Moruțan i-a cucerit pe turci (video)

Moruțan i-a cucerit pe turci nu cu vreo fază de joc ci cu gestul de „fair-play al secolului”.

Fotbalistul român a dat dovadă de prezență de spirit și de colegialitate în momentul în care a sărit să pareze o sticlă aruncată din tribune și care se îndrepta către capul lui Berkan Kutlu, fotbalist al lui Galatasaray.

La finalul meciului, Berkan Kutlu, dar și alți jucători al Galatei, club cu care Olimpiu Moruțan s-a aflat sub contract până la începutul acestui sezon, au mers la român pentru a-i mulțumi pentru modul în care a acționat (FOTO, în galeria de mai sus).

Imagini cu gestul salvator pe https://twitter.com/MessiBruyne/status/1759270584985247935

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Mda, mare isprava. Bravo Morutene, macar mangleli de astea sa ti iasa pe la turcalii, ca la fotbal esti saracut rau. Asta nu-i ala care si-a amanat sine die bacalaureatul din cauza de transfer „sansa vietii”? Bravo mestere!

  2. Nationala Romaniei va fi o colectie de baieti bine crescuti, care pareaza pet-urile, monedele si alte obiecte aruncate din tribuna! Castigam un loc pe podium la fir-play si va fi un triumf!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.