Debut în Superligă. Mutu, victorie clară

Adrian Mutu a debutat cu dreptul ca antrenor ale echipei CFR Cluj, care a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 (1-1), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal.

Omul meciului a fost Ciprian Deac, care, deşi nu a marcat, a oferit trei pase de gol. CFR a deschis scorul prin Daniel Bîrligea (36), cu un şut superb din întoarcere, după pasă furnizată de Deac.

FC Voluntari a egalat imediat, prin slovacul Adam Nemec (43), cu o lovitură de cap la centrarea lui Nicolae Carnat (ex-CFR). Ilfovenii putea intra în avantaj la pauză, dar Robert Popescu a trimis mingea în bara transversală (45+1).

Clujenii s-au desprins în ultima jumătate de oră, în care au marcat de trei ori. Nigerianul Philip Otele (62) a înscris din pasa lui Bîrligea, după o gafă de proporţii a lui Carnat, care a executat un aut de la margine spre propriul portar. Grecul Panagiotis Tachtsidis (64) a majorat diferenţa la scurt timp, din pasa lui Deac.

Nigerianul Peter Michael, introdus pe teren în min. 71, a închis tabela (74), din pasa lui Deac.

CFR obţinuse o singură victorie în precedentele şapte meciuri de campionat, trei egaluri, trei eşecuri.

FC Voluntari a obţinut un singur punct în ultimele patru etape.

CFR Cluj s-a impus cu acelaşi scor şi în tur (4-1).

FC CFR 1907 Cluj – FC Voluntari 4-1 (1-1), Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca
Au marcat: Daniel Bîrligea (36), Philip Otele (62), Panagiotis Tachtsidis (64), Peter Michael (74), respectiv Adam Nemec (43).
Arbitru: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)
Arbitru video: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) – CCA, Marian Ivan (Braşov) – LPF

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Ha, ha… “Brileantu”! Uăi, mai nou la bambiliciu di pe sate i-aț’ pus numele de “Superligă”? Și precis ca-i sponsorizat di una dintră firmele de jocuri di noroc/rămășaguri pi care Ciovrigaru să zmintea cu pumnii-n chiept că le “plantează” la marjinea satul’i…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.