Monica Tatoiu. Cel mai rău e să te agăți ca ”râia” de el

Monica Tatoiu vorbește cu sinceritate despre relațiile din viața ei și nu face ”rabat” la detalii.

Deși amănuntele și le-ar dedica moralei, ele sunt căutate și citite ca picanterii.

Învăluite în umor și dezinvoltură, pot trece însă drept orice, de unde și reacțiile atât de contradictorii.

Este adevărat, fosta profesoară de matematică, fosta femeie de afaceri a fost căsătorită de trei ori, dar cu ultimul soț este de 40 de ani.

Monica Tatoiu  își pune proteza și face ”fluturi”…

“Femeile, după ce se căsătoresc, majoritatea, și mai trântesc și un copil, “gata, l-am legat.” Că-s proaste.

Femeia trebuie să se reinventeze. Eu sunt cu Tatoiu de 40 de ani.

40 de ani! Iar eu, când plec de acasă, babă, fără dinți în gură, am proteză, iar el tot e gelos. Fluturii ăia poți să îi creezi și cu creierul, a spus Monica Tatoiu.

 „Primul meu soț m-a înșelat cu o colegă de facultate”

Primul meu soț m-a înșelat cu o colegă de facultate”. L-am înșelat și eu, ce naiba, nu?  Cea mai mare prostie, când un bărbat te înșală, este să te agăți de el ca râia de om”, a spus Monica Tatoiu.

Relația cu un bărbat însurat…

„A fost o iubire mare. Dar niciodată nu mi-a trecut prin cap să-l îndepărtez. Întotdeauna, când se ducea acasă, aveam cadouri pentru soție.

Și în momentul în care i-am cunoscut soția, am rupt-o”, a mai spus Monica Tatoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

13 Comentarii

 1. Doamne , cum le stie Monica Tatoiu pe toate ; o adevarata enciclopedie ambulanta pe doua picioare ! Ce ne-am face fara ea ? Cine ne-ar mai indruma , cine ne-ar mai lumina, cine ne va mai scoate din ignornta ? „Veniti de luati luminaaa!”

 2. Penibil până la grețos. Caracterul la unii bate educația de acasă și de la școală. Să te lauzi în târg că fiindcă ți-ai prins soțul că te înșele, ca să te răzbuni făceai același lucru riscând să strici o căsnicie spune multe. Iar faptul că de duceai la întâlnirile sistematice de calmare cu bomboane pentru soția tipului este de Timișoara. În a doua jumătate a anilor 60 un coleg de cămin din anii mai mari pus la poarta cantinei să nu lase să intre la dansul se sâmbăta seara decât de cei cu legitimație de student, a fost prins pe stradă în plin centru de unii pe care i-a blocat, l-au tras câțiva pumni în cap, după care, domni! ca tânăra doamnă Tatoiu, l-au băgat în barul de lângă fostele Telefoane și i-au dat de băut.

 3. Pe cine și de ce ar interesa viața acestei persoane care se promovează intens în spațiul public prin intermediul mass-media ?!

 4. dupa ce ani la rind l-a pupat in dos pe banditul basinescu , baba asta e pe la mai toate televiziunile si nu numai.Nu mai sint bilete pentru baba asta spre Bali sau mai departe?

 5. Modul la care o ataci pe Monica denota ca și tu ai pretenția ca le știi pe toate. Atâta doar ca la tine intervine invidia datorită faptului ca diva ți-a luat fața și reușește sa capteze atenția..,

 6. Da, “baba” n-are dinti in gură și ce folos că voi aveți? Vouă vă lipsește șarmul și asta doare cel mai tare…

 7. Nu mai scăpăm de baba asta care le știe pe toate și umple toate ecranele tv. Mai trebuie sa dea din clanța și pe la radio. De parcă mă interesează pe mine că nu l-a trădat niciodată pe actualul. Hotul neprins este negustor cinstit! Consumând un măr pe zi,doctorul departe îl ții!

 8. Singura Solutie = Monica TATOIU EUROPARLAMENTAR

  PS__Monica Tatoiu ar face casa buna la Partidul SOS … )) :

 9. Barem asta te indura de 40 de ani. Acum ai proteza, dar cand n-o aveai???
  Sa nu creada cineva ca la a 3-a casnicie, Tatoaica a fost usa de biserica toti 40 de ani……[Rumburak]

 10. Se agață și ea că râia de publicitate. Să te lauzi că ai soț gelos la 60 de ani e un abuz. Du-l „duamnă” la psihiatru…

 11. Nu-i ajunge pensia specială! O face pe influencer-ul și ANAF-ul nu o impozitează progresiv! O caută doamna in negru pe acasă și ea umbla haihui din tv in tv! Și actualul o lasă în pace!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.