Mouratoglou răsuflă ușurat!

Simona Halep revine în circuit și o vom vedea curând pe terenul de tenis, la Miami Open, circuit care se desfășoară între 19 și 31 martie 2024.

”Am oportunitatea să mă întorc pe teren, acolo unde mă simt cel mai bine”, spunea Simona.Miami. ”

Este un turneu bun, îmi place întotdeauna să joc acolo. Dar acum este greu să fac orice previziuni”, explica sportiva.

Fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a vorbit și el despre situația actuală.  Mouratoglou a spus la Tennis Channel că este foarte uşurat.

A fost oribil, a fost înfricoşător”, a declarat Mouratoglou, despre zilele de după ce s-a anunţat suspendarea lui Halep.

„Ea nu ştia dacă va putea juca din nou cândva. A trecut prin iad cu ceea ce s-a întâmplat cu povestea cu dopajul”, a explicat antrenorul francez, informează news.ro.

”Am urmărit situaţia zi de zi. Sunt foarte, foarte uşurat pentru ea, pentru că adevărul a prevalat în cele din urmă.

Să o avem înapoi este fantastic şi pentru tenisul feminin.

Abia aştept să o văd jucând şi sunt sigur că şi mulţi oameni aşteaptă acest moment”, a susținut Mouratoglou.

”Când mi-am făcut bagajul…”

”Voi vedea cum mă descurc. Când mi-am făcut bagajul, nu puteam să cred că trebuie să pune ceva în el. E un sentiment minunat, mai ales după această decizie bună”, spune Simona. Este prea devreme să vorbesc de rezultate”, declarat Simona înainte de plecarea spre SUA ca să joace din nou.

 

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Chiar dacă revine, ștampila este pusă. Dopaj! Că nu sunt 4 ani, că sunt 9 luni, tot aia este! Dopaj, furt! N-o mai dați prin garduri!

 2. Alt CaCaMaci …:)
  CaCaMaciul Victoria VIOR(T)EL (Vartej, Vortex), Vartej, Voretex SE face SI cand tragi Apa …

  DUPA CE?
  DUPA CINE?
  ei,si VOI … 🙂

  Dupa CaCaMacii InDarijiti intru A PUTZI, da’RAU, de URA Dospita pe Simona, IN CiriBomFlexeruu’ LICHEFIT de Alcool METILIC al lu’ CaCaMACIuu’ de mai sus … …

 3. numai un ziarist din canada scrie – toti sportivii se drogheaza de-a dreptu’ – nu mai e vorba de nici un „dopaj”. si toata planeta e de acord cu asta si sustine drogarea la nivelul si intensitatea asta. si voi ce ziceti? copiii vostri se drogheaza, dar nimeni nu intelege cum s-a ajuns aici? hahahahah

 4. Oare ce părere au jucătoarele care au pierdut meciuri la dopata dovedită și sancționată, Halep? Ex: Potapova, Haddad Maia, Pegula, Gauff, Badosa, Vekic, Teichmann etc?

 5. voi realizati la 3 ani de la mascarada, ca niste drogati (da, da!) ne-au fortat sa purtam masca, sa nu iesim din casa si sa ne vaccinam?

 6. voi realizati la 3 ani de la mascarada, ca niste drogati (da, da!) ne-au fortat sa purtam masca, sa nu iesim din casa si sa ne vaccinam?

 7. Victor Viorel se numeste CaCaMACIuu’ Fetid de Ura PUTREDA, Psihotica, NeVindecabila pe Simona, NUMAI ca este ROMANA …:)

 8. Buna tuturor!
  Dopaj viorele? Nu o dam prin garduri.
  Halep a fost victima unor aranjamente! ITIA ESTE DUSMANOASA CU JUCĂTORII SI ARATA O INTRANSIGENTA PROSTEASCĂ.
  HALEP NU ARE NICIO VINĂ ! REGULAMENTELE LA ITIA SI WTA SUNT IMPOTRIVA JUCĂTORILOR DIN PROSTIE SI RĂUTATE.
  Regulamente care au prevederi care încalcă normele de drept .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.