Bode, salvat de ai lui

Reprezentanții Puterii din Camera Deputaţilor au respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, depusă de USR şi dezbătută luni în plen.

Au fost 90 de voturi „pentru”, 189 „contra” şi o abţinere.

Semnatarii moţiunii „România merită mai mult decât hoţi în funcţii publice” susţin că, prin acest demers, au urmărit să atragă atenţia asupra „întârzierii nepermise într-o funcţie guvernamentală a unui om care nu o merită”, aşa cum „nu-şi merită titlul academic” sau „respectul oamenilor care au muncit cinstit în România”.

Trebuie precizat că și dacă moțiunea ar fi fost adoptată Bode nu ar fi fost automat demis, decizia fiind la latitudinea premierului.

Citiți și

Bode, la moțiune: „Nişte analfabeţi funcţionali”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

20 de Comentarii

 1. circ si ipocrizie. nici nu ma asteptam sa fie altfel. astia se joaca de-a votu’ sa-si justifice veniturile aberante. dormiti liSHtinitzi romanii mie-ii…vai de noi…

 2. ar trebui ca toti oamenii pooolitici sa fie luati la puricat in privinta studiilor si doctoratelor. sa vedem daca au ajuns cu carte acolo. pentru ca tu sa ma reprezinti pe mine trebuie sa stii macar sa citesti? ori astia arata ca NU CITESC. DECI, NU STIU SA CITEASCA!! CUM DE SUNT LICENTIATI? AU TREMINAT MACAR LICEUL? AU BACALAUREATUL? SI DA, ATUNCI VOM INTELEGE DE CE MOTIUNEA PLAGIATULUI NU A TRECUT! PENTRU CA TOTI MANANCA ACELA K_K_T! CADE UNUL. CAD TOTI, CA LA DOMINO! ALOOOO??? DE CE NU SUNT VERIFICATE PE BUNE ACTELE ACESTOR J E GU RI CARE PARAZITEAZA ROMANII SI ROMANIA?

 3. Continua sa fie in vigoare probabil cea mai ticaloasa, criminala si antidemocratica procedura parlamentara : votul SECRET. Votul trebuie facut la vedere, ca sa stie toti CINE CE a votat. Cetateanul care voteaza la parlamentare are tot dreptul sa stie cum voteaza cel pe care prin votul sau l-a trimis sa-l reprezinte, iar parlamentarul are obligatia sa-si informeze electoratul respectiv despre cum a votat legea X sau motiunea Y (lucru foarte simplu, ar fi suficient ca la reprezentanta sa parlamentara, „in teritoriu”, sa se afiseze absolut tot ce a votat respectivul/respectiva si, bineinteles, pe o pagina de net accesibila de catre toti doritorii, ca sa stie daca data viitoare il/o mai voteaza). Pentru ca, uite asa ca in cazul de fata, cu o complicitate mafiota si o „omerta” parlamentara, se strecoara si mai scapa cite o haimana.

 4. Ce vreați, adicătelea?
  PSD-PNL sa dea jos un „telectual” de valoare, cum „făcea” comuniștii?

 5. USR o freaca cu generalitati gen fara Hoti in functii publice….Parca USR nu ar fi tot o gasca de hoti….Daca voia sa treaca Motiunea URS trebuia sa fie concret. Adica fara hotul Bode. USR a mimat motiunea de cenzura.

 6. „Dottore” la „dottore” nu-si scoate ochii! Dai intr-unul tipa doi, ceata de doctoroi…

 7. Acest vot spune totul despre calitatea membrilor Parlamentului. Jaf si jale!

 8. Încrengătura de loaze doctorande și doctorale din Camera Deputaților nu mai trebuie să mire pe nimeni, din moment ce aceleași loaze sfertodocte liberale au protejat și alți lotri academici izvorâți din puțul fără de gândire al aparatcik-ilor acestui partid suptelitist, forjați pe bandă rulantă în haznalele academice ale țării. Votul de azi de la Cameră nu reprezintă decât proiecția intelectului colectiv primitiv al majorității parlamentare și preludiul prăbușirii liberale în sondaje, cu Bode -Plăgiuță în brațe.

 9. Fente de prostit fraieriti si buzunariti, uni se dau fecioare alti smardoi – ca-s majoritari, dupa circ se trag la umbra impreuna si mai pun de o golaneala si de bairamuri cu fetite aduse de alde Tate. Urmatoarea circoteca va fi cea cu dublarea indemnizatie pentru detinatori titlului de doctor (nu-s tot ei oare plini de diplome „pe bune” de doctore?).

 10. „România merită mai mult decât hoţi în funcţii publice”
  si firea si klaunus ar putea spune asta
  sau deja au spus asta……

 11. Mie mi se pare ca cel mai mult iese in evidenta sudura dintre PNL si PSD, cum Ciolacu este un pilon pe care se sprijina nu doar seful PNL ci si fiecare membru PNL si cum au fost un tot si la votarea tuturor legilor antiromanesti care au foat votate in ultimul an si jumatate. Nu stiu de ce nu se unesc aceste doua partide ca, dupa cum vad, nu le mai desparte nici un principiu sau, poate, nu mai au principii si atunci n-are ce sa le mai desparta.

 12. Nu că Bode ar fi un sfânt și nici „aliații”, adică chisălița alcătuitoare a „governului mieu”, dar ce iese din gură de usărist împrăştie o mare duhoare… E un partid ijdănit din c-rul sistemului ocult. Uitați-vă la Clotida (hoata), amărâtu
  ăla de la Timişoara (primaru), Nicuşor (plicuşor), Voiculescu (cel fără diplomă), Mihăilă (epilatoarea) etc… Stropşiții ăştia obraznici, nu cunosc sentimentul iubirii de țara (cel puțin nu pe a noastră) şi în căpățânile lor pline de hău, îşi zic salvatori, dar ei nu-s vrednici nici să se scarpine pe unde îi mănâncă. Au fost mânați la proteste ca vitele cele fără de minte, dar în situațiile în care se impunea solidaritate în fața nedreptăților, n-au făcut nimic, şi mai mult de atât, usăriştii au instigat la ură.

 13. Asteptam Academia Doctorilor , cu sinecuri din tata-n fiu. De ce nu?

 14. dupa revolutie 95%din doctorate sint copy- paste. Au bagat in derizoriu si acest lucru.

 15. Un proverb spune.Corb la corb nu-și scoate ochii,și nici hot la hot putem adăuga noi..Sa înțelegem bine parlamentul este inundat,sufocat de indivizi ,plagiatori în suflet,cercuri de interese de tip mafiot al căror rezultat este un stat corupt îndreptat împotriva bunăstării sociale ale cetățenilor români,asigurarea unei vieți normale și nu de înfometare ai celor înșelați și mințiți de fripturist incompetenți,corupți și mincinoși.

 16. Prin votul de azi s-a dovedit ca Romania nu merita decat slugi obediente si hoate, dar cu ifose de doctori. Nimic altceva.

 17. Daca ei intre ei se numesc hoti, atunci de ce sa nu fie numiti de catre romani gasca de banditi?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.