Nadal face iar pasul în spate

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal şi-a anunţat joi retragerea de la turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, care începe duminică şi deschide sezonul pe zgură, menţionând că nu este încă pregătit fizic.

„Din păcate, trebuie să vă spun că nu voi juca Monte Carlo. Pur şi simplu corpul meu nu îmi permite să o fac”, a scris spaniolul de 37 de ani pe reţelele de socializare.

El nu a mai jucat un meci oficial de la turneul ATP 250 de la Brisbane de la începutul lunii ianuarie, unde a revenit în circuit după un an de absenţă.

Luna trecută, Nadal, cu 22 de titluri de Grand Slam în palmares, anunţa că va încerca să joace la debutul sezonului de zgură, dar a evitat să facă predicţii privind revenirea. Nadal a jucat un meci demonstrativ cu Carlos Alcaraz, la Las Vegas, la începutul lui martie, în care actualul număr 2 mondial s-a impus cu 3-6, 6-4, 14-12.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.