Morega, la Psihiatrie, dar să vedeți Poliția! Ca la nebuni

Fostul parlamentar şi prefect de Gorj, Dan Ilie Morega în vârstă de 78 de ani a fost dus la un spital de psihiatrie, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice după ce a condus din nou, deşi i-a fost retras dreptul de a şofa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj a transmis că Dan Ilie Morega a fost internat la Psihiatrie: „În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 78 de ani, a fost internat la o unitate medicală de specialitate, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.”

Permisul acestuia a fost retras din motive medicale însă în ultimul timp Dan Ilie Morega, a fost prins de mai multe ori la volan. A refuzat să predea permisul atunci când a fost notificat de Poliție susținând că a contestat decizia polițiștilor și că are documente medicale care atestă că este apt să conducă.

Poliția se bâlbâie

“Față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Supriză, insă! Publicația locală  asingorj.ro relatează că informațiile postate de IPJ Gorj, cu privire la reținerea lui Dan Ilie Morega au fost șterse, iar purtătorul de cuvânt a transmis că a fost o eroare de comunicare.

„Ne cerem scuze, a fost o eroare de comunicare. Revenim cu punct de vedere privind starea actuală”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8515 Articole
Author

10 Comentarii

 1. Proces penal … dara nu’mpotriva lui, sireacu’ n’are nicio vina !

 2. Cu ceva ani în urmă, parcă era lege care, până la o anumită vârstă puteai conduce, apoi, la control anual sau la 2-3 ani! Nu mai e valabilă acea lege la ora actuala, sau, nu are norme clare și corecte sau de loc, pentru aplicare? Exista posibilitatea ca Moșul sa nu aibă drept de a conduce, pentru că a decartat financiar, nefiind asumat, nu a fost înscris în baza de date!

 3. la avere il cauta sau doar la bibilica?un judet vai mama lui si un politician cu asa masina?

 4. nu va mirati :

  Un om nebun intr-o Lume nebuna.

  PS_ daca e sa meditam insa corect , sanatos , nici Morega nu-i nebun si nici Lumea intreaga nu-i nebuna.

  asadar …..

 5. Câtă înteligenţă poate să aibă o asemenea figură ştearsă, îmbătrintită, vlăguită de uzur, avidă de bogăţie. de ce un asemenea om trebuie să stea în fruntea unui judeţ? Ce adaos de prosperitate poate să le aducă cetăţenilor din Olt un asemenea ramolit?

 6. Un erou al muncii socialiste,decorat ,etc avea si Gorjul,si de el isi bat joc

 7. Expertiza psihiatrica l-a scos inapt si cu discernamant diminuat, deci, la balamuc cu el, legat de pat, sa nu se mutileze.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.