Nadal nu ştii niciodată ce va face!

Rafael Nadal este aşteptat să participe la turneul ATP de la Monte Carlo (7-14 aprilie), înainte de o eventuală prezenţă la Roland Garros în iunie, au anunţat organizatorii, marţi, scrie AFP.

„Nu ştii niciodată ce va face, dar l-am văzut antrenându-se cu staff-ul său pe un teren privat la Larry Ellison (miliardarul american, proprietar al turneului de la Indian Wells de unde Nadal s-a retras înainte de a intra în competiţie).

Am avut impresia că aud o fiară. El loveşte mingea ca niciodată înainte”, a declarat directorul turneului monegasc, David Massey, marţi, la Paris, în timpul prezentării primului turneu Masters 1000 pe zgură din sezonul 2024.

„Nadal a simţit disconfort aşa că i-a fost frică şi a preferat să nu joace la Indian Wells, dar examenele medicale pe care le-a susţinut ulterior nu au arătat nimic”, a asigurat Massey.

După ce a ajuns pe locul 652 în clasamentul ATP în această săptămână, spaniolul cu 22 de titluri de Grand Slam a folosit un clasament protejat (locul 9) pentru a intra pe tabloul principal de la Monte Carlo

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. părerologul de serviciu : 50-60% forfait, 20-30% blat, 10-20% victorie

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.