MM Soica îi cere să se retragă și accidentatul Vlad Chiricheș se ia la întrecere cu delfinii!

La 34 de ani Vlad Chiricheș a decis să revină vara trecută la FCSB, de unde a plecat spre Premier League și apoi spre Serie A, reușind să aibă acum strânsă o avere în jur de 14-15 milioane euro. Gigi Becali a ținut morțiș ca Vlad să revină la matcă și i-a oferit un contract aproape ireal față de ce se câștigă în SuperLiga noastră: 40.000 de euro.

Problema este că Gigi Becali, deși a fost avertizat de mai mulți oameni de fotbal și inclusiv de managerul clubului, Mihai Stoica, despre faptul că în ultimii ani Vlad Chiricheș a jucat foarte puțin, devenind un campion nedorit al accidentărilor, nu a ținut cont și cum se spune în popor s-a fript rău de tot, pentru că Vlad s-a rupt de mai bine de patru luni și de atunci nu a mai călcat pe teren.

De aceea, managerul MM Stoica a încercat să îl convingă pe Chiricheș să pună ghetele în cui și să accepte o funcție în club cu un salariu de 5000 de euro. Propunere refuzată de Chiricheș, care vrea să mai încerce să joace. Momentan familia Chiricheș împreună cu prietenii Alex Chipciu și soția se distrează de mama focului în Insuelele Mauritius, pe unde au experimentat și senzații tari, precum traversarea unei prăpăstii pe o scândură lată de numai câțiva zeci de centimetri sau înnotul alături de delfini. Cu toate acestea Gigi Becali îl consideră un om de caracter, după cum a declarat pentru FANATIK SUPERLIGA.

„Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate. MM i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5.000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici. A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal.

Şi el a spus: ‘Uite cum facem. Îmi daţi 5.000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las’. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5.000 de euro.

Cine face aşa? De la 40.000 la 5.000? El ia 5.000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase. Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Un golan nenorocit!…dacă ai sânge în instalații dă-l afară in secunda unu!…adică își face de cap prin lume și tu îl mai plătești?…

  2. Da, un tupeu nemărginit, cum sa-i ceri sa se retragă, după ce l-a prostit pe Haplea Dansatoru, cand toata lumea-i spunea ca e „ruginit”. Așa-i în fotbal, ciobanii fanfaroni mai si „pierde”, iar când se cred si antrenori, chiar si un campionat de la +8. PS: Geambasi de jucători !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.