegerile în România se desfăşoară cu respectarea caracterului universal, egal, direct, secret şi liber exprimat al votului. De asemenea, etăţenii români au dreptul de a alege şi de a fi aleşi, indiferent de rasă, sex, naţionalitate, origine etnică, limbă vorbită, religie, afiliere politică, origine socială, în condiţiile legii.
  Numai că PNL si PSD au decis să meargă pe comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale si mai ales cu liste comune la europarlamentare ceea ce contravine prevederilor Codului Electoral cu privire la votul liber exprimat. Cum poate un alegător simpatizant al PNL să-şi exprime liber votul pe o listă comună cu PSD şi invers ? Este vorba de un aranjament politic meschin si nedemocratic.
  Referitor la devansarea alegerilor locale si cuplarea lor cu cele europarlamentare este vorba tot de o manevră ploitică ieftină care nu aduce nimic bun atâta timp cât nu s-a făcut nimic pentru o reorganizare administrativă, desi cele două partide se află de mai bine de 2 ani intr-o coalitie de guvernare.
  (Vezi si: https://www.cdep.ro/proiecte/2023/400/30/3/pl197.pdf)

 71. Foarte bun articolul lui Cornel Nistorescu. Îmbucurător că majoritatea comentatorilor sunt stăpîni de chestiuni și pe mintea lor. Bine observat că erorile partidelor sunt deja ridicole, cei de la AUR o iau pe calea declinului. Absurdistan, cum bine zice Marele Urs. Mai adîncesc și ei mocirla cu bazaconii de la ei înșiși, ca păzitori, chimistul profesor de comunicare Remus Pricopie, Elena Popa, Tomlin, Charlie. Doamne ferește !

 72. Fiecare partid politic trebuie sa aiba propria lista electorala . Fiecare cetatean voteaza o lista sau alta , in functie de preferinta politica , de ceace il reprezinta pe el si pe familia lui . Aceasta este libertatea constitutionala a votului !!! Daca tu bagi pe lista ta , reprezentanti ai unui alt partid ( explicit , oficial , unu tie , unu mie ) , atunci libertatea votului este grav incalcata , iar procesul electoral este viciat ! ps- Daca vrei lista comuna , atunci faci fuziunea celor 2 partide , inainte de alegeri !

 73. Da, ma tem ca nu cumva majoritatea asta împotriva dorinței românilor și in stabilitatea lor motivantă, cu pregătiri de voluntari si achiziționări de armament, inconstientii care ne conduc si iau decizii pentru noi la comenzi externe, sa nu împingă țara intr-un război care să-i scuze de insolventa si falimentul tarii spre care ne conduc, sa transforme țară în teatru de război și pe români în carne de tun. PS: Ar fi in stare, si să ne spună, ce vreti, asa-i in vreme de razboi !!!

 74. Este incredibil ca in colonie inca mai sunt unii care cred ca „votul tau conteaza”. Doamne, mare ti-e gradina!

 75. „Fiecare partid politic trebuie sa aiba propria lista electorala”

  Aliantele electorale sunt interzise de suporterii partidului URA ? Mai nou ceausistii-ortodosi inTarziati vor sa oblige 90% din populatia Romaniei sa faca-ce nestiutorul de carte intr-o ureche a obligat romanii pana acestia l-au pus la zid si l-au mitraliat, si pe El si pe Ea. Cand isi face SMTion nevasta savant de renume mondial ? Pe cand turnatorul Mache il asimileaza pe Ala in doua urechi cu nazariteanul sacrificat de evrei pentru binele nostru ? Cred ca nu mai dureaza mult, anul acesta.

 76. Comasarea facuta la oridinul vremelnicului de la Cotroceni, cacci tot ce face domnul, este doar in propriul interes, poate si al Ucrainei, de Romania nici nu poate fi vorba

 77. + 10 !!!

  O singura zi de alegeri! Ar fi mult prea clar/eficient /economic/benefic/ !!

  Participarea la vot ar fi > 90% :)!

  P.s. NIMENI NU ARE ASA UN CURAJ!!!!

 78. „Participarea la vot ar fi > 90% :)!”

  Doar la criminalul din Scornicesti era asa o prezenta la vot, din pix. Vad o mare dorinta la unii ca toata populatia sa faca cum vor ei. Cred ca e ceva medical, nu stiu cum se numeste.

 79. Ce înțeleg eu prin voluntariat în cadrul armatei și sănătate pe timp de război? Se adună, sunt antrenați ceva timp scurt, apoi în practică ambele entități, e șansă de a se „antrena și specializa” în serii, direct in ukraina pe viu și vor primi bonusuri! Asta îmi spune intuiția, având în vedere deja o echipa de militari specializată în acțiune pe viu în ukraina. Oare așa se va întâmpla😉?

 80. „Prof.” „Decît” R. Pricopie, rectorul S.N.S.P.A? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  Circu’ dă pă Lume! …cu măscăriciu’ garantat Androneasca, garantată Vanghelie!
  Asta e adunătura pro-amerlocă dă la Bukale, în anu’ dă grațîie 2024, dupe ce – din 2004 începînd – „Petrov” (fost aghient a’ Secu’ bolșevice!) le-a ye$$plikat ‘colea tutuLor ce trebe făcut ca să-i placă Marelui Lickurici… :))))

 81. Cu ăștia de acum România va deveni o a doua Ucraină în cel mai scurt timp.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.