Incident la mitingul anti-extremism organizat de Flutur

Update. Liderul filialei din Suceava a Partidului S.O.S. România, Andrei Necşulescu, a fost scos cu forţa de jandarmi din mulţimea care participa, duminică, la un miting împotriva extremismului organizat în centrul municipiului Suceava de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Gheorghe Flutur.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, bărbatul a fost condus la sediul Jandarmeriei, după ce a devenit agresiv şi a refuzat să părăsească adunarea.

„La solicitarea organizatorilor care desfăşurau o manifestare de protest autorizată, o persoană, care nu făcea parte din grupul de protestatari a căror activitate a fost declarată, a fost extrasă din mulţime, ca urmare a faptului că a refuzat să părăsească adunarea publică la solicitarea forţelor de ordine şi avea un comportament agresiv.

Aceasta a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Jandarmeriei din Suceava, Ionel Postelnicu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a  lansat un decalog de luptă împotriva extremismului, în zece puncte la mitingul anti extremist de la Suceava.

Spre finalul discursului preşedintelui CJ Flutur, pe scenă a urcat un tânăr care avea un bilet de avion pentru liderul AUR George Simion. 

“O soluţie, să scăpăm de extremism. Un bilet de avion Bucureşti – Moscova pentru George Simion!

Vă rog să-l căutaţi, să-i daţi biletul de avion spre Moscova!”, a mai afirmat Flutur.

“Noi avem fapte în spate. Societatea civilă trebuie să fie mai curajoasă.  Am să citesc de aici, de la Suceava, decalogul de luptă împotriva extremiştilor, aşa cum îl văd eu, putem să-l completăm. Este un început.  Trebuie să luptăm, dragii mei, în primul rând pentru siguranţa noastră, a dumneavoastră, a poporului român.

Da, siguranţă şi securitate, cine ne apără? Suntem din fericire sub umbrela NATO şi a Uniunii Europene.

Acolo trebuie să rămânem, să fim apăraţi. Trebuie să ne apărăm economic în interiorul Uniunii Europene. Tot siguranţa este. E primul punct de la Suceava”, a afirmat preşedintele CJ Suceava.

”Nu daţi like-uri la lichele, vor veni vremuri mai grele” 

Modele, nu lichele, oameni buni. Avem nevoie în societate de modele. Asta vă cer să faceţi, să fie scoase modelele în faţă şi este ceva normal.  Auziţi ce spun oamenii acolo: Nu daţi like-uri la lichele, vor veni vremuri mai grele!”, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

“Încurajăm competenţa, valoarea! Mai mult trebuie să facem, în primul rând, noi, politicienii!  Iniţiativa, dezvoltarea, judecaţi pe oameni după ce au făcut!  Nu mediocritatea, competenţa! Şi aici daţi like la competenţă şi daţi eject la prostie, oameni buni! Ăsta-i îndemnul meu de la Suceava şi sunt convins că va fi ascultat de o ţară întreagă!  Gândim pozitiv! Haideţi să alungăm ura că avem de construit. Avem multe lucruri frumoase făcute. Scoateţi-le în evidenţă. Poporul acesta are valori, are patrimoniu. S-au făcut şi lucruri bune în această ţară. Parcă prea mult vrem să vorbim de rău. Aruncaţi răul, vorbiţi şi de faptele bune, de exemplele bune din societate.

“Spuneţi adevărul în faţă, adevărul doare de multe ori, trebuie spus în faţă pentru fiecare dintre noi. Asta ne va face să ne facem bine sau unii să dispară dacă îi pui adevărata oglindă în faţă. Aş putea vorbi mult. Mesajul nostru trebuie să fie de pace, dar să nu ne ia cineva de proşti că uităm sau nu ştim cine sunt în spatele acestor mişcări, şi în faţă, dar şi în spate. Vă garantez că pe principiul adevărului le veţi afla pe toate”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

“Să fim mai vigilenţi. Ce înseamnă vigilenţă? Înseamnă noi, cei care conducem, să fim monitorizaţi, să dăm socoteală mai des, să fim criticaţi când greşim, poate o palmă pe umăr atunci când se fac lucruri bune, dar vigilenţa înseamnă o societate civilă mai atentă, vigilentă, uneori inconvenabilă pentru noi politicienii, dar aşa ne putem face bine.

Valorile morale mai în faţă oameni buni. Onoare, demnitate, asumarea răspunderii au cam dispărut. Astea trebuie promovate şi nu eu trebuie să vorbesc cel mai tare aici, societatea civilă. Noi trebuie să respectăm mai mult aceste valori de moralitate. Parcă prea uşor unii cred că au trecut 34 de ani urmaşi ai comuniştilor din Comitetul Central ne dau nouă astăzi lecţii la Suceava şi noi ne-am făcut că nu-i vedem.  Stop joc şi acestor indivizi, ştiu ei la cine mă refer”, a mai transmis preşedintele CJ Suceava.

Respectăm regulile, să respectăm regulile. Multă lume nu înţelege. Eşti intrat într-o Uniune Europeană, în NATO, ai şi drepturi, ai şi obligaţii. Regula respectată înseamnă să te ţii de cuvânt, înseamnă că dacă vrei respect şi tu trebuie să respecţi. Nu numai să ne punem la butonieră că luptăm pentru drepturi, da, dar începând cu mine trebuie să fiu onest şi să respect regulile”, a mai afirmat Flutur.

“Valorile naţionale, da, dragii mei, toţi le trâmbiţăm, bundiţă sau pufoaică, mi-au spus să-mi iau bundiţa, mi-o iau, mă mândresc cu ea. Ce faceţi cu pufoica de la ruşi cei care arătaţi cu degetul, să nu uitaţi niciodată răul făcut de rubaşcă şi de cei care le-au purtat şi astăzi le au pe sub alendeloane, dar tot pufoici au şi să fim necruţători cu ei la vot! Asta este ce vreau să vă transmit. Să nu creadă cineva că în 34 de ani generaţia tânără poate nu ştie! Dar cei care am prins ştim ce a însemnat comunismul! Ştim asta!

Gheorghe Flutur  a organizat un miting antiextremism la Suceava. 

La mitingul din centrul municipiului Suceava au participat, potrivit estimărilor jandarmilor, aproximativ 3.000 de persoane.

“Am făcut într-adevăr un apel zilele trecute la suceveni să vină la o manifestare care să intre în funcţiune la timp, că încă, spun eu, e la timp, împotriva extremismului.

De ce în Bucovina? Bucovina are o istorie foarte, foarte frământată, agitată şi chiar din cauza extremismului am avut aici, înaintaşii noştri au avut mult de suferit”, a declarat Flutur, sâmbătă, la o televiziune de știri.

Întrebat dacă acest miting este împotriva AUR sau împotriva curentului extremist, preşedintele CJ Suceva a răspuns: 

“Este împotriva curentului extremist. Că acum cei de la AUR sunt care îl reprezintă, trebuie să descurajăm astfel de semnale. Am avut o mostră săptămâna trecută, au venit din vreo 12 judeţe, au avut nişte manifestări care nu seamănă sub nicio formă a ceva civilizat, nu au vrut să vină la dialog, i-am invitat să discutăm soluţii de dezvoltare, ei nici nu au candidat, dar vin să rupă clanţa uşii, să înjure, să facă fel de fel de atacuri nedemocratice.

Evident că este o reacţie care a izvorât din interiorul judeţului Suceava. Mâine vor fi mii de oameni în stradă şi ăsta este doar începutul. Am văzut acest fenomen de nemulţumire pentru că dumnealor nu pun nimic în loc.

Eu voi lansa un decalog de luptă împotriva extremismului mâine de la Suceava pe zece puncte, voi citi punct cu punct, dar sunt convins că vor fi mai multe. Va veni societatea civilă, s-au anunţat mulţi vorbitori şi mă bucur, pentru că trebuie să ne îngrijoreze”, a explicat  Flutur.

Mâine, poimâine se vor juca elevii în curtea şcolii folosind modele de acest gen  

“Fuga aceasta cu telefonul, că ne filmează cineva, mâine, poimâine, să joacă copiii în curtea şcolii folosind aşa zise modele de genul ăsta dacă noi n-avem curaj să venim la normalitate. Bucovina este o zonă a toleranţei, a normalităţii.

Un exemplu vă dau. Cum aducem bucovineni acasă din diaspora prin atitudinile extremiste?

Noi trebuie să avem oamenii înţelepţi, să vină la construcţie, să modernizăm. Am început să facem drumuri, autostrăzi avem proiecte.

Nu prin atitudini care, uitaţi-vă către est i-au închis că n-au acces nici în Ucraina, nici în Republica Moldova şi mai urmează şi în vest”, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

Filiala AUR Suceava a organizat duminică, 28 ianuarie, un amplu miting de protest împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, la care au participat peste 3000 de persoane. La manifestaţia din centrul Sucevei a participat şi preşedintele AUR, George Simion, cel care l-a chemat pe Gheorghe Flutur la o dezbatere în faţa sucevenilor.

Deşi autorităţile au încercat să pună obstacole protestului, acordând autorizaţie de la ora 16:00, nu de la 15:00 aşa cum era programat, acest lucru nu i-a descurajat pe suceveni, iar încă de la ora 14:30 se aflau în centrul Sucevei mii de persoane.

La ora 16:00, cei peste 3.000 de participanţi au pornit în cel mai mare marş organizat în Suceava împotriva lui Gheorghe Flutur”, afirmă AUR într-un comunicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

108 Comentarii

 1. Banditului de Flutur ii este frica ca trebuie sa plece de la butoane si se vor descoperii afacerile strimbe facute. Asta merita sa faca partide cu Dumitrescu din Prahova, la puscarie si averile confiscate. Destul a furat!

 2. Asta a luat bani sa faca publicitate erectorala la niste necunoscuti ?

 3. Ce manipulare crasă! Să facă miting împotriva atitudinii și manifestării lui Flutur și nu să urască cetățenii că au sau nu placerea sa direcționeze ochii spre Aur. Deh, e in partidul plavanului care urăște populația României, a spus permanent că vrea să dispară PSD aici fiind incluși și loialii și votanții, nu e strict doar despre membrii politic PSD.

 4. Flutur vrea sa-i faca campanie electorala mascata lui Simion. Doar asa se explica intentia sa. O fi batut palma cu Gigi ca dupa alegeri sa sara in barca lui.

 5. S-a pornit campania si au inceput denigrarile? Fiecare om de influenta, fiecare “iepure” si fiecare partidulet satelit are cate o treaba bine stabilita de facut in lupta pentru castigatea alegerilor.

 6. extremisti zici? te-ai uitat de curand in oglinda, papushel? caror servicii slujiti voi, mah? toti aveti servicii in spatele vostru. toate infiltrate de interese straine!

 7. …eu zic sa ne uitam cu mare atentie la averea acestui flutur…si vom gasi explicatia disperarii…iar sucevenii vor intelege scrisul pe dealuri cu turme de oi…sara re deal…

 8. Sa scriem cu oi pe dealuri : „Fara AUR !” … Beeeee ! (ps : ba sluga basista infecta, unul dintre „punctele adevaratului Decalog spunea „Sa nu furi !” …)

 9. O noua gogorita marca frații Aurescu. Doamne ferește sa vezi un Fluture Cap de Mort luptând împotriva extremismului. Un miting împotriva antinationalismului, antisuveranismului și a statutului de sclav, pe când stimabile Fluture? Sau aceste concepte nu intra in statutul vostru de slugi?
  PS. Nu sunt un mare fan AUR, dar când aberațiile, neputință și lipsa bunului simt ataca o realitate pe care o hidoseste ca s-o demonizeze nu pot fi decât de partea adevărului. AUR nu este un partid extremist. Extremiști sunt cei care scriu nume de presedinti cu oi pe munte, care au furat voturi prin strainatate si acasă, care au tăiat salarii, care au trimis la închisoare și au distrus mii de afaceri cu capital romanesc, care au promovat și promovează agenda verde, vaccinurile anticovid, închiderea cetățenilor în case, scoaterea armatei pe strada, amendarea celor care nu au purtat masca, care i-au caracterizat pe cei care nu se vaccinează ca un pericol pentru România, care au vândut și demolat țara, spiritul și sufletul ei, care si-au tradat istoria, obiceiurile, tradițiile și valorile naționale. Ăștia sunt adevărați extremiști. Iar Fluture cu a sa falanga PDL-ists și cu întreg PNL-ul intra cu lauri pe frunte în aceasta caracterizare. Asa ca nu urmați apelul unui Flutur împăiat în laboratoarele SRI, CIA,UE. Ca orice sluga globalista este alături de stapan. Și acum stăpânul i-a dictat ca e cazul sa lupte contra extremismului. Unul ca el va susține intotdeauna holocaustul și va da cu bocancii sai de neputincios în toată memoria sfinților închisorilor, asa ca să le dovedeasca kazarilor cât de supusa sluga necuvântătoare este. Minciuna și manipularea fac încă o data casa bună cu PNL-ul și slugile sale cacacioase.

 10. Cine nu e cu noi,e impotriva noastra zic tradatorii in frunte cu plavanul.

 11. Derbedeului PDL puturos alias PNL hot de Flutur asta, i se recomanda sa organizeze un miting impotriva infractorului Dumitrescu din Prahova, care a sterpelit din banii publici milioane Euro, fara ca infractorul ordinar Dumitrescu sa fi contruit vreo sosea, vreun trotoar, ceva bun pt prahoveni, nenorocitul s-a lafait in lux pe banii prahovenilor. Alooo! Ciuca, Rares, Gorghiu, Johanis si toata adunatura….

 12. Când partidul scade în sondaje ce faci, ‘fluturi’ un miting pentru a mai crește procentajul AUR-ului,’succesuri’ !

 13. La cata p.. Ostime inculta misuna prin judetul lui Stefan cel Mare, baronul va fi scos din cj doar cu picioarele inainte. Un personaj hapsan, fals, ipocrit si meschin, urmat de turma.

 14. extremisti sunt cei care au trădat România pentru interesele SUA,UE, Ucraina adica basistii PDL vopsiti din PNL si PSD istii care si-au trădat Patria

 15. Pai sa faca miting, este la moda si este legal. Fac ei elgibitistii festivaluri in Bucurestiul lui Nicusor si in Clujul lui Boc. Dar Flutur va avea surpriza ca va fi piata aproape goala, doar niste #rezisti, useristi si securisti scosi de la program vor fi mitingistii.

 16. Flutur și conglomeratul hoțoman PNL-PSD s-a vericat la cap.
  Ob3ientul Cîțu a fost sau estr AUR?
  Orban la fel AUR?
  Ciuca și Ciolacu s-or mutat la AUR, nu pre s-a auzit.
  Tunarii de plandemie au multâ imaginație. Sau așa cred ei.
  Monstra de dezastru de liberalizare din energie a PNL liberală 100%
  Distrugerea agriculturilor mai nou cu slava-n e opera PNL și PSD. Și „Ghinion” n-a jucat în „guvernul meu”.
  Flutur s-o ascunde după AUR, guwernarea NU se poate ascunde.

 17. Scheleții guWernării în Dulap la Cotriceni, nu în opoziție

 18. gresesti domnule ..asta nu I MARE BANDIT asta I un MAAAARE GUNOI..Daca prin absurd s ar reveni la vechiulSYSTEM asta S ar DA PESTE CAP , AR FACE PE DRACU N PATRU pentru a fi fi PRIM SECRETAR. GUNOI ce mai ..si pentru a va convinge…discutati cu sucevenii …

 19. Păi bre, fluture,.Extremist e cel care l-a impușcat pe iorga,. Azi oricare curent politic este permis in UE,.. Poate iar nu știi ce ai semnat.. Cred că ai izmenele la genunchi și balega in opinci,.. dar fi solemn și drept bre,. Chiar de nu-ți place, au votanți,.. Și cu ei te lupți ?

 20. E extremist tot ceea ce încearcă să-i smulgă de la butoane pe bandiții ăștia! Dl. Omidă siluiește Suceava de o grămadă de ani, fără a da nimeni cu substanțe contra dăunătorilor. Vine ea și ziua aia.

 21. ce poate face omul lui Basescu:”Divide et impera”/dezbina si stapaneste, sa speram ca unii mai au si un picut de mintiuta si nu vor merge ca oile la scris lozinci pe deal…In alta ordine se pare ca-i disperare mare nu mai e Dragnea nu mai au pe cine acuza de coruptie mai ales ca au o problema in Prahova, asa ca dai cu ex…vine si Eba sa va sustina impreuna cu Monica Iacob Ridzi si Ioana Basescu?

 22. O nouă taxa împovărătoare, pusă în discuție de FMI cum o fi? Pe lângâ măririle aduse de P$DNL în 2024. Să(ne)trăiască toate pilele de partid și de stat prin Bali și Dubai. Iulian Dumitrescu, personaj ultimul scandal, cu apartament de 800mp pe la PNL era nu?
  Mare parte din buget se scurge pe salariile administrație năpădite de oameni ultra(in)”competenți” aduși de partide.
  Nu parca PDL și Basescu a venit cu împuținarea parlamentarilor, salariilor si funcționarilor de partid și de stat. Bine că până la urmă au aplicat redistribuirea și culmea a rezultat cel mai mare parlament, de nu mai aveau locuri pe scaune, și-a trebuit să mai bage fotolii (de dormit)parlamentari. Culmea redistribuiții de la PDL erau, PDL ieșit în „câștig”.

 23. Extremist e Ciolacu cu Ciuca, care ne cresc taxele să aiba pentru securiști și naziștii lui Zelenski.
  Extremiști sunt PSD cu PNL care iau șpăgi de milioane și stau în arest la domiciliu.
  Extremiști sunt cei care ne omoară cu zile în spitale, pe drumuri și în haznalele din curtea școlilor.

 24. Îmi pare rău pentru Simion, dar ce-a făcut în ultima vreme prin Parlamentul României, asta se cheamă banditism, şi eticheta de extremit nu mai are cum s-o spele. Eu voiam să votez AUR, din păcate sunt dezamăfit.

 25. AUR=sovinism,inapoiere,extremism,schizofrenie,rusine,retardare,imbecilitate.

 26. Alt baron peneleu ca ala de la prohaova dar asta jefuiește Suceava de zeci de ani

 27. Băi nenorocitule, extremiști sunteti voi ăștia care ati jefuit tara asta de 30 de ani! Vă va veni și vouă vremea la plată! Dacă nu vouă, copiilor și nepoților voștri! Marș la gunoi, trădătorule!

 28. Este o marota invocarea extremismului in Romania. Sunt cu siguranta si minti infierbantate, dar cam atat. In Romania, chiar si nationalismul moderat a ajuns sa fie pus la zid, uitandu-se cat rau au facut partidele aflate la putere ani de zile, prin punerea pe butuci a economiei.

 29. …eu, in locul boanghenului nu as aduce vba despre opinci…prietenii stiu de ce!…

 30. Înțeleg că mitingul organizat de trompeta băsistă Flutur s-ar putea numi „miting pentru protejarea clanței ușii de la C.J.”

 31. Ăsta nu-i tot ăla care a scris cu oi pe deal ca să-i intre în gații lui Petrov? Cică ar fi vrut să scrie şi cu câini dar nu i-a mers, ăştia-s o țâră mai deştepți. Ştii ce zic?

 32. Lighioana asta basista vede extremism.. Ba Fluture pe deal, extremism e in capul tau plin de calti.. Rau au facut bucovinenilor austriecii si ukranii si chiar polonezii…, adusi in administratie de catre imperiali..

 33. Dacă aduce şi nişte oi pe dealuri şi scrie cu ele „TRĂIASCĂ PCR!”, succesul este garantat! 👍

 34. Ma,da nici unul de aici sa nu tina cu Padurarul Flutur?Cea mai tare este ce spune #Futochibaci 10:47,cica a vrut sa scrie cu tarcuri de caini dar nu i-a mers,astia-s un pic mai destepti!Pai da,astia sar gardul tarcului!Tineti minte ca acesta-i uns cu alifii basiste si e mai avut decit Dumitrescu Prahoveanu alais Lica Samadau a lui Slavici din nuvela Moara cu Noroc;Dumitrescu asta are si o moaca de bandit!

 35. Decat 1000 de zile pene-leu mai bine o zi pene-oaie.

  Dar geaca rosie, unde e geaca rosie?

 36. Nise minciuni tipice basistilor si sorosistilor in general. Daca partidul e extremist exista legi care le interzic atat in Romania cat si in Europa sau America. Si ar fi fost demult trecut in ilegalitate. Restul e minciuna.

 37. Un basist cu steif! Credeam ca a disparut odata cu „Duca-se pe pustii”! care umbla cu butelia de oxigen dupa el!
  Tot cu asta defilati? Luati-l acasa la voi ca noi nu avem nevoie de el!

 38. Cu cât sunt mai înverșunate partidele care au fost la guvernare, în „iepoca” posdecembristă, cu atâta sunt mai convins că trebuie votat AUR. Trebuie să aibă ceva periculos AUR pentru partidele „bătrâne” de pe plaiurile mioritice de sunt așa de pornite împotriva acestui partid. Nu că am mari așteptări, mai ales de la George Simion, chiar îmi este antipatic tipul, dar tare mult aș vrea ca AUR să-i bată, LA SCOR, pe toți globalisto-internaționaliști, să le sune apa-n scăfârlie. Măcar atâta satisfacție să am, că PSD, PNL; USR și mărunții de la categoria alții nu mai păcălesc în chiar așa mare măsură alegătorul român. Sper ca astfel se vor trezi din mahmureală, anestezie, amorțire, hipnoză, amețeală, și vor mai face ceva și pentru români. Hotărât VOTEZ AUR, să fac în ciudă neotradiționaliștilor.

 39. Flutur, acest slugoi basist? Flutur e cel care s-a dat drept „doctor” in pandemie pentru a beneficia ce prioritate de teste pcr anticovid!
  Auzi la el: miscare antiextremism; pentru binele poporului?
  Bha, daca voua v-ar durea de popor, ati fura mai putin, ati realiza ceva pentru tara si cetateni.
  Pe vou va doare fix in cot de popor, tot ce va pasa este sa castigati alegerile, chiar daca 90% nu va vor!
  Scapam de voi, lighioanelor!

 40. Sub Psd/Pnl/Pdl Romania a ajuns cea mai saraca, corupta si prapadita tara din UE. Prost sa fi sa mai votezi aceste partide.

 41. In mod normal un simion, sau șoșoacă nu ar trebui să existe in parlament. Nu mă refer la ideile lor ci la personaje,.Mahalaua, circul prostesc, violența de a lua de guler sau d eurechi sau de a călca pe bătături fără a incasa un dos d epalmă, e chiar primitiv și nu ar trebui să fie premiat de niciun om normal. Deci, o innoire, o altă față a politicii romînești, mai ales după eșecul celor de azi, se impune. Dar nu e cazul din lac in puț..

 42. Iotete helmitul scoasă capu prin c-ru partidului și dă cu bale..Dac-ar vorbi un om, aș mai zice dar nu parazitu’ ăsta de lux.

 43. Ce mişto se face băsistul ăsta fesenist că Partidul AUR şi Partidul ŞOR-SOS nu sunt creația Partidului Unic PSD-PDL-FSN! O fi învățat de la Mircea Dinescu Poetul cum e cu făcutul că lucrezi? Dacă adunăturile de căcănari, chelioşi, ciurli-burli şi coate-goale AUR şi ŞOR-SOS sunt extremiste, înseamnă că şi PSD-PDL-FSN este la fel de extremist, pentru că sunt mână în mână cu ei să rămână la putere cel puțin 20 de ani!

  S-a găsit un activist băsist să ne prostească cu oi! – Rămâi, bă, la defrişările tale, că puți a brânză şi a Petrov!

 44. Bravo,domnule Flutur!Si cum ati facut mobilizarea, iarasi ati scris cu oi pe dealuri (ziarul Gandul din 30.01.2013 – „Pedelistii au inventat oile-litere ca să placa Baciului Zeus”)?Si cine este,de data aceasta,Zeus? Iohannis,generalul lui Orban?

 45. Fluture! Cu UDMR-eul a mers bine? Ei nu sunt extremiști, șovini sunt îngeri la voturi necesare! Că Simion sau Șoșoacă nu au ce căuta în parlamet sunt de acord, mahalagismele trebuie lăsate afară, oricât de deștepți ar fi protagoniștii! Și, din păcate nu sunt singurii care nu au ce căuta în parlament!!!

 46. O alta transpunere în scenă a scenetei „Hoții strigă hoții”.

  După ce-au furat împrumtat taxat cât în 30 de ani, tot ce le-a mai rămas mai în contraoferta electorală.

  “Fuga aceasta cu telefonul, că ne filmează cineva, mâine, poimâine, să joacă copiii în curtea şcolii folosind aşa zise modele de genul ăsta dacă noi n-avem curaj să venim la normalitate. Bucovina este o zonă a toleranţei, a normalităţii.

  Un exemplu vă dau. Cum aducem bucovineni acasă din diaspora prin atitudinile extremiste?”
  De eliminarea drogurilor din școli, analfabetism funcțional grație programului PNL România Educată cu miniștrii Pepsiglas sau PNLista Ligia Deca nimic. Cine unde să vină în școlile din România vecine cu sălile de jocuri de noroc, păcănele, pariuri sportive.

 47. Flutur nu este in cel potrivit să combată AUR,acest partid extremist.Flutur are păcatele lui, PNL,are pacatele lui, PSD are păcatele lui.Din cauza lor a crescut procentul românilor care votează AUR.Acum Evropa are nevoie de o resetare.Nu știu cine o va putea face .Dar suntem într-un pericol major sa vedem extremismul radical criminal,de sorginte rusească,la butoanele cancelariilor.Este prea puțin ce as putea eu face: să-i ard cu vâna de bou până țâșnește sângele imbecililor care votează Simion ori Soșoacă.Trebuie o mobilizare masiv a societății civile(mă refer la românii adevărați care sunt responsabili și muncesc).Spre deosebire de galeria ineptă,prost crescuta,abonată la cabinetele de psihiatrie,care n-au citit o carte în viața lor,vietăți veninoase și ignorante,a căror orizont este până la ,cel mult stomac,ori rect.Fiinte de prisos.

 48. AUR,are ceva bun pentru tara,sa-i dea la groapa istoriei pe pd-isti,psd-isti,pnl-isti cold-isti,soro-sisti.

 49. Pe circarul analfebet ,Simion,nu-l doare gura să spună orice. AUR, ca și PSD, are mulți votanți printre cei asistați social sănătoși. Oameni care au ieșit la pensie anticipată, dând o șpagă de câteva sute de euro la un doctor fără etică, și care lucrează la negru (îngrijire bătrâni, construcții, o mică afacere sau plecați la căpșuni în străinătate), dintre ăștia mulți sunt votanți AUR.Sau SOS . Dacă spune că va interzice votul pentru analfabeți, îmi devine chiar simpatic. Dar tot nu-l votez! Eu as interzice votul oligofrenilor români care votează orice forma de extremism.Motivil:oligrofen înseamnă rămas în urmă, subdezvoltat,
  ,de ce-mi să-mi hotareasca ei destinul?

 50. Daca in Romania esti nationalist si patriot ,iti iubesti tara si poporul ,insisti pt. drepturile si libertatile romanilor ,esti cotat ca fiinf extremist.Dragi romani,derulati din urma tot ce a facut acest Flutur impreuna cu partidul si betivul Basescu si veti vedea cu adevarat cine au fost adevaratii extremisti.Cine a vindut toata tara strainilor ,cine a contribuit ca milioane de romani sa isi paraseasca tara si familia lor ca sa cauta un loc de munca afara ,cine si-a batut joc de oameni cu pensiile si salariile ? Nu trebuie uitat nimic din toate astea ,hai sa nu mai fim atit de indulgenti cu acesti nemernici si sa ne lasam din nou pacaliti de ei !

 51. Cu „schimbarile astea climatice” a aparut pe plaiurile mioritice, dupa musca de kkt (o stiti, aia mare si albastruie) si fluturele de kkt, si mai mare coprofag !

 52. Și numele cărui lider liberal anti extremist o să fie marcat în Piață cu căcărezele de oi PDL-iste ajunse PNL-iste prin adopțiune, aduse la miting de tolerantul domn Flutur, precum a scris pe deal Băsescu cu același material ?

 53. @Ghiță ,MASCURULE ,ca orice hahol durnoi ,tu esti de prisos in Romania ! De ce nu te cari la nazistii tai ?!
  Zurlenski mereu intreaba de tine ,, Unde-i Ghita sa ma vada ,sa-i dau …aia ,sa mi-o roada ?,,

 54. Câțuvencu@
  Adevăratul Câțuvencu sunt eu, Daniela, tu să te duci la muncă, nu ai voie în proiectele mele. Nu-ți permit. Locul tău este aici, nu și în altă parte. Nu poți avea două lucruri deodată! Eu nu scriu aici, pe salariul pe care îl am, fac parte dintre cei care creează, muncesc și aspiră la tot ceea ce e frumos, ca și ceilalți m din cadrul instituției.

 55. Nu vreau sa comentez despre AUR insa lu flutur ar trebui sa-i ceapa obrazul de rușine (evident ca nu are asa ceva).
  Dacă ar fi justiție în România (nu justia globalistilor antiromani) el s-ar afla în cu totul alt loc.
  Sa-l ajute Dumnezeu sa se îndrepte!

 56. ” Fluturaș , nu mai ai aripioare / Nu te mai alegi nici cu orden de la-mpărăția Kieveană . Cotlon să te bagi , n-ai , sunteți prea mulți șobolani pe metrul patrat , pe care să vă mai scape Dulap că ar vrea și el s-o cam ”taie. N-ai tu teamă de Simion , pe tine ”roade frica de DaNA , nu Budeanu , aia cu colegu de la pRahova . Ar mai fi o soluție : Fă-te măturător la Vama Siret( să treacă TIR-urile ca prin brânză) , lustruiește bine carosabilul cum făceai cu caroseria Petrovului .

 57. Cãnd a fost ministru, Flutur a fost cel care a pus primul în practică distrugerea crescătorilor de găini ordonând exterminarea în masă a păsărilor pe motiv de gripă aviară la porunca globaliştilor. Îşi pusese oamenii inclusiv să treacă prin curțile țăranilor, să le ia păsările, să le bage în nişte tomberoane şi unde le omorau cu gaz. Arătau la tv, cu mândrie, să vedem cu toții cât de slugi puteau fi în fața occidentului. După aceea au venit pesta porcină şi virusul vacii nebune, pe acelaşi tipar, ca să distrugă toată zootehnia. Dar Flutur a fost deschizătorul de drumuri.
  Un trădător. De aceea nici nu a fost luat la întrebări de DNA, fiindcă altminteri ar fi înfundat de mult puşcăria.

 58. Membri individuali sau filiale integi au fost absorbite de filiale locale ale PNL-PDL. Ce sa vezi peste noapte nu mai sunt extremisti, s-au facut proeuropeni. Si Basescu a dat comanda PD(L) de maine din partide de stanga se face de dreapta, nu mai da tzepe de stanga le da drepata si umfla datoriaa externa peste noapte PNL si Iohannis, proeuropenii stiu ce mama lor au facut cu suta de miliarde de euro. PNL i-au gasit pe PeeSeeDee sa primeasca apostrofarile de rigoare in 2024 sa poata sa mai treaca de 5% sa nu ramana complet pe dinafara.

 59. Simion asta are fix mintea unui bombardier. Redusă și plată de îi patinează musca. E plin parlamentul de smardoi si batausi. Asta voteaza populatia… Sa mai stam acasa si data viitoare.

 60. Simion asta are fix mintea unui bombardier. Redusă și plată de îi patinează musca. E plin parlamentul de smardoi si batausi. Asta voteaza populatia… Sa mai stam acasa si data viitoare..

 61. Gripa aviară nu-i trecută și nici oile cu,care scria cu ia pe dealuri, să ieși la un miting chemat de Flutur înseamnă să nu mai avem minte deloc

 62. Sosoaca a fost cap de lista la Iasi. Partidul (AUR) a obtinut 26000 voturi. Simion a fost, de asemenea, cap de lista, dar la Bucuresti. AUR a obtinut 25500 voturi. Asta inseamna ca Simion si Sosoaca impreuna (le sta bine !) reprezinta ceva mai mult din 2 la mie din totalul electoratului. Avand in vedere ca, de exemplu, procentul analfabetilor functionali și nebuni de legat e undeva in jur de 45-50 % s-ar zice ca aparitia unor astfel de personaje e inevitabila. De fapt problema nu e ca astia exista, ci ca in viitor vor fi mult mai multi. Astept cu incredere ziua in care domnii (?) si doamnele (?) parlamentari vor incinge o smardoiala ca-n filme in sala de sedinte.

 63. Va supun atentiei un mic scenariu. Baronul de Suceava era in timpul Revolutiei Franceze in functie. Se stie cum au fost rasplatiti Ludovic si Maria Antoaneta. Dar si multi altii. Oare ce ar fi patit baronul? Oare cat tupeu ar mai fi aratat in acel moment zero?

 64. Simion, Sosoaca si gastile lor, seamana mult cu liderii si sustinatorii miscarii fasciste din anii ’30 din Germania. Mai periculosi chiar decat CIUMA ROSIE + CIUMA GALBENA !

 65. Sincer, o parte a Romaniei(analfabeții funcțional) ar merita astfel de „lideri”că maciucarul Simion. Si nu ma refer la partea aia care-i sustin si-i voteaza, ci la partea aia nepasatoare care nu merge la vot. Pentru ei eu as vota cu doua maini Simioni si Shoshoace, sa le dau ceea ce merita, pantru ca nu-i asa … toti sunt la fel.

 66. Extremistii antiromani și trădători de cea mai joasă speță,din fericire, reprezentand in majoritate un anumit nivel de educatie, sunt destul de usor previzibili si in general se invart in zona 10-20% cu 30% fiind un maxim improbabil. 34% nu este o cifra mai plauzibila decat 80-90% dar aia se poate numai in tarile din care alegerile au rezultatul stabilit din pix cu zile inainte de votul la urne (rusia?)

 67. @Marele Urs:

  In mod normal, UDMR nu ar trebui sa fie in parlament si nici tu pe forum.

 68. Daniela
  Câțule… de la 15.54. Sondajele de opinie sunt in proportie de 70% umflate asa că, mai lasă-ne cu prostiile tale. Totul tine de o marja de cifre pe care nu o poti gestiona tu, ci anumite ong-uri și institute de statistica. Bagă-i pe toți în aceeași oală ca fiind antiromâni, dar tu ce ești, mă? Urăști visceral pe toată lumea,mai liniștește-te, că nu vine nimeni să-ți ia boii de la bicicletă.
  Repet! Proiectul „Caragiale, Trecut, prezent și viitor” este al meu, ca și celelalte două. Te prind că miști în front, te acționez în instanță. Înțeles?

 69. Daniela
  Chiț, chiț 15.54.
  Sondajele sunt comandate de unele ong-uri dar și de un anumit institut de statistică ptr. că toți vor să câștige din această luptă electorală, miza lor este uriașă. Am să-ți dau un manual de sociologie ca să ințelegi fenomenul, că altfel văd că nu vezi, multe lucruri. Noi, ăștia de aici, nu suntem antiromâni, așa că să-ți fie rușine!

 70. Suceava,singurul bastion liberal din Romania! Alo tov.Flutur,cand rezolvi problema cozii de TIR-uri ucrainene care blochează drumul intre Suceava și Siret? La dat din gura și pictat cu oi pe dealuri te pricepi dar nu găsești rute alternative pentru camioanele ucrainene de faci viața un iad pentru navetiștii pe ruta Suceava-Radauti și retur!

 71. O mitingeala de partid prost organizata,cu rezultate dezastruoase,e mai toxic pentru orice partid si decat unul ….nedesfasurat.Mitingeala basista PRO-UCRAINA a fost un dezastru,participarea aproape inexistenta,doar padurarii cu nevestele lor,ceva autobuze cu muncitori Hotzindustrie,majoritatea manifestantilor erau propagandistii sectelor ce au impanzit judetul,si ceva sparangheliste cu gandul la aventurile de prin corturile nemtesti.Individul,propagandist de pe timpul ASCU-lui studentesc chiar se crede mare om politic.De aia comunistii care l-au ucis pe Ceausescu au abrogat in prima zi Legea 18,cea cu veniturile ilicite.Daca auristii vor sa castige alegerile,personal nu cred ca vor,stiu ca nu au nici o sansa sa fie lasati sa conduca chiar daca sunt votati si de martieni,ar pune Legea 18 pe primul loc ca obiectiv politic.

 72. Vera Lengsfeld, deputat in Bundestag:
  “În Republica Democrată Germană se organizau demonstrații de masă pentru a întări sprijinul pentru regimul comunist și a stârni ura împotriva dușmanilor poporului”. ”Poliția politică se infiltra și denunța grupurile disidente. Situația creată de protestele de acum împotriva dreptei sunt o reminiscență a RDG-ului”

 73. extremisti sunt criminalii economici care s-au servit de parghiile Statului pentru blatul cu criminalii economici privati in mega escrocheria de la Rosia Montana!

 74. vad ca baietii din sectia lui Rog de inginerie sociala au navalit pe forum sa ii umple de neoroi pe Simion si Sosoaca.
  Nu sunt votant AUR, dar baietii astia ai lui Rog „dusi cu capul”, caracterizare a sefului lor, ar trebui sa se uite si prin alte parlamente, mai occidentale si o sa vedeti lucruri mai tari decat ale lui Simion si Sosoaca.

  Eu zic sa ne uitam la doamna Ivanovici Sosoaca ce spune si nu cum arata sau cat de tare vorbeste.

  Baietii astia ai lui Rog cred ca romanii nu au aflat ca Europa e pe cale sa se naruie economic si au pornit revoltele peste tot….

  Astia care cica lupta cu „extrenmistii” de fapt lupta cu ADEVARUL….

  Uni ne trimit la Putin de parca in tara asta numai parerea bruxelezilor conteaza, restu sunt de exilat…unu chiar isi propune masuri LEGIONARE impotriva votantilor AUR,,,,

  Ma fraierilor, Timisoara 1989 va fi mai nimic pe langa ce o sa se intample cand se va saturara poporul de alde Flutur si gashla…

 75. In functie de interesele caracatitelor mondiale si locale aceeasi pisica( individ, eveniment, situatie …) poate fi declarata( te constrange sa o vezi) alba sau neagra(extrmista, islamista, terorista, dictatoare…). La varsta de 16 ani Ioana d’Arc a fost aclamata ca eroina, la varsta de 19 ani a fost declarata vrajitoare si arsa pe rug, iar la inceputul anilor 1900 a foat declarata SFANTA. Care este forma cea mai periculoasa de extremism? Extremistii cei mai periculosi sunt indivizii si grupurile de interese care acapareaza in mana lor majoritatea mijloacelor de existenta, majoritatea bogatiilor de pe Pamant, majoritatea altor instrumente si mijloce de dominare(presa scrisa, radioul, televiziunea, cinematografia, internetul, moneda de schimb, banci, sistemul de plati intre Tari, institutii, organizatii…). Cu ajutorul bogatiilor, instrumentelor, mijlocelor pe care le detin ei pot sa corupa, sa santajeze, sa sanctioneze, sa pedepsesca pe altii prin intermediari . Nimeni nu poate descoperi radacina raului.

 76. alde Sosoaca, dar nici ai lui Basescu, pe ultimii ii consider vinovati de dezastrul in care a fost tara in timpul lui 2004-2014 si a sforarilor lui vopsiti PMP, PNL/PD-L USR=Ciolos numit de Basescu si toti alde Catu si Isar care tot pe vremea lui Basescu au facut atacul speculativ impotriva leului si dupa ce PD-Listii s-au ascuns in PNL l-au numit PM. De cate ori in viata veti avea o indoiala sau mai mult sa va amintiti cat rau ati facut Romaniei, votand Basescu, PD si toate ascunzisurile lui. Poate de aceea Covid-ul a lovit mai tare in jud Suceava pt ca nu s-au oprit din a sustine oamenii lui Basescu…nu-i mustra constiinta…vor culege ceea ce au semanat…

 77. O adunatura de penali, traseisti, putinisti, extremisti si demagogi, cu o foame teribila pentru putere, bani si functii. Cat va mai dura pana cand vom proceda ca Republica Moldova si vom scoate in afara legii partidele satelit ale Moscovei?Broscoiul Simion,batoza Sosoaca la Balaceanca in cămașă de forță.

 78. Pe clovnii ăștia i-ar lua Zelensky în Kvartal-95 fără interviu. Sigur împotriva extremismului e turmalageala? Că m-au determinat mai ferm să votez cu AUR

 79. Cine se gandeste sa voteze pt „suveranitate” sa nu uite ca odata ce am intrat in UE economia a crescut cum nu speram macar! Fara banii europeni am fi fost la nivelul Ucrainei sau Moldovei. Uitati-va pe cresterile PIB per capita PPP si o sa vedeti ca ar trrbui sa fim etern recunoscatori de a fi parte din UE. Iarasi, nu uitati cum chitaie Marea Britanie dupa Brexit sau cum plange pe la usi Ungaria sa primeasca niste euro de la UE.. Chiar daca nu le place in UE, sunt inebuniti dupa banii din UE! AUR daca mai era nevoie de dovezi doreste scoaterea din UE a tarii si apropierea de Rusia care este o tara din lumea a 3-a! Mai este Rusia idealul cuiva? Chiar vreti foamete si dictatura?Așa că,suveranisti imbecili,mergeți și rămâneți acolo,in Rusia lui Putin.Acolo sa va putrezească oasele.

 80. Ce e suveranismul? Un basm în care cred toți idioții utili.

 81. Când ai PSD+ PNL partid unic cu două fețe ,dictatură mascată ,nu mai ai nevoie de extremism.Ei reprezinta toate extremele plus Iohannis dictatorul plimbăreț.

 82. dictatura alogenilor…PSD&PNL…Ideologie VAX…
  doar sa fie ei la conducere pe rind..ORGANIZAT
  sub umbrela INTERNATZIONALISTA…CIE DRAQ O FI AIA..CA ORICUM NU MAI CONTEAZA
  CIND ITZI PUI DUMNEZEI STRAINI IESE PROST ORICIE AI FACE
  Servus ! ca tot va place sa va datzi westici !

 83. DA ,Mitingul e împotriva Curentului electric , împotriva Agentului termic , împotriva Flotei comerciale , împotriva Curențelor de opinie . P-ASTEA DE LA URMĂ MAI AVEM DE REZOLVAT , pe celelalte le-am ”gătat . Ghițane , câți ^bujetari fură ( la mitică ) ? Vine vremea de ” mititică , mitingica ta fu o biată miuță în curtea baronului . Ce are Ghițane mitingica ta cu Prefectura ? Făcuși drumuri și șosele , poduri și spitale , școli și grădinițe sau nu te-a lăsat Simion ? Spitalul știm că l-ai făcut ”varză , erai pe locul 1 la morți în Coana Ioropa , chiar tu te-ai dat lovit atunci , bă SPITAL MILITARIZAT de CIOCOI și COCOTE băsist-iohaniste !

 84. lasa tu extremistii si Moscova, nea Fluturas! mai bine explica-ne cum de nu esti la bulau?

 85. Buna !
  Flutur extremism ESTE jaful pădurilor Bucovinei de care tu ,Flutur nu ești străin. Nu in judetul Suceava activistii de mediu si unii padurari care voiau sa opreasca furtul din păduri au platit chiar cu viarta?
  Daca justiria nu s-ar fi aplecat la interventiile din politic si nunumai
  FLUTUR ar fi fost cazat.
  Stat MAFIOT!’Stat EȘUAT!

 86. Ce s-au adunat moldoveni aia acolo contra extremismului cînd problemele țării Sint pătrunderea în România a cerealelor din Ucraina falimentind fermierii români.Cred că Sint nebuni

 87. Domnul Titi Aur să vă schimbați cât mai repede numele, că dacă vă întâlnește bă Dănucuța devine bampiră.

 88. Dacă tot vor să combată ceva, alde Flutur și șleahta lui de hoți portocalii decolorați în galben liberal ar trebui să înceapă cu inepțiile și trăsnăile ce vin ba de la UE, ba de peste baltă, de care încep să se și să crucească tot mai mulți români !
  Pericolul pentru România nu este AUR și furtul nu este AUR, ci furtul celui de la Roșia Montana și a celorlalte bogății lăsate nouă moștenire , ajunse azi pe mâini străine. Și când spun asta mă gândesc nu numai la jecmănitorii , samsarii și cămătarii străini, ci și la cei aflați printre noi, lupi îmbrăcați și pe dealuri în lozinci/piei de oaie, cea mai dezgustătoare dovadă de obidiențăce rămâne ca o pată pe obrazul de atâtea ori înlăcrimat al Bucovinei, dar niciodată în stare să-nroșească obrazul gros al unui veros politician ce zboară nu din floare-n floare, ci din putoare -n putoare. Politică ! 😎

 89. Flutur = FOSILĂ POLITICĂ VIE

  O DOVADĂ ELOCVENTĂ CĂ MEDIUL POLITIC ROMÂNESC ESTE EXTREM DE TOLERANT.

 90. Uite o lista de lucruri simplu de facut cu care se combate orice, de la extremism la saracie: nu mai furati. cresteti la cote maxime nivelul de competenta al bugetarilor. investiti masiv in educatie, prin programe facute cu cap. munciti eficient. Soșoacă și Simion internați la Balaceanca pentru tratament,restul sunt povesti de 2 bani.Prin investiții în educație reduceți procentul de analfabeți funcțional care votează cu stomacul nu cu creierul.Acestora, batoza și maciucarul,le pot promite luna de cer,și ai vor crede.

 91. Pare o prima actiune politica binevenita a unui partid politic implicand si societatea civila de condamnare a extremismului!Felicitari organizatorilor!

 92. Acest Flutur ar fi trebuit de mult timp sa zaca in puscarie pt. tot raul facut de el si partidul lui tarii si romanbilor !

 93. Postarea: tomlin spune:
  04 FEB. 2024 LA 17:06 NU IMI APARTINE ! Oricum, pentru mine, AUR este trecut ! Ma intrebam doar unde este domnul avocat Piperea, sper sa fie sanatos si la punga gros.

 94. …acum stim cati bugetari radicali avem acolo!…urmeaza cea mai grea parte, impartirea pe partide, amantlacuri si grade de rudenie!…cu siguranta, tre sa numaram si oile, pt un eventual mesaj, de dragoste, de adeziune, samd…judecand la rece, ce om normal la cap ar pune turmele de oi sa preamareasca amanta turnatorului?…si cine ar mai sprijini acest hot, daca nu famikia si profitorii?…

 95. „Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii.” – Același îndemn se regăsește și la articolul cu LGBT-ul, însă comentariile au fost oprite! Deh, politica editorială…

 96. Ciocoi și trădători din cancerul PNL ,mai vor încă 4 ani la ciolan ,să distrugă țară de tot,la groapa de gunoi a istoriei și cu acest PNL după pntcd,acolo este locul ,ce crede flutur ,că sunt de ajutor nsi doar votanți de casă ai PNL ,aia câteva sute ,pe care ia mobilizat la ordin pe pardit , alegători își vor da seama ,că au fost trădați și mințiți de acești impostori și vânzători de țara

 97. 15 54@
  Devin bampiră rău, dacă mă țupărați, măi trolilor. Eu nu folosesc numele nimănui, de-aici, așa că și voi să nu nu-l mai folosiți pe-al meu. Înțeles 17.03 ?

 98. La câtă greață are lumea de eternul baron local, mai degrabă o să facă prostalăul voturi pentru AUR

  Flutur nu intelege că epoca lui a trecut, se agață acum de logistica soroșiștilor care o scot pe aia cu estremismul când oligarhia economico-politică neocolonială este amenințată de furia poporului care și-a găsit azi vehicule in AUR sau SOS, deși ăștia nu-s perfecți , poporul va căuta alții dacă ei nu confirmă.

  dar Flutur , (editat) care a patronat mafia lemnului din Bucovina să o dea brusc pe discurs oengist cu jos estremiștii e o ticăloșie explicabilă numai prin disperare

 99. Năvrăpăscu: in Constituția României se specifică faptul că suntem stat suveran.

  toată clica neo-colonială de oligarhi și politruci puși de ambasade face ca suveranitatea să aparțină UE.

  dacă iti place să decidă altii, pe la Moscova sau Bruxelles, treaba ta. mie mi se pare mentalitate de iobag

 100. scriitorul cu oi pe dealuri, acelasi care a fost suprins de camere zicind ‘da-i si lu ala 50 de lei” in campanie electorala fiind, vorbeste de funie in caza spinzuratului: „Valorile morale mai în faţă oameni buni. Onoare, demnitate, asumarea răspunderii au cam dispărut.”

  flutur este el insusi si nimc mai mult…

 101. @ Cine l-o fi ”convocat” pe domnul Flutur în stradă să combată extremismul, că a apărut și doamna Pippidi cu mesaje despre Roșia Montana, însă nu mai au și oi în recuzită și pe Traian Băsescu , popular ,?

 102. & Baia de mulțime,
  Ce nu la spălat ,
  L-a făcut să pară
  Și mai democrat,
  La plimbat prin gură,
  Vorbe de ”cultură”, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.