Monstrul din Arad. Era pastor şi se dădea drept exemplu altora

Un pastor din judeţul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că şi-ar fi violat ani la rând trei fiice minore, una dintre victime, între timp devenită majoră, mărturisind coşmarul prin care a trecut timp de 16 ani.

Pastorul este din satul Arăneag şi are 48 de ani, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu arată că şi-a violat cele trei fete în perioada 2007 – 2023, cea mai mare dintre victime fiind abuzată timp de 16 ani.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 – 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu.

Surse judiciare au declarat că cea mai mare dintre fiice a fost abuzată timp de 16 ani, de când avea 10 ani. Ea are acum 26 de ani şi a povestit coşmarul prin care a trecut unor apropiaţi, care mai departe au anunţat Poliţia.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol în formă continuată. Pe pagina lui de Facebook au fost postate imagini cu familia sa, cu fiicele sale, precum și numeroase sfaturi pentru urmăritorii săi, cărora le vorbea despre mândria de a fi tată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

14 Comentarii

 1. Aviz amatorilor, marele de la finanțe, e pastor, nu cumva, ceva de a apucat politica cu toate brațele?!

 2. La Seminarul de la Husi era atata iubire….
  Pornohaci va fuse baci si va stranse de …
  Preaiubitorii parinti…
  Cretinciosi sunt peste tot, se pupa cu Putin in bot.

 3. Multi cetateni nu-si dau seama despre ce e vb nici cu poze color. Cum ar fi carei minoritati apartine suspectul. Subiectul nu are nicio legatura cu religia.

 4. Yoi, tocmai in Transilvania, aia educata!……[Rumburak]

 5. „Subiectul nu are nicio legatura cu religia.”

  Cine a spus, are legatura cu biserica, de orice fel, are legatura cu duomnul Inexistent, are legatura cu prostia umana, care tolereaza bolnavii nevindecabili.

 6. @tomlin
  -pe tine cine te-a abuzat,
  rabinu,hahamu sau mohelu,
  ala cu briciu la cocoshel?

 7. Pohomaci manelistul a fost copil mic pe langa depravatii astia care au luat lumina din vestul decazut moral. Pastorul asta fi fost probabil userist in cuget si-n simtiri politice.

 8. Pedofilia este in floare la preotii catolici ,ortodoxi si predicatorii porcaiti si penticalosi ,este o moda si o cultura occidentala SLAVA PEDOFILIA uE

 9. Pana la urma pastorul era in tarla lui, el era Dumnezeul casei, si le educa pe fiice in spiritul dragostei fatza de Dumnezeu.

 10. ce fac directiile de protectie sociala? Aceste directii de protectie sociala din primarii, consilii, prefecturi sunt parazitate de nevestele celor din parlament, ministere,de sefii din agentiile de stat, etc. Ce face politia? Comunitatea? Ce tara e asta?

 11. hateri de ortodocsi, nu va uitati niciodata in curtea papalitatii si al religiilor new age pentru ca sunteti niste spalati pe creier primitivi, controlati mintal de satanisti.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.