Monstruos! Şi-a violat nepoata în vârstă de 5 ani

Un bărbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofă municipiului Braşov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat că şi-ar fi violat în mod repetat nepoata în vârstă de 5 ani, a informat, sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

„În seara zilei de 7 martie, în timp ce se afla la locuinţa din zona limitrofă a municipiului Braşov, o persoană de sex masculin, în vârstă de 35 de ani, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate, în vârstă de 5 ani, de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, de relaţia de încredere, de ascendentul moral şi de autoritatea pe care o avea în calitate de unchi, ar fi întreţinut un act sexual neconsimţit cu aceasta. În seara zilei următoare, persoana în cauză ar fi întreţinut un nou act sexual neconsimţit cu nepoata sa”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Potrivit sursei citate, bărbatul este cercetat pentru viol asupra unui minor în forma continuată.

Anchetatorii au fost sesizaţi în legătură cu faptele bărbatului de către mama fetei de 5 ani, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Radu Năstac.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, se mai arată în comunicatul citat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

21 de Comentarii

 1. ca este nevoie de pedeapsa cu moartea?
  Daca se dovedeste adevarat, ce faceti il condamnati la cativa ani iar fetita va ramane traumatizata pe viata?
  Un glont ar speria 100 de violatori!

 2. Deșeu frustrat, violat la rândul lui, probabil la aceeași vârstă cu fetița sau inapt de a porni o relație cu o femeie, alunecat pe panta frustrării în dimorfism sexual și aberație.Copt pentru dileală, monstrul se plimbă printre noi fără conștiința
  și autocontrolul indus de conștiința pedepsei.Mai există două cauze, amândouă și clinice, una fiind psihopatia ce ține de genă iar cealaltă, o afecțiune cerebrală terminală. Lucrurile au cauze, națiunile flecari prin posturi unde mimează răspunderea iar rezultatul îl decontează copiii. Mizerie.

 3. trebuie pus sa-si faca selfie cu firu de la calea ferata,
  la 27’000 de volti!

 4. Fenomenul de import elgitibist si pocait isi face tot mai mult prezenta intr-o Romanie vanduta.

 5. Pot fi ,, adecvat ” vremurilor urSULEI fon der jinecroloagei ? Să contacteze un avocat grec, să ia cetățenie greacă, să se declare femeie, nu mai e viol, e europogay sau invers e în gayeuropa? Atunci pedeapsa e cu suspendare cel mult e o atingere nefirească ținând cont de diferența de vârstă, la fel ca cu micron cu băbătia ( sau băbătiul) de nevastă-sa ? Hai mă, că doar n-o fi fiica lui elena popu sau a lu tibi 1 ce penele mele? E simplu, ea vrea, ea o cere e gata am rezolvat , democrație , libertate, diversitate , atitudine, curcu beu , la alt caz, ce ne mai pierdem vremea? SLAVĂ PĂCII, troglo diți de gayeuropa, aici ne-ați adus , covrigarilor !

 6. @VEDETI,
  NU NE dau Voie Zmeckers la TERMINAT asemenea Existente Umanoide.
  SUNT Afini si deci, ii APARA.
  Iar Deranjul la Bibilika este EVIDENT in Toate Crimele PreMeditate, Violuri de OriCE FEL sau Grad de Monstruozitate, etc.
  CESTIA cu Vindecarea prin Psihiatrie este un Banc Trivial si CINIC.

  ELIMINAREA far’ de Mila si Intelegere a „Ipostazelor” lu’ Dreacuu’ pe TERRA
  TREBUIE sa fie Principalul SCOP al Umanittii.

  AltFEL, Gorillas scapate la ARME Teribile NE vor termina ELE, pe Noi, Restuu’ Lumii.

 7. Asta obligatoriu, trebuie pedepsit pe viață și același regim in pușcărie pe care l-am aplicat acelui copil, minor de 5 ani!

 8. Suna urat -act sexual neconsimtit cu o fetita de 5 ani,adica ar putea fi si consimtit?

 9. Marin, soluția ta este cea corectă cu observația că dacă e snuffer, asta n-o să-l împiedice pe viitor sa repete isprava. Lobotomia pare, deși demodată, o soluție deasemenea adecvată. Dar, până la aplicarea acestor soluții, prevenirea fenomenului prin cunoaștere și căutarea asistenței medicale preventive se impune. Devianța se”transmite”, e și modul de propagare al fenomenului homosexual, deci politica WEF va interzice combaterea acestuia. Pedofilia se vrea legalizată în occident. Europa pare a nu mai reprezenta o miză pentru România pe care, la fel ca pe UE, propriile-i elite o distrug.

 10. Postăkel Gudurău : da, cicase se incalca drepturile omului…adevarat, dar despre un om vorbim, aici? sau despre un „defect de fabricatie”, care nu are ce cauta intre oameni. exista materiale intregi prin care doctorii incearca stoparea acestei boli (pentru ca asta este), prin tratamente specifice…cred ca s-au inspirat din filmul „portocala mecanica” / a clockwork orange… cred ca cei care au scris cartile si au facut filmele cu teme distopice, de fapt erau vizionari.

 11. In max 15 ani pedofilia va fi perfect legala in UE.
  Satana nu are nicio obiectie la asa ceva.

 12. @Postakele,
  CUM mai poate un CASTRAT a avea E_Rectie, adica InDREPTare, InDREPTatire IN a intomisiona?
  SNNUFER inseamna CE?
  Dupa GOOGLE TRANSLATE indseamna un Fel de Stingator de Lumanare …

  CE LE mai poate face un DezAXAT ca SNUFFER?
  A! A ! A Pricepui …:)

  Si IO care credeam ca am ramass in Urma cu Diverse … 🙂 Abordari, da’ la Fem,ei NORMALE si de peste Varsta de 1 Ani, DACA ese conSensual …:)

  „Pe Vremea MEA” erau Alte Metafore … 🙂
  Da’ ESENTA, TOT Aia era …:)

  Cestiile astea sunt VECHI, cat Omenirea …
  NU vreau sa amintesc CE isi fac Alde Cimpanzei BONOBOS … 🙂

 13. Contestatarule, se poate să nu găsești argoul snuffer pe Wiki sau pe dicționar.Este vorba despre o activitate plăcută foarte de defecții eliți și nu numai și este legată de de un sadism „artistic” executat pe copiii nimănui, răpiți sau cumpărați de la”părinți” anulați de droguri, așa numita mizerie(scum) umană.Copiii sunt sacrificați în moduri chinuitoare în fața”audienței” după care dispar fără urmă. Ce fel de „aristocrație” practică snufferismul, poți realiza singur.Dacă-ți spun că „partidele” de snufferism sunt banale în cercul puterii și printre elitele conexe nu trebuie sa te mire.Apropo, genul ăsta de”activitate” era popular și,poate, înca este prin orfelinatele românești și multe altele catolice.

 14. Un gen „soft” de snufferism este pedofilia.Epstein este un caz școală în care se văd clar victimele, agresorii, protecția din partea puterii și apartenența gazdei(CIA-Mossad) și a clienților.Apropo, apartenența la un grup al puterii este de multe ori semnată cu sângele unui sugar violat(și desigur omorât în „proces”) „dăruit” de un intermediar.Nu degeaba spunea Klaas că leadershipul este format din ce are societatea mai rău, nu mai bun, cu excepțiile de rigoare, desigur.Pentru un studiu mai aprofundat ți-i recomand pe Sam Vaknin și Gabor Mate(sunt mai puțin înecați în tehnicalități și terminologii științifice).

 15. Poate că era oportun să-mi postați răspunsul spre @contestatarul pentru că ar fi contribuit și nu numai pentru el, la înțelegerea fenomenului dar și la conștientizarea tuturor celor care ar fi avut disponibilitatea să-l citească asupra unor mecanisme ce determină malfuncții la toate nivelele societății și pe care G.Mate le numea „demoni transgeneraționali”. Demersul meu este congruent cu deviză pe care, sper, că v-ați însușit-o nu numai la nivel declarativ „Căutați întâi Adevărul iar Adevărul vă va face liberi” Chiar dacă adevărul este hâd, e întotdeauna preferabil unei minciuni frumoase.

 16. INCA OARECE PRECIZARI INAINTE DE INCHEIERE …
  “AIASTA NU S-A putut cu MINE!” Never, Never, Never.
  “ACTIVITATE” in Schimb am avuuuut … 😊
  Chiar daca inMod CANTITATIV a fost PerTOTAL muult mai muuuulta decat o Stagnare repetitiva de Viata, nici prea prea, nici foarte foarte la un Serviciu oaecare.
  TOTI CeiCare ma invidiau CRUNT (SI erau, CataFrunzaSiIarba …) pentru Timpuu’ MEU liber,
  NU ar fi fost FIZIC in Stare sa comita URIASA Cantitate de MUNCA, totusi, da’ pentru mine, pe care NU o simteam, o faceam duduind …
  Chit ca NU m-m incadrat NICIODATA in Ordinea Comunista
  (NICI in ASTA de acum, mai ales imi pute groaznic …) ,
  – din Motve de BANI putini daca imi urmam Cariera de Inginer,
  – din Motive de Ascultare Ierarhica in Supunere prefacuta fata de PROSTIA PreaDestulDeMultoraPrasiti de catre Sistemul Comunist de Selectie a “CADRELOR”?
  (Ma VEZI pe mine ascultand de Careva ? …. … 😊
  NUuuu, NU! NU! NU!
  Nu te vaz, Raspuns CORECT … … 😊
  DAR, in comparatie cu Sistemul TICALOS cu Spume dezlantuit cu PLAN peste NOI, Romanii, de 34 de Ani, Sistemul “COMUNIST” era Parfum …
  SI, contrar Parerilor TAMPITE ale Gramezilor de NAROZI Docti, SE PUTEA SCHIMBA in OriCE Directie SE voia, plecand de la Instrumentul de PUTERE deja EXISTENT, STATUL “Comunist” …
  DACA SE gaseau la Varf Oamenii POTRIVITI si cu Mintile CLARE, practice si doritoare de BINEle Universal
  INCHEIERE

 17. INCHEIERE
  STATul Comunist a ajuns AstFEL prin Milioane de Victime, de FAPT ca TOATE Statele anterioare …. … 😊😊😊. DA’ CareStiuA”LE”Minti Frumoooos …😊😊😊prin Lautarii lor de Sciences PO …
  Sacrificiul LOR a fost InUtil, din Moment ce SE VEDE CE Mizerie Universala SE VEDE in Lumea Intreaga!
  Si pe care numai Imbecilii sau Ticalosii NU vad MIZERIA UBICUUA latita puturos peste Lume.
  Au mai fost UCISE inca Odata …
  S-A vrut in CeaMaiInUmanaDirectie, adica CE SE vede in Toata LUMEA, odata RAMAS singur un SINGUR Bataus Mondial!
  Cu TOATE Naroziile lu’ Ceausescu din Ultimii ZECE Ani,
  – multe legate de Felul lui, multe din InDuctia de Prostie si de BOALA, din Proximitate, pin Tehnica Speciala,care ACUM a ajuns la Perfectiune

  – MUUUULTE din Sabotajul TAMPIT Rusesc, in contra ROMANIEI, incepand din 1968, cel putin, desi Planul VALEV era gata de Aplicare din 1964,

  – SabotajTAMPIT, pentru ca iata UNDE au ajuns SI Rusii, urmand CALEA TEMBELISMULUI din Rautate Imperiala exagerata fata de TOTI Veciinii lor, DIN CE au fost,

  sa se lupte pentru SupraVietuire STATALA, in LOC sa fi InTarit pe TOTI satelitii Socialisti, insuficeint de puternici pentru a ameninta Rusia, dar sufficient de puternici pentur a REZISTA impreuna oriCaruiASALT la RUPERE, ASHACUM face Oocdientuu’ INTREG ACUM, cu Muuulta PROSTIE si Rautate insuflate de Dreacuu’ … 😊😊😊,
  IO raman la Ideea CA SE PUTEA face ALTFEL decat a imPus cu Pumnul de OM Narod si COMPLEXAT in Casatoria cu VORACEA Frustrata de RAISA, in TOT Sistemul fost Comnist, Daniil Prepeleakov …😊
  CONTINUARE INCHEIERE, CA M-A STARNIT MIZERIA SNUFFERS

 18. CONTINUARE INCHEIERE, CA M-A STARNIT MIZERIA SNUFFERS
  SI ca, cu TOATA Prostia FINALAdinCeiZeceAniImProstiti, 1980 – 1990.
  Calea InDependentei in Cestiile Nationale ESENTIALE, a Respectului RECIPROC, a Dezvoltarii initiate de Ceausescu era MultMaiBunaDecat CE a beshit MIntea bolnava de Prostie AROGANTA a lui Daniil Prepeleakov RUS …
  DACA, in Loc sa NE saboteze cu Pretul GAZului si PETROLului, MaiMareDecatLaTOTI “Fratii” Socialisti, STIIND ca avem Nevoie de acestea pentru Dezvoltare,
  NE lasau RUSII in PACE sau/si Daniil Prepeleakov il lua CONSILIER pe Ceausescu … 😊 in Loc sa il ameninte “curajos” in Kremlin,
  ca “NU mai apuca Finalul ANULUI 1989”, si sa il UCIDA caineste, imPuscat expres in Genunchi (REGIA clara), s-a vazut, si fotografiat AstFEL, sa il VADA Lumea Intreaga, chir in Ziua de Craciun, ca Umilirea CINICA, de Ipsationist Politic COMPLEXAT in Cestie … 😊😊😊a unui INTREG Popor.
  ALTA era Fatza LUMII, incepand de AICI si pana in Funduu’ LUMI.
  DECI, Regretul meu fatza de Sistemul “Comunist” din ESTUL Europei este DOAR pur Intelectual, ca Fatza de EFECTELE Uluitor de demolatoare a TOT, ale Prostiei AJUNSE la VARF!
  O IMENSA Ocazie RATATA de a InDREPTA Decisiv Lumea, intru RATIUNE si BunSimt!
  OriCUM, CE a ieshit este EXECRABIL sub ABSOUT toate Aspectele in TOATA Lumea, NU numai la NOI, Romanii …
  Din ASTA au “izvorat si cura” SI Comportamente BESTIALE, SATANICE, precum cele aratate de tine cu Alde SNUFFERS, intre multe Altele SIMIALARE, in Ale lu’ DREACuu’, din Lume …
  Totusi, se pare ca se potriveste SI Termenul de SNUFFER, in Sens PROPRIU, de Stingator din Metal de Flacara de Lumanare.
  ASHA au STINS Flacarile Vietilor FRAGEDE, de Copilasi , VAAAAI de Sufletzelele lor …
  CONTESTATARUL spune:

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.